kormos Δημοσ. 11 Μαϊου Δημοσ. 11 Μαϊου 2 λεπτά πριν, fitsoulas2024 είπε Λαθος, γιατι να ειναι λαθος? δε τιθεται θεμα σωστου ή λαθους. Θεμα γυφτιας τιθεται. Ναι, το ειπαμε οτι τωρα ειναι μεσα στους ορους. Οπαδος του ρητου "το νομιμο ειναι και ηθικο" δλδ Φυσικά και δεν υφίσταται αυτό που λες αλλά έχουμε πει....οι απόψεις διίστανται πάντα! Και ναι τι να κάνουμε δεν είμαι όπως άλλοι οι κοινοί επισκέπτες για να πουν κάτι αλλά το να μελετήσεις και λίγο δεν είναι κακό Όλα καλά όμως Ο καθένας πράττει ανάλογα τι τον συμφέρει σε μια αγοραπωλησία, αυτή είναι η ουσία και εφόσον υπάρχει η επιλογή του "παζαριού" βάση του συστήματος τους καλά κάνουν και την επιλέγουν οι αγοραστές.
fitsoulas2024 Δημοσ. 11 Μαϊου Δημοσ. 11 Μαϊου 1 λεπτό πριν, kormos είπε Φυσικά και δεν υφίσταται αυτό που λες αλλά έχουμε πει....οι απόψεις διίστανται πάντα! Και ναι τι να κάνουμε δεν είμαι όπως άλλοι οι κοινοί επισκέπτες για να πουν κάτι αλλά το να μελετήσεις και λίγο δεν είναι κακό Όλα καλά όμως Ο καθένας πράττει ανάλογα τι τον συμφέρει σε μια αγοραπωλησία, αυτή είναι η ουσία και εφόσον υπάρχει η επιλογή του "παζαριού" βάση του συστήματος τους καλά κάνουν και την επιλέγουν οι αγοραστές. Ποιο πραγμα δεν υφισταται? και τι να μελετησω? Οι αγοραστες ειναι ελευθεροι να κανουν οτι θελουν, εννοειται. Κι εμεις ομως ειμαστε ελευθεροι να τους κρινουμε.
kormos Δημοσ. 11 Μαϊου Δημοσ. 11 Μαϊου 2 λεπτά πριν, fitsoulas2024 είπε Ποιο πραγμα δεν υφισταται? και τι να μελετησω? Οι αγοραστες ειναι ελευθεροι να κανουν οτι θελουν, εννοειται. Κι εμεις ομως ειμαστε ελευθεροι να τους κρινουμε. Σε αυτό διαφωνώ, Ο καθένας πράττει όπως θεωρεί σωστό. Το αν δέχεσαι την αντιπροσφορά που παρέχεται από το σύστημά τους είναι μια απλή ενέργεια που είτε εγκρίνεις ή απορρίπτεις αλλά όχι να κρίνεις και να αποκαλείς τον αγοραστή "γύφτο". Αυτό προσπαθώ να εξηγήσω και όχι το αν επικροτώ ή όχι τις ενέργειες και του αγοραστή αλλά και του πωλητή.
lector Δημοσ. 11 Μαϊου Δημοσ. 11 Μαϊου Απο τη μια ειναι οι παζαρτζηδες αγοραστες, δε θελω να τους κρινω γενικα γιατι παει κατα περιπτωση, υπαρχουν λογικα και παραλογα πλαισια. Κι εγω θα το κανω το παζαρι μου αλλωστε. Απο την αλλη ομως βλεπω και κατι πωλητες με τιμες εκτος τοπου και χρονου. Δεν ειναι σαφες ομως αν ψαχνουν για κοροϊδα ή αν απλα δεν εχουν ιδεα τι τιμη μπορει να πιασει στην πραγματικοτητα το ειδος που πουλανε (που σημαινει οτι δεν κανανε μια ερευνα να δουν ποσο πωλειται το ειδος). Αυτοι ομως δημιουργουν και ενα αλυσιδωτο προβλημα: Εστω ενα αντικειμενο που στην αγορα κοστολογειται πχ 100€. Αν καποιος το βαλει 500€, δε θα πουληθει μεν ευκολα (ισως και καθολου), αλλα μπορει να παρασυρει και τους υπολοιπους που πουλανε το ιδιο αντικειμενο να ανεβασουν τις τιμες, και τελικα απο το πουθενα να αυξηθει η τιμη του στα μεταχειρισμενα. 1
