Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, barman_ είπε

δεν το ηξερα αυτο,ειμαι καινουριος εκει,δλδ τα ζηταω και τα γραφει ο αλλος η τα δινει η πλατφορμα?Αφου πληρωθει ομως ε?

Ζητας συναλλαγη χερι χερι εντος της πλατφορμας.
Οταν ερθει η ωρα,θα εχεις ενα παραθυρο μισης ωρας οπου και θα ξεκινησει η συναλλαγη.
Ο ενας θα πληρωσει στην πλατφορμα και ο αλλος θα δωσει το αντικειμενο.
Αφου επιβεβαιωσετε και οι  2 τη συναλλαγη,θα υπαρχει ενα παραθυρο 24 ωρων για δοκιμη,η επιστροφη.
Μετα ο πωλητης θα παρει τα λεφτα του.
Συνηθως στο χερι χερι,πανε με μετρητα και τελικα ακυρωνουν τη συναλλαγη εντος πλατφορμας.

• Απαντ. 287
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
5 minutes ago, StamTheMan said:

Οταν ερθει η ωρα,θα εχεις ενα παραθυρο μισης ωρας οπου και θα ξεκινησει η συναλλαγη.
Αφου επιβεβαιωσετε και οι  2 τη συναλλαγη,θα υπαρχει ενα παραθυρο 24 ωρων για δοκιμη,η επιστροφη.
Μετα ο πωλητης θα παρει τα λεφτα του.
Συνηθως στο χερι χερι,πανε με μετρητα και τελικα ακυρωνουν τη συναλλαγη εντος πλατφορμας.

Τελεια.Ευχαριστω πολυ

Δημοσ.
18 ώρες πριν, barman_ είπε

Εννοώ ότι γράφω η στευλβ φώτο με άλλα στοιχεία επικοινωνίας μου τα μαυρίζει. Μου έστειλαν και μέιλ ότι παραβαινω τους όρους 

Σωστά, γιατί δεν υπόκειται στους όρους.

18 ώρες πριν, StamTheMan είπε

Ε μην το κανεις τοτε.
Τροποι υπαρχουν.
Το θεμα ειναι οτι παιρνεις και τον αλλο στο λαιμο σου ετσι.

18 ώρες πριν, barman_ είπε

Γιατι να τον παρω?για συναντηση η εξυπηρετηση θελω να τον πω.Τελος παντων,ειπα μηπως γνωριζε καποιος κατι

Αν επιθυμεί/διευκολύνει τον πωλητή να γίνει συνάντηση θα το έχει δηλώσει, αν όχι μόνο με αποστολή.
Δεν υπάρχει και θέμα όμως έτσι, το παραλαμβάνεις, το ελέγχεις και μετά εγκρίνεις...

15 ώρες πριν, KyrGR είπε

Μπορείς να σκορπίσεις τα ψηφία του τηλεφώνου σου σε ένα post μεταξύ των λέξεων, αυτόματος είναι ο εντοπισμός παρατυπιών, δεν έχουν άνθρωπο να παρακολούθεί εκατοντάδες χιλιάδες συνομιλίες ημερησίως. Αλλά είναι περιορισμένα τα σενάρια που θα χρειαστεί απευθείας επικοινωνία εκτός πλατφόρμας.

Δεν έχει λογική γιατί αν εντοπιστεί η ενέργεια το λιγότερο είναι να αποκοπείς από την πλατφόρμα...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 18/6/2025 στις 1:04 ΠΜ, StamTheMan είπε

μιλαμε για καφριλικια😄 στη συναλλαγη απο κοντα χερι με χερι ζητανε να γινει πληρωμη μεσω της πλατφορμας τους

Στις 17/6/2025 στις 8:51 ΜΜ, barman_ είπε

Εννοώ ότι γράφω η στελνω φώτο με άλλα στοιχεία επικοινωνίας μου τα μαυρίζει. Μου έστειλαν και μέιλ ότι παραβαινω τους όρους 

να στελνεις μια ασχετη φωτο οπου καπου με ψιλα γραμματα θα υπαρχει το email σου. Θα σβηστει κι αυτη μετα απο λιγο αλλα ο αλλος θα προλαβει να το δει και να το σημειωσει, οποτε θα συνεχισετε την επικοινωνια σας στο email.

