Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα σας,

θα ήθελα μία βοήθεια, θέλω ένα setup για να κάνω βαρύ μοντάζ σε 1080 και λίγο 4κ βίντεο.

Να φτιάξω windows setup με έναν

-i5-13600k

-asus z690

-ram 32 gb ddr5 (αλλά χωρίς γραφικών για αρχή) ή να πάρω ένα macbook στα 1500 ευρώ (2020) μοντέλο.

Πάνω κάτω τα ίδια χρήματα θα δώσω απλά θέλω να πείτε την γνώμη σας για καλύτερη επιλογή.

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Επεξ/σία από Viktoria 1999
Δημοσ.

Δεν μας λες το ποίο βασικό. Ποίο πρόγραμμα θέλεις να χρησιμοποιήσεις. Εγώ πχ κάνω μοντάζ σε 20 λεπτά βίντεο σε 4k σε Davinchi , σε windows, με 1050ti 32gb ram και Ryzen 7 3700x, χωρίς κανένα πρόβλημα..

Δημοσ.

Χρησιμοποιώ το premiere 2022 και ελάχιστα το davinci αλλά θέλω να τρέχει σε full ανάλυση ώστε να βλέπω το preview κατευθείαν αλλά και να κάνει γρηγορότερα render απλά οι άνθρωποι με τους οποίους δουλεύω έχουν χρόνια macbook και γενικότερα προιόντα της apple και μου είπαν πως το πρόγραμμα δεν κρασάρει καθόλου.

Φτιάχνω βίντεο διάρκειας πάνω απο 2 ώρες.

Δημοσ.

Θες οπωσδήποτε κάρτα γραφικών για αυτη τη δουλειά. Θα δεις διαφορά και στα εφέ και στο export σε κάποιες περιπτώσεις. Για mac αν θες, δες να εχει m1 ή m2 επεξεργαστή.

Δημοσ.
Στις 14/12/2022 στις 2:37 ΜΜ, Viktoria 1999 είπε

οι άνθρωποι με τους οποίους δουλεύω έχουν χρόνια macbook και γενικότερα προιόντα της apple και μου είπαν πως το πρόγραμμα δεν κρασάρει καθόλου.

To μόνο πρόγραμμα που δεν κρασάρει ποτέ, είναι αυτό που δεν χρησιμοποιούμε.
Από εμένα, δαγκωτό στο PC. Μόνο και μόνο για τη δυνατότητα της αναβάθμισης. Προσθέτεις SSD, προσθέτεις RAM, βάζεις και κάρτα γραφικών όποτε μπορείς. Χωρίς προβλήματα χώρου, Throttling, με οθόνη της προκοπής. 
Για να δεις 4Κ σε 1:1 ανάλυση θα χρειαστείς μόνιτορ μόνο γι αυτό.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...