StamTheMan Δημοσ. 11 Μαϊου Δημοσ. 11 Μαϊου 10 λεπτά πριν, lector είπε Αυτοι ομως δημιουργουν και ενα αλυσιδωτο προβλημα: Εστω ενα αντικειμενο που στην αγορα κοστολογειται πχ 100€. Αν καποιος το βαλει 500€, δε θα πουληθει μεν ευκολα (ισως και καθολου), αλλα μπορει να παρασυρει και τους υπολοιπους που πουλανε το ιδιο αντικειμενο να ανεβασουν τις τιμες, και τελικα απο το πουθενα να αυξηθει η τιμη του στα μεταχειρισμενα. Το χειροτερο με τους "μυρωδιαδες" ειναι οτι βαζουν τη βλακεια τους και μενει εκει,απουλητη,στον αιωνα τον απαντα. Αυτο δημιουργει ενα "προηγουμενο",που επηρεαζει την αγορα οπως και να εχει. Εχω κανει απειρες φορες συζητηση με καποιον εξισου αμπαλο,ο οποιος μου ελεγε " ο ταδε το εχει Χ ευρω ). Ο ταδε του λεω το εχει πανω απο ενα μηνα , δε θα το πουλησει γιατι ειναι εκτος πραγματικοτητος. Κακο επισης κανουν καποιοι αχρηστοι,οι οποιοι εχουν χαμηλη τιμη,αλλα συνηθως ειναι απατεωνες,ή ειδαν φως και μπηκαν,εβαλαν την αγγελια και ουτε και προκειται ποτε να αποδεχθουν,γιατι παιζει να μην ξερουν καν πως να ξαναμπουν. Ετσι την πατησα προχθες με 2 ψιλοσυλλεκτικα παιχνιδια που εβαλα για ps2,τα οποια ειχαν αξια πανω απο 20 ευρω,εγω ειχα δει αγγελιες με 15 ευρω και αναγκαστικά εβαλα πιο χαμηλες τιμες. Στο μισαωρο ειχαν σκασει 5 αγοραστες και για τα 2,οποτε καταλαβα οτι εκει την ψευτοπατησα,οποτε ανεβασα λιγο τις τιμες . Το γελοιο της υποθεσης,ειναι οτι μου ειχαν στειλει 2 μεταπωλητες ψιλοαπατεωνες ( τους γνωριζω πανω κατω στη φαση των ρετρο ) , οι οποιο εκαναν προσφορα πχ 12 ευρω απο 15 και στο τελος τα αγορασαν κανονικα με τη νεα ανεβασμενη τιμη. Αντι δλδ να πατησουν αγορα,χασαν χρονο με ηλιθια ομολογουμενως παζαρια και στο τελος κατεληξαν να δωσω παραπανω απο την αρχικη ζητουμενη. Καλα να παθουν. 1
kormos Δημοσ. 11 Μαϊου Δημοσ. 11 Μαϊου 42 λεπτά πριν, lector είπε Απο τη μια ειναι οι παζαρτζηδες αγοραστες, δε θελω να τους κρινω γενικα γιατι παει κατα περιπτωση, υπαρχουν λογικα και παραλογα πλαισια. Κι εγω θα το κανω το παζαρι μου αλλωστε. Απο την αλλη ομως βλεπω και κατι πωλητες με τιμες εκτος τοπου και χρονου. Δεν ειναι σαφες ομως αν ψαχνουν για κοροϊδα ή αν απλα δεν εχουν ιδεα τι τιμη μπορει να πιασει στην πραγματικοτητα το ειδος που πουλανε (που σημαινει οτι δεν κανανε μια ερευνα να δουν ποσο πωλειται το ειδος). Αυτοι ομως δημιουργουν και ενα αλυσιδωτο προβλημα: Εστω ενα αντικειμενο που στην αγορα κοστολογειται πχ 100€. Αν καποιος το βαλει 500€, δε θα πουληθει μεν ευκολα (ισως και καθολου), αλλα μπορει να παρασυρει και τους υπολοιπους που πουλανε το ιδιο αντικειμενο να ανεβασουν τις τιμες, και τελικα απο το πουθενα να αυξηθει η τιμη του στα μεταχειρισμενα. 26 λεπτά πριν, StamTheMan είπε Το χειροτερο με τους "μυρωδιαδες" ειναι οτι βαζουν τη βλακεια τους και μενει εκει,απουλητη,στον αιωνα τον απαντα. Αυτο δημιουργει ενα "προηγουμενο",που επηρεαζει την αγορα οπως και να εχει. Εχω κανει απειρες φορες συζητηση με καποιον εξισου αμπαλο,ο οποιος μου ελεγε " ο ταδε το εχει Χ ευρω ). Ο ταδε του λεω το εχει πανω απο ενα μηνα , δε θα το πουλησει γιατι ειναι εκτος πραγματικοτητος. Κακο επισης κανουν καποιοι αχρηστοι,οι οποιοι εχουν χαμηλη τιμη,αλλα συνηθως ειναι απατεωνες,ή ειδαν