Επεξ/σία από fitsoulas2024
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, fitsoulas2024 είπε

μιλαμε για καφριλικια😄 στη συναλλαγη απο κοντα χερι με χερι ζητανε να γινει πληρωμη μεσω της πλατφορμας τους

να στελνεις μια ασχετη φωτο οπου καπου με ψιλα γραμματα θα υπαρχει το email σου. Θα σβηστει κι αυτη μετα απο λιγο αλλα ο αλλος θα προλαβει να το δει και να το σημειωσει, οποτε θα συνεχισετε την επικοινωνια σας στο email.

Αν δεν του αρέσει να μην την χρησιμοποιεί την πλατφόρμα.Ας βρει δωρεαν τρόπο να διαφημίζει αυτό που πουλάει.

• Like 5
Δημοσ.
2 ώρες πριν, fitsoulas2024 είπε

Ελα ρε,ειναι μεγαλο συν η πλατφορμα.

Ασε που ειναι και καλυμενος ο αγοραστης,μπορει να το δοκιμασει και να απορριψει την συναλλαγη,αν δεν δουλευει σωστα.

Επισης,δεν ειναι market,που δεν το βλεπουν ολοι .
Μολις ανεβει το αντικειμενο,το βλεπουν κατι χιλιαδες ματια.
Καπως πρεπει να πληρωθουν και αυτοι.
Σε ολα τα αλλα ειναι για κλωτσιες,αλλα την προμηθεια τους πρεπει να την παρουν.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Ukforthemoment είπε

Αν δεν του αρέσει να μην την χρησιμοποιεί την πλατφόρμα.Ας βρει δωρεαν τρόπο να διαφημίζει αυτό που πουλάει.

Η ιδανικότερη απάντηση που θα μπορούσα να διαβάσω!

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε

Αν δεν του αρέσει να μην την χρησιμοποιεί την πλατφόρμα.

Εξυπακουεται. Εγω ομως του εδωσα τροπο για να παρακαμπτει την ηλιθια πρακτικη τους

3 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε

Ας βρει δωρεαν τρόπο να διαφημίζει αυτό που πουλάει.

Ο πωλητης αγγελιων πουλαει, δε διαφημιζει. Αφου εγκρινεις και το θεωρεις σωστο να γινονται αγοραπωλησιες επι πληρωμη, τοτε γιατι δε το προτεινεις και για εδω, για το insomnia?

2 ώρες πριν, kormos είπε

Η ιδανικότερη απάντηση που θα μπορούσα να διαβάσω!

η ιδια ερωτηση και για σενα, αφου θεωρεις "ιδανικο" να πληρωνεις για ιντερνετικες μικρες αγγελιες

2 ώρες πριν, StamTheMan είπε

Ασε που ειναι και καλυμενος ο αγοραστης,μπορει να το δοκιμασει και να απορριψει την συναλλαγη,αν δεν δουλευει σωστα.

ναι, αυτο το ειπαμε. Ειναι μεγαλο συν για τον αγοραστη. Ο πωλητης εχει το ρολο του κοροϊδου-υποψηφιου θυματος

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, fitsoulas2024 είπε

Εξυπακουεται. Εγω ομως του εδωσα τροπο για να παρακαμπτει την ηλιθια πρακτικη τους

Ο πωλητης αγγελιων πουλαει, δε διαφημιζει. Αφου εγκρινεις και το θεωρεις σωστο να γινονται αγοραπωλησιες επι πληρωμη, τοτε γιατι δε το προτεινεις και για εγω, για το insomnia?