φως και μπηκαν,εβαλαν την αγγελια και ουτε και προκειται ποτε να αποδεχθουν,γιατι παιζει να μην ξερουν καν πως να ξαναμπουν. Ετσι την πατησα προχθες με 2 ψιλοσυλλεκτικα παιχνιδια που εβαλα για ps2,τα οποια ειχαν αξια πανω απο 20 ευρω,εγω ειχα δει αγγελιες με 15 ευρω και αναγκαστικά εβαλα πιο χαμηλες τιμες. Στο μισαωρο ειχαν σκασει 5 αγοραστες και για τα 2,οποτε καταλαβα οτι εκει την ψευτοπατησα,οποτε ανεβασα λιγο τις τιμες . Το γελοιο της υποθεσης,ειναι οτι μου ειχαν στειλει 2 μεταπωλητες ψιλοαπατεωνες ( τους γνωριζω πανω κατω στη φαση των ρετρο ) , οι οποιο εκαναν προσφορα πχ 12 ευρω απο 15 και στο τελος τα αγορασαν κανονικα με τη νεα ανεβασμενη τιμη. Αντι δλδ να πατησουν αγορα,χασαν χρονο με ηλιθια ομολογουμενως παζαρια και στο τελος κατεληξαν να δωσω παραπανω απο την αρχικη ζητουμενη. Καλα να παθουν. Ισχύουν αυτά, σίγουρα υπάρχουν και οι καλοί και περίεργοι... Είναι για να υπάρχουν όλα αυτά... Έχω και εγώ προϊόν σε σχέση με άλλα αντίστοιχα είμαι ήδη χαμηλότερα. Πχ 110 εγώ 130-140 άλλοι. Μου στέλνει ένας με πρώτη συναλλαγή κιόλας...αν θα.... γινόταν, 60€ η λογική λέει ότι θα πήγαινε στο διαβάστηκε. Γυρίζω ελάχιστη κατηφόρα....μου ακυρώνει και στέλνει +4 ευρώ... Όλα αυτά μέσα σε ένα (χαμένο μου) δίωρο. Το αποτέλεσμα ήταν να τον κάνω μπλοκ για να μην αναλώνομαι. Γενικά πάντα υπάρχουν και θα υπάρχουν... Αυτός που πραγματικά θέλει να αγοράσει θα αγοράσει και ίσως "παίξει" την τιμή ίσα να κερδίσει τα έξοδα αποστολής
StamTheMan Δημοσ. 11 Μαϊου Δημοσ. 11 Μαϊου 1 ώρα πριν, kormos είπε Μου στέλνει ένας με πρώτη συναλλαγή κιόλας...αν θα.... γινόταν, 60€ η λογική λέει ότι θα πήγαινε στο διαβάστηκε. Γυρίζω ελάχιστη κατηφόρα....μου ακυρώνει και στέλνει +4 ευρώ... Όλα αυτά μέσα σε ένα (χαμένο μου) δίωρο. Το αποτέλεσμα ήταν να τον κάνω μπλοκ για να μην αναλώνομαι. Μετα απο 15 χρονια στο αθλημα,ξερω απ εξω ολα τα ειδη. Ξερω ποσο χρονο να αφιερωνω στον καθενα. Σε τετοιους κανω αντιπροσφορα 1500 ευρω,τσαντιζονται,βριζουν,κανω αναφορα και μπλοκ και προχωραω. Αμα καποιος κανει πανω απο 2 ερωτησεις,του λεω οτι δεν το πουλαω και να παει παρακατω.Αυτοι ειναι 9/10 οτι δε θα αγορασουν. Λογω επαγγελματος,οτι πουλαω ειναι ελεγμενο και συνηθως refurbished,οποτε αναλυω οτι πρεπει να αναλυθει,αλλα οι πιο πολλοι δε μπαινουν στον κοπο να διαβασουν τι γραφω. Γενικα στους πιο πολλους θα εκανα μπλοκ χωρις απαντηση,αλλα το σκουπιδι η vendora σου χαλαει τα στατιστικα αν δεν απαντησεις σε ολους. 1
fitsoulas2024 Δημοσ. 12 Μαϊου Δημοσ. 12 Μαϊου 15 ώρες πριν, kormos είπε Σε αυτό διαφωνώ, Ο καθένας πράττει όπως θεωρεί σωστό. Το αν δέχεσαι την αντιπροσφορά που παρέχεται από το σύστημά τους είναι μια απλή ενέργεια που είτε εγκρίνεις ή απορρίπτεις αλλά όχι να κρίνεις και να αποκαλείς τον αγοραστή "γύφτο". Διαφωνεις στο οτι ειμαστε ελευθεροι να κρινουμε? Το ειπαμε οτι ο καθενας πραττει οπως θεωρει σωστο, μη λεμε ολο τα ιδια. Η συγκεκριμενη αναξιοπρεπης συμπεριφορα που περιεγραψα ειναι γυφτικη, δεν υπαρχει αμφιβολια περι αυτου.
StamTheMan Δημοσ. 12 Μαϊου Δημοσ. 12 Μαϊου 16 ώρες πριν, kormos είπε αλλά όχι να κρίνεις και να αποκαλείς τον αγοραστή "γύφτο" Δικαιωμα του καθενος ειναι αυτο. Μακαρι να ειχα τοσο ελεγχο ωστε να μη με νοιαζουν τετοιες κινησεις. Αλλα καποιοι το θελουν το κραξιμο. Ο αλλος προχθες εβαλε τη χαμηλοτερη προσφορα που τον αφηνε το συστημα. Ο ιδιος μαλιστα ηταν και μεταπωλητης,ηθελε να αγορασει αυτο που εγω εκανα refurbish,για να το πουλησει πιο πολυ απο οσο το εδινα εγω,αλλα δεν του εφτανε αυτο,ηθελε απο τα 80 που το ειχα εγω,να το παρει με 51,για να το βαλει 90,οσο ειχε και τα αλλα αναλογα μηχανηματα. Αυτους τους κραζω οσο μου επιτρεπει το συστημα,με τετοιο τροπο ωστε και αναφορα να μου κανουν,να μην εχουν κατι μεμπτο.
kormos Δημοσ. 12 Μαϊου Δημοσ. 12 Μαϊου 7 ώρες πριν, fitsoulas2024 είπε Διαφωνεις στο οτι ειμαστε ελευθεροι να κρινουμε? Το ειπαμε οτι ο καθενας πραττει οπως θεωρει σωστο, μη λεμε ολο τα ιδια. Η συγκεκριμενη αναξιοπρεπης συμπεριφορα που περιεγραψα ειναι γυφτικη, δεν υπαρχει αμφιβολια περι αυτου. 6 ώρες πριν, StamTheMan είπε Δικαιωμα του καθενος ειναι αυτο. Μακαρι να ειχα τοσο ελεγχο ωστε να μη με νοιαζουν τετοιες κινησεις. Αλλα καποιοι το θελουν το κραξιμο. Ο αλλος προχθες εβαλε τη χαμηλοτερη προσφορα που τον αφηνε το συστημα. Ο ιδιος μαλιστα ηταν και μεταπωλητης,ηθελε να αγορασει αυτο που εγω εκανα refurbish,για να το πουλησει πιο πολυ απο οσο το εδινα εγω,αλλα δεν του εφτανε αυτο,ηθελε απο τα 80 που το ειχα εγω,να το παρει με 51,για να το βαλει 90,οσο ειχε και τα αλλα αναλογα μηχανηματα. Αυτους τους κραζω οσο μου επιτρεπει το συστημα,με τετοιο τροπο ωστε και αναφορα να μου κανουν,να μην εχουν κατι μεμπτο. Άρα αν εγώ πω πχ τώρα ότι είστε γύφτοι που αποκαλείται αυτούς που σας κάνουν παζάρι γιατί δεν τους κόβετε τα 0,50€ θα σας ακουστεί καλό; @StamTheMan μαζί σου βρε σε αυτό και το ανέφερα και εγώ ότι από 120 που είχα το προιόν μου έστειλε ο άλλος 60, ενώ αντίστοιχα υπάρχουν τα ίδια με 140, απλά ίσως επειδή τα προσπερνάω εγώ και δεν σκέφτομαι καν να τον αποκαλέσω τζίπσι
fitsoulas2024 Δημοσ. 12 Μαϊου Δημοσ. 12 Μαϊου (επεξεργασμένο) 18 ώρες πριν, kormos είπε Άρα αν εγώ πω πχ τώρα ότι είστε γύφτοι που αποκαλείται αυτούς που σας κάνουν παζάρι γιατί δεν τους κόβετε τα 0,50€ θα σας ακουστεί καλό; Οταν λεμε οτι καποιος κανει γυφτια δε το λεμε για να ακουστει καλο. Το λεμε για να ακουστει κακο😆 Ειναι γυφτια η συστηματικη προσπαθεια που κανουν παντα καποιοι για να κοψουν οσο γινεται, να βγαλουν κι απ τη μυγα ξυγκι για να νιωσουν καπως, τα ειπαμε και τα εξηγησαμε. Επεξ/σία 13 Μαϊου από fitsoulas2024 1
StamTheMan Δημοσ. 12 Μαϊου Δημοσ. 12 Μαϊου 12 ώρες πριν, kormos είπε Άρα αν εγώ πω πχ τώρα ότι είστε γύφτοι που αποκαλείται αυτούς που σας κάνουν παζάρι γιατί δεν τους κόβετε τα 0,50€ θα σας ακουστεί καλό; Πραγματικα δεν εχω προβλημα με το να κοψω. Με εξοργιζει να μου κανει ο αλλος προσβλητικο παζαρι,επειδη η πλατφορμα του το επιτρεπει. Σου λεω ο αλλος απο 80 η 85 μου εκανε 51,ακριβως επειδη η πλατφορμα δεν τον αφηνε πιο κατω. Αν τον αφηνε πιο κατω,θα εκανε και πιο κατω. Και εγω κανω παζαρια,βεβαια εγω εχω μια πιο σφαιρικη αποψη για το ποσο κοστολογειται αυτο που ψαχνω. Πολλες φορες αντι