η ιδια ερωτηση και για σενα, αφου θεωρεις "ιδανικο" να πληρωνεις για ιντερνετικες μικρες αγγελιες

ναι, αυτο το ειπαμε. Ειναι μεγαλο συν για τον αγοραστη. Ο πωλητης εχει το ρολο του κοροϊδου-υποψηφιου θυματος

Χρησιμοποιεί μια επι πληρωμή πλατφόρμα για να διαφημίσει-προωθήσει αυτό που πουλάει.Υπάρχουν και άλλοι τρόποι να το κάνει δωρεάν.Πχ το ινσόμνια το προσφέρει δωρεάν.Το FB  το ίδιο,η ΧΕ επίσης.

(Το βλέπω να αρχίζει πάλι μια κουβέντα που δεν θα λήξει ποτέ,θα το πηγαίνεις γυρω γύρω όπως σε αλλα θέματα ,απλά για να σπας τα νεύρα των άλλων.) 

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Χρησιμοποιεί μια επι πληρωμή πλατφόρμα για να διαφημίσει-προωθήσει αυτό που πουλάει.Υπάρχουν και άλλοι τρόποι να το κάνει δωρεάν.Πχ το ινσόμνια το προσφέρει δωρεάν.Το FB  το ίδιο,η ΧΕ επίσης.

(Το βλέπω να αρχίζει πάλι μια κουβέντα που δεν θα λήξει ποτέ,θα το πηγαίνεις γυρω γύρω όπως σε αλλα θέματα ,απλά για να σπας τα νεύρα των άλλων.) 

Σαϊτ μικρων αγγελιων ειναι, οχι διαφημιστικος τοπος προωθησης. Οι ιδιοι το λενε

(ειδικοτητα στο να σπας τα νευρα των αλλων εχεις εσυ. Θα το εκτιμουσα αν σταματουσες να με quotαρεις)

• Haha 1
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, fitsoulas2024 είπε

Σαϊτ μικρων αγγελιων ειναι, οχι διαφημιστικος τοπος προωθησης. Οι ιδιοι το λενε

(ειδικοτητα στο να σπας τα νευρα των αλλων εχεις εσυ. Θα το εκτιμουσα αν σταματουσες να με quotαρεις)

Μπορεις να με μπλοκάρεις ώστε μην βλέπεις τι γράφω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Μπορεις να με μπλοκάρεις ώστε μην βλέπεις τι γράφω.

Κι εσυ μπορεις να με μπλοκαρεις. Αφου λοιπον σκοπευεις να συνεχισεις να με quotaρεις, μη δυσανασχετεις παλι μετα για τις απαντησεις που θα λαμβανεις.

• Haha 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, fitsoulas2024 είπε

Κι εσυ μπορει να με μπλοκαρεις. Αφου λοιπον σκοπευεις να συνεχισεις να με quotaρεις, μη δυσανασχετεις παλι μετα για τις απαντησεις που θα λαμβανεις.

Eγώ θέλω να σε διαβάζω.

Δημοσ.
3 hours ago, StamTheMan said:

Επισης,δεν ειναι market,που δεν το βλεπουν ολοι .
Μολις ανεβει το αντικειμενο,το βλεπουν κατι χιλιαδες ματια.
Καπως πρεπει να πληρωθουν και αυτοι.
Σε ολα τα αλλα ειναι για κλωτσιες,αλλα την προμηθεια τους πρεπει να την παρουν.

Να την πάρουν, αλλά η προμήθεια είναι μεγάλη. Έχω κάνει κάποιες συμφωνίες, αλλά λόγω των κρατήσεων δεν προχωράμε 

Ειρήνη παιδιά, εγώ χαίρομαι να σας διαβάζω 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, fitsoulas2024 είπε

Ο πωλητης αγγελιων πουλαει, δε διαφημιζει. Αφου εγκρινεις και το θεωρεις σωστο να γινονται αγοραπωλησιες επι πληρωμη, τοτε γιατι δε το προτεινεις και για εδω, για το insomnia?

Προφανώς δεν γνωρίζεις καλά τη σημαίνει και πως λειτουργεί μια σελίδα που ασχολείται με αγοραπωλησίες και σύστημα "παροχής" προς τους πωλητές...με το αζημιωτο γιατί είναι επιχείρηση, όχι πλανόδιος... 🤔

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...