να πατησω το παζαρι,στελνω ενα ευγενικο μηνυμα,αν υπαρχει περιπτωση να κανουμε κατι καλυτερο κτλ. Παιζει μεγαλο ρολο το πως θα απαντησει ο αλλος,αν ειναι κατσικοβλαχος δεν το παιρνω ακομα και αν το θελω. Ομοιως,αν μου στειλει ο αλλος και δεν ειναι ευγενικος,δε θα του το πουλησω ουτε καν στην αρχικη τιμη. Μου φαινεται αδιανοητο να μπεις στη διαδικασια να στειλεις προσωπικο μηνυμα,για να κανεις μια γελοια προσφορα και να χλευασεις τον αλλο. Στις 11/5/2025 στις 9:32 ΠΜ, kormos είπε Στην τελική είναι μέσα στους όρους της υπηρεσίας αυτής, οπότε αφού αποδέχεσαι τους όρους είναι ορθές όλες αυτές οι ενέργειες. Το οτι στο επιτρεπει η πλατφορμα,δε σημαινει οτι μπορεις να το ξεσκιζεις. Και ο αλλος τις προαλλες,κατι αναλογο μου ειπε: Πληρωνει ενα χειριστηριο 25/4 ξημερωματα. Το παω το πρωι στη θυριδα,27 ξημερωματα στις 2 μαλιστατο εχει παραλαβει . Λεω μαλιστα γιατι η vendora,αυτο το σκουπιδι,σου δινει 2 ολοκληρες μερες να επιθεωρησεις + τη μερα που το παρελαβες.Μετα κανει αυτοματα αποδοχη συναλλαγης . Ο τυπος ειχε κυριολεκτικα 3 μερες να ελεγξει το αντικειμενο,δεν πατησε ποτε αποδοχη και εγω περιμενα σαν τον αυνανα. Του εβαλα 4/5 αστερια με κοκκινο σχολιο "πιο γρηγορη ανταποκριση". Μετα απο καμια βδομαδα,οπως κοιταζω τις αξιολογησεις,βλεπω οτι μου εχει βαλει και αυτος 4/5 ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ ( στη βεντορα δεν βλεπεις τι αξιολογηση εχεις λαβει μεχρι να κανεις και εσυ ) . Του στελνω να τον ρωτησω γιατι ελαβα 4 αστερια,μου απανταει " γιατι αυτη ηταν η γνωμη μου,οπως και εσενα ηταν η δικη σου ". Του λεω εγω σου εστειλα το δεμα επιτοπου και εσυ εκανες 3 μερες να το επιθεωρησεις. -Αφου μου το επιτρεπει λεει η πλατφορμα, το εκανα,ηθελα να δοκιμασω το χειριστηριο. Μαντεψε ποιος θα λαβει 1 αστερι συντομα; Εχω ενα προφιλ που πουλαω, το οποιο δε με απασχολει η βαθμολογια του. Ο τυπος πουλαει κατι βλακειες με 1 ευρω,θα δωσω 3 ευρω μονο και μονο για να του βαλω 1 αστερι,επειδη ηταν κωλοπαιδο. Ομοιως ενας μου εστειλε χαλασμενο μηχανημα,τα ειπαμε λιγο ασχημα αφου καναμε αξιολογησεις και μετα μου εκανε 1 αστερι σε αλλη συναλλαγη που ειχαμε ξεκινησει και ακυρωσαμε. Παλι ο τυπος μου ειπε οτι αφου η vendora του δινει τη δυνατοτητα,τη χρησιμοποιει . Εκει τον απειλησα με μηνυση και του ειπα και εγω οτι αφου εχω τη δυνατοτητα,θα τη χρησιμοποιησω Χεστηκε και αλλαξε την αξιολογηση αμεσως! Στις 11/5/2025 στις 9:32 ΠΜ, kormos είπε Στην τελική είναι μέσα στους όρους της υπηρεσίας αυτής, οπότε αφού αποδέχεσαι τους όρους είναι ορθές όλες αυτές οι ενέργειες. Το οτι στο επιτρεπει η πλατφορμα,δε σημαινει οτι μπορεις να το ξεσκιζεις. Και ο αλλος τις προαλλες,κατι αναλογο μου ειπε: Πληρωνει ενα χειριστηριο 25/4 ξημερωματα. Το παω το πρωι στη θυριδα,27 ξημερωματα στις 2 μαλιστατο εχει παραλαβει . Λεω μαλιστα γιατι η vendora,αυτο το σκουπιδι,σου δινει 2 ολοκληρες μερες να επιθεωρησεις + τη μερα που το παρελαβες.Μετα κανει αυτοματα αποδοχη συναλλαγης . Ο τυπος ειχε κυριολεκτικα 3 μερες να ελεγξει το αντικειμενο,δεν πατησε ποτε αποδοχη και εγω περιμενα σαν τον αυνανα. Του εβαλα 4/5 αστερια με κοκκινο σχολιο "πιο γρηγορη ανταποκριση". Μετα απο καμια βδομαδα,οπως κοιταζω τις αξιολογησεις,βλεπω οτι μου εχει βαλει και αυτος 4/5 ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ ( στη βεντορα δεν βλεπεις τι αξιολογηση εχεις λαβει μεχρι να κανεις και εσυ ) . Του στελνω να τον ρωτησω γιατι ελαβα 4 αστερια,μου απανταει " γιατι αυτη ηταν η γνωμη μου,οπως και εσενα ηταν η δικη σου ". Του λεω εγω σου εστειλα το δεμα επιτοπου και εσυ εκανες 3 μερες να το επιθεωρησεις. -Αφου μου το επιτρεπει λεει η πλατφορμα, το εκανα,ηθελα να δοκιμασω το χειριστηριο. Μαντεψε ποιος θα λαβει 1 αστερι συντομα; Εχω ενα προφιλ που πουλαω, το οποιο δε με απασχολει η βαθμολογια του. Ο τυπος πουλαει κατι βλακειες με 1 ευρω,θα δωσω 3 ευρω μονο και μονο για να του βαλω 1 αστερι,επειδη ηταν κωλοπαιδο. Ομοιως ενας μου εστειλε χαλασμενο μηχανημα,τα ειπαμε λιγο ασχημα αφου καναμε αξιολογησεις και μετα μου εκανε 1 αστερι σε αλλη συναλλαγη που ειχαμε ξεκινησει και ακυρωσαμε. Παλι ο τυπος μου ειπε οτι αφου η vendora του δινει τη δυνατοτητα,τη χρησιμοποιει . Εκει τον απειλησα με μηνυση και του ειπα και εγω οτι αφου εχω τη δυνατοτητα,θα τη χρησιμοποιησω Χεστηκε και αλλαξε την αξιολογηση αμεσως!
OmeletaMAN Δημοσ. 12 Μαϊου Δημοσ. 12 Μαϊου Μην κάθεσαι να ασχολείσαι με αξιολογήσεις. Με όσα γράφεις φαίνεσαι παλιός στο vendora. Εάν έχεις χτίσει μια καλή βάση αξιολογήσεων τελείωσε. Δεν σε νοιάζει από εκεί και πέρα. Πάντα θα υπάρχουν και άκυρες αξιολογήσεις. Εμένα κάποιος μου έβαλε 5 αστέρια και επέλεξε το tag δεν παρέλαβα προϊόν. Αλλά δεν με νοιάζει γιατί η βάση χτίστηκε με 120 αξιολογήσεις. Και προφανώς από λάθος θα πάτησε το αρνητικό tag.
kormos Δημοσ. 12 Μαϊου Δημοσ. 12 Μαϊου 32 λεπτά πριν, StamTheMan είπε Πραγματικα δεν εχω προβλημα με το να κοψω. Με εξοργιζει να μου κανει ο αλλος προσβλητικο παζαρι,επειδη η πλατφορμα του το επιτρεπει. Σου λεω ο αλλος απο 80 η 85 μου εκανε 51,ακριβως επειδη η πλατφορμα δεν τον αφηνε πιο κατω. Αν τον αφηνε πιο κατω,θα εκανε και πιο κατω. Και εγω κανω παζαρια,βεβαια εγω εχω μια πιο σφαιρικη αποψη για το ποσο κοστολογειται αυτο που ψαχνω. Πολλες φορες αντι να πατησω το παζαρι,στελνω ενα ευγενικο μηνυμα,αν υπαρχει περιπτωση να κανουμε κατι καλυτερο κτλ. Παιζει μεγαλο ρολο το πως θα απαντησει ο αλλος,αν ειναι κατσικοβλαχος δεν το παιρνω ακομα και αν το θελω. Ομοιως,αν μου στειλει ο αλλος και δεν ειναι ευγενικος,δε θα του το πουλησω ουτε καν στην αρχικη τιμη. Μου φαινεται αδιανοητο να μπεις στη διαδικασια να στειλεις προσωπικο μηνυμα,για να κανεις μια γελοια προσφορα και να χλευασεις τον αλλο. Το οτι στο επιτρεπει η πλατφορμα,δε σημαινει οτι μπορεις να το ξεσκιζεις. Και ο αλλος τις προαλλες,κατι αναλογο μου ειπε: Πληρωνει ενα χειριστηριο 25/4 ξημερωματα. Το παω το πρωι στη θυριδα,27 ξημερωματα στις 2 μαλιστατο εχει παραλαβει . Λεω μαλιστα γιατι η vendora,αυτο το σκουπιδι,σου δινει 2 ολοκληρες μερες να επιθεωρησεις + τη μερα που το παρελαβες.Μετα κανει αυτοματα αποδοχη συναλλαγης . Ο τυπος ειχε κυριολεκτικα 3 μερες να ελεγξει το αντικειμενο,δεν πατησε ποτε αποδοχη και εγω περιμενα σαν τον αυνανα. Του εβαλα 4/5 αστερια με κοκκινο σχολιο "πιο γρηγορη ανταποκριση". Μετα απο καμια βδομαδα,οπως κοιταζω τις αξιολογησεις,βλεπω οτι μου εχει βαλει και αυτος 4/5 ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ ( στη βεντορα δεν βλεπεις τι αξιολογηση εχεις λαβει μεχρι να κανεις και εσυ ) . Του στελνω να τον ρωτησω γιατι ελαβα 4 αστερια,μου απανταει " γιατι αυτη ηταν η γνωμη μου,οπως και εσενα ηταν η δικη σου ". Του λεω εγω σου εστειλα το δεμα επιτοπου και εσυ εκανες 3 μερες να το επιθεωρησεις. -Αφου μου το επιτρεπει λεει η πλατφορμα, το εκανα,ηθελα να δοκιμασω το χειριστηριο. Μαντεψε ποιος θα λαβει 1 αστερι συντομα; Εχω ενα προφιλ που πουλαω, το οποιο δε με απασχολει η βαθμολογια του. Ο τυπος πουλαει κατι βλακειες με 1 ευρω,θα δωσω 3 ευρω μονο και μονο για να του βαλω 1 αστερι,επειδη ηταν κωλοπαιδο. Ομοιως ενας μου εστειλε χαλασμενο μηχανημα,τα ειπαμε λιγο ασχημα αφου καναμε αξιολογησεις και μετα μου εκανε 1 αστερι σε αλλη συναλλαγη που ειχαμε ξεκινησει και ακυρωσαμε. Παλι ο τυπος μου ειπε οτι αφου η vendora του δινει τη δυνατοτητα,τη χρησιμοποιει . Εκει τον απειλησα με μηνυση και του ειπα και εγω οτι αφου εχω τη δυνατοτητα,θα τη χρησιμοποιησω Χεστηκε και αλλαξε την αξιολογηση αμεσως! Το οτι στο επιτρεπει η πλατφορμα,δε σημαινει οτι μπορεις να το ξεσκιζεις. Και ο αλλος τις προαλλες,κατι αναλογο μου ειπε: Πληρωνει ενα χειριστηριο 25/4 ξημερωματα. Το παω το πρωι στη θυριδα,27 ξημερωματα στις 2 μαλιστατο εχει παραλαβει . Λεω μαλιστα γιατι η vendora,αυτο το σκουπιδι,σου δινει 2 ολοκληρες μερες να επιθεωρησεις + τη μερα που το παρελαβες.Μετα κανει αυτοματα αποδοχη συναλλαγης . Ο τυπος ειχε κυριολεκτικα 3 μερες να ελεγξει το αντικειμενο,δεν πατησε ποτε αποδοχη και εγω περιμενα σαν τον αυνανα. Του εβαλα 4/5 αστερια με κοκκινο σχολιο "πιο γρηγορη ανταποκριση". Μετα απο καμια βδομαδα,οπως κοιταζω τις αξιολογησεις,βλεπω οτι μου εχει βαλει και αυτος 4/5 ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ ( στη βεντορα δεν βλεπεις τι αξιολογηση εχεις λαβει μεχρι να κανεις και εσυ ) . Του στελνω να τον ρωτησω γιατι ελαβα 4 αστερια,μου απανταει " γιατι αυτη ηταν η γνωμη μου,οπως και εσενα ηταν η δικη σου ". Του λεω εγω σου εστειλα το δεμα επιτοπου και εσυ εκανες 3 μερες να το επιθεωρησεις. -Αφου μου το επιτρεπει λεει η πλατφορμα, το εκανα,ηθελα να δοκιμασω το χειριστηριο. Μαντεψε ποιος θα λαβει 1 αστερι συντομα; Εχω ενα προφιλ που πουλαω, το οποιο δε με απασχολει η βαθμολογια του. Ο τυπος πουλαει κατι βλακειες με 1 ευρω,θα δωσω 3 ευρω μονο και μονο για να του βαλω 1 αστερι,επειδη ηταν κωλοπαιδο. Ομοιως ενας μου εστειλε χαλασμενο μηχανημα,τα ειπαμε λιγο ασχημα αφου καναμε αξιολογησεις και μετα μου εκανε 1 αστερι σε αλλη συναλλαγη που ειχαμε ξεκινησει και ακυρωσαμε. Παλι ο τυπος μου ειπε οτι αφου η vendora του δινει τη δυνατοτητα,τη χρησιμοποιει . Εκει τον απειλησα με μηνυση και του ειπα και εγω οτι αφου εχω τη δυνατοτητα,θα τη χρησιμοποιησω Χεστηκε και αλλαξε την αξιολογηση αμεσως! Δεν είπε κανείς ότι όλες οι πλατφόρμες είναι τέλειες.... Αλλά ναι υπάρχουν άτομα που είναι για να περνάνε το χρόνο τους. Εδώ εγώ είχα επιτρέψει ελαττωματικό προϊόν πίσω που δεν το ανέφερε ποτέ και είχα μιλήσει πριν μαζί του μήπως και κατόπιν συνεννόησης μου επέστρεφε ένα ποσό. Αρνήθηκε και.....στην αξιολόγηση μου έβαλε 3 αστέρια. Δηλαδή και ελαττωματικό προϊόν πίσω και την έφαγα.... Γενικά έχει κενά....
StamTheMan Δημοσ. 12 Μαϊου Δημοσ. 12 Μαϊου (επεξεργασμένο) 45 λεπτά πριν, OmeletaMAN είπε Μην κάθεσαι να ασχολείσαι με αξιολογήσεις. Με όσα γράφεις φαίνεσαι παλιός στο vendora. Εάν έχεις χτίσει μια καλή βάση αξιολογήσεων τελείωσε. Δεν σε νοιάζει από εκεί και πέρα. Ειμαι απο τον πρωτο καιρο εκει,οπως και εδω ειμαι απο το 05 ( μη ρωτας ) . Εχω 300 αξιολογησεις εκει,ολες 5 εκτος απο 2 που ηταν χωρις λογο πραγματικα. Οτι στραβη εκατσε,ανελαβα 100% την ευθυνη,ακομα και σε περιπτωση που εφταιγε πχ το μηχανημα του αλλου,οποτε και εκει ελαβα 5στερη. Πριν 3 μερες μου εστειλαν πισω παιχνιδι που δε δουλευε ,αφου τους ειχα ηδη στειλει αντικατασταση. Μαντεψε,το παιχνιδι επαιζε κανονικα σε εμενα,αλλα δε βγαζεις ακρη. Το vendora γενικα εχει αθλιο συστημα αξιολογησεων, ξερω ατομο με 250 αξιολογησεις,εκ των οποιων οι 6 ειναι μοναστερες και εχει ποικιλια και στα αλλα νουμερα. Ε λοιπον το vendora τον εμφανιζει 4.9 overall. Οποτε δε με νοιαζει να μου κανουν και μερικες κακες,αλλα ειναι το γαμωτο. 38 λεπτά πριν, kormos είπε Εδώ εγώ είχα επιτρέψει ελαττωματικό προϊόν πίσω που δεν το ανέφερε ποτέ και είχα μιλήσει πριν μαζί του μήπως και κατόπιν συνεννόησης μου επέστρεφε ένα ποσό. Αρνήθηκε και.....στην αξιολόγηση μου έβαλε 3 αστέρια. Δηλαδή και ελαττωματικό προϊόν πίσω και την έφαγα.... Μια φορα επεστρεψα ενα μηχανημα,γιατι ηταν ολα αχρηστα μεσα,δε μπορουσα να επισκευασω τποτ. Αυτο εγινε μετα απο πολυ ευγενικη και απο τις 2 πλευρες συνεννοηση. Πλεον δε μπλεκω,αν ειδικα καταλαβω οτι ειναι αλλος ενας απατεωνας που δινει κατι "για ανταλλακτικα" και το μηχανημα μεσα ειναι ξεφτιλα, αφηνω 1 αστερι και ας κοψουν το λαιμο τους. Ειναι αλλο πραμα να πουλας για ανταλλακτικα πχ ενα ps4 με ενα προβλημα και αλλο να δινεις κατι για ανταλλακτικα και να εχεις αλλαξει μεσα ολα τα parts με χαλασμενα. Δε γινεται να πουλαει ο αλλος psvita με σπασμενη οθονη και συμπτωματικα να ειναι και banned ή bricked. Αυτο γινεται εσκεμμενα πλεον. Σιγα μη μπω στη διαδικασια να κανω επιστροφη,την οποια δε θα δεχθει το κωλοπαιδο γιατι οπως ειπαμε τα πουλανε " για ανταλλακτικα" και να λαβω και αρνητικη αξιολογηση ενω δε φταιω. Οχι φιλε,1 αστερι και ας προσεχες. 38 λεπτά πριν, kormos είπε Γενικά έχει κενά.... Διαβασες παραπανω που επιστρεψαμε ενα ps4,το οποιο δεν παρελαβε ποτε ο πωλητης και μας ηρθε παλι πισω; Εκει να δεις κενο. 38 λεπτά πριν, kormos είπε Δεν είπε κανείς ότι όλες οι πλατφόρμες είναι τέλειες.... Αλλά ναι υπάρχουν άτομα που είναι για να περνάνε το χρόνο τους. Παρε φρεσκο Εχω τη χαμηλοτερη τιμη της πλατφορμας και αποφασιζει να κανει οσο το δυνατον χαμηλοτερο παζαρι. Επεξ/σία 12 Μαϊου από StamTheMan 1 2 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα