StamTheMan Δημοσ. 31 Ιουλίου Δημοσ. 31 Ιουλίου 1 ώρα πριν, bill_viper είπε Τραγικός ο τύπος που τα έστειλε έτσι!!! Ειναι πολλοι,δυστυχως,αυτος ειναι ενας απο τους χειροτερους παντως. Μου εχουν στειλει λαπτοπ σε ανοιχτη χαρτοσακουλα,ομοιως και ps4. Πριν μερικες μερες μου εστειλαν switch σε φακελο με φουσκες. 1
Finn Δημοσ. 16 Αυγούστου Δημοσ. 16 Αυγούστου Έβαλα μια Sony mirrorless στην πλατφόρμα και κλείσαμε σε τιμή με έναν αγοραστή αλλά ακόμη δε πάτησα αποδοχή. Τι να προσέξω μη πάει η μηχανή ακλαφτη;
StamTheMan Δημοσ. 16 Αυγούστου Δημοσ. 16 Αυγούστου 11 ώρες πριν, Finn είπε Έβαλα μια Sony mirrorless στην πλατφόρμα και κλείσαμε σε τιμή με έναν αγοραστή αλλά ακόμη δε πάτησα αποδοχή. Τι να προσέξω μη πάει η μηχανή ακλαφτη; Ακλαφτη απο ποια πλευρα; Μηπως την παρει και δεν πληρωσει; Δεν εχεις τετοιο φοβο. Να κανεις πολυ καλο πακεταρισμα και βγαλε και ενα βιντεο οτι λειτουργει την ωρα που την εχεις στο πακετο. Ξερω οτι δεν εχει λογικη,αλλα καντο. 1
LLLEFTERIS Δημοσ. 27 Αυγούστου Δημοσ. 27 Αυγούστου Αγορα κινητου απο βεντορα πωλητης Βουλγαρος. Μου ερχεται βλεπω οτι εχει Burn In ζηταω επιστροφη μου ριχνει καταρες ο Βουλγαρος να τα φαω σε γιατρους και σε κερια. Κανω αναφορα στο βεντορα για τον τροπο του μου λενε τον εχουν σε επιτηρηση. Ο Βουλγαρος δεν κανει ουτε αποδοχη ουτε αρνηση επιστροφης και περναει το χρονικο περιθωριο που εχει. Του δινουν ακομα 2 μερες να κανει αποδοχη η αρνηση αντι να τον διαγραψουν για την συμεριφορα του και να μου επιστρεψουν τα λεφτα μου. Παλι ο Βουλγαρος δεν κανει τιποτα και μου στελνει εναν κωδικο το βεντορα να στειλω το δεμα στα γραφεια τους αφου τραβηξω τα σχετικα βιντεο που φυσικα θα τα τραβουσα χωρις να μου το πουν. Εχω στειλει το δεμα εχει φτασει στον Locker που εχουν επιλεξει απο εχθες το μεσημερι τους εχω στειλει και μηνυμα σημερα οτι εχει φτασει να πανε να το παρουν αλλα ακομα και μεχρι αυτη την ωρα δεν εχει παει κανεις να το παρει. Ποτε θα το παρουν ποτε θα το ελεγξουν ποτε θα μου κανουν την επιστροφη; ΤΡΑΓΙΚΟΙ!
Rebelos2018 Δημοσ. 27 Αυγούστου Δημοσ. 27 Αυγούστου 5 ώρες πριν, LLLEFTERIS είπε Αγορα κινητου απο βεντορα πωλητης Βουλγαρος. Μου ερχεται βλεπω οτι εχει Burn In ζηταω επιστροφη μου ριχνει καταρες ο Βουλγαρος να τα φαω σε γιατρους και σε κερια. Κανω αναφορα στο βεντορα για τον τροπο του μου λενε τον εχουν σε επιτηρηση. Ο Βουλγαρος δεν κανει ουτε αποδοχη ουτε αρνηση επιστροφης και περναει το χρονικο περιθωριο που εχει. Του δινουν ακομα 2 μερες να κανει αποδοχη η αρνηση αντι να τον διαγραψουν για την συμεριφορα του και να μου επιστρεψουν τα λεφτα μου. Παλι ο Βουλγαρος δεν κανει τιποτα και μου στελνει εναν κωδικο το βεντορα να στειλω το δεμα στα γραφεια τους αφου τραβηξω τα σχετικα βιντεο που φυσικα θα τα τραβουσα χωρις να μου το πουν. Εχω στειλει το δεμα εχει φτασει στον Locker που εχουν επιλεξει απο εχθες το μεσημερι τους εχω στειλει και μηνυμα σημερα οτι εχει φτασει να πανε να το παρουν αλλα ακομα και μεχρι αυτη την ωρα δεν εχει παει κανεις να το παρει. Ποτε θα το παρουν ποτε θα το ελεγξουν ποτε θα μου κανουν την επιστροφη; ΤΡΑΓΙΚΟΙ! Κινητό από vendora. Δεν είναι αυτό που θες να ακούσεις φίλε τώρα το ξέρω, αλλά ζεις επικίνδυνα. Μακάρι να βρεις άκρη.
StamTheMan Δημοσ. 28 Αυγούστου Δημοσ. 28 Αυγούστου 23 ώρες πριν, LLLEFTERIS είπε Κανω αναφορα στο βεντορα για τον τροπο του μου λενε τον εχουν σε επιτηρηση. Καθε φορα τα ιδια λενε. 23 ώρες πριν, LLLEFTERIS είπε Εχω στειλει το δεμα εχει φτασει στον Locker που εχουν επιλεξει απο εχθες το μεσημερι τους εχω στειλει και μηνυμα σημερα οτι εχει φτασει να πανε να το παρουν αλλα ακομα και μεχρι αυτη την ωρα δεν εχει παει κανεις να το παρει. Ποτε θα το παρουν ποτε θα το ελεγξουν ποτε θα μου κανουν την επιστροφη; ΤΡΑΓΙΚΟΙ! Μαν,δεν περιστρεφεται ο κοσμος γυρω σου.Ηρεμησε. Και παλι καλα να λες που εχουν προσθεσει αυτο το συστημα και το στελνεις σε αυτους για να βγαλουν οι ιδιοι ακρη. Σε ιδιο σκηνικο,ο πωλητης δεν παρελαβε,το δεμα γυρισε σε εμενα και εψαχναν να τον βρουν. Μαλιστα τοτε πληρωνες ο ιδιος τα μεταφορικα,για φταιξιμο αλλου. 18 ώρες πριν, Rebelos2018 είπε Μακάρι να βρεις άκρη. Απο τη στιγμη που του ζητησαν να το στειλει σε αυτους,ειναι σχεδον τελειωμενη υποθεση. Το γιατι φωναζει ετσι,ειναι μια αλλη ιστορια. Αντι να τα εχει με το βουλγαρο,τα εχει με την πλατφορμα που τον προστατευει. 3
Rebelos2018 Δημοσ. 28 Αυγούστου Δημοσ. 28 Αυγούστου 11 λεπτά πριν, StamTheMan είπε Καθε φορα τα ιδια λενε. Μαν,δεν περιστρεφεται ο κοσμος γυρω σου.Ηρεμησε. Και παλι καλα να λες που εχουν προσθεσει αυτο το συστημα και το στελνεις σε αυτους για να βγαλουν οι ιδιοι ακρη. Σε ιδιο σκηνικο,ο πωλητης δεν παρελαβε,το δεμα γυρισε σε εμενα και εψαχναν να τον βρουν. Μαλιστα τοτε πληρωνες ο ιδιος τα μεταφορικα,για φταιξιμο αλλου. Απο τη στιγμη που του ζητησαν να το στειλει σε αυτους,ειναι σχεδον τελειωμενη υποθεση. Το γιατι φωναζει ετσι,ειναι μια αλλη ιστορια. Αντι να τα εχει με το βουλγαρο,τα εχει με την πλατφορμα που τον προστατευει. Ήθελα να ήξερα σε ποια γλώσσα συνεννοήθηκε με τον Βούλγαρο.
LLLEFTERIS Δημοσ. 28 Αυγούστου Δημοσ. 28 Αυγούστου Μόλις τώρα, StamTheMan είπε Μαν,δεν περιστρεφεται ο κοσμος γυρω σου.Ηρεμησε. Ρε αδερφε μου ριχνει καταρες για κατι που μου πουλησε με προβλημα και αντι να μου στειλουν κωδικο να το στειλω στα γραφεια τους και να τον διαγραψουν απο χρηστη του δινουν δευτερη παραταση για να δεχτει η να απορριψει την επιστροφη με αποτελεσμα να καθυστερει σε μενα η επιστροφη των χρηματων; Και δεν φτανει η καθυστερηση με την παραταση που εχουν δωσει καθυστερουν και οι ιδιοι να πανε να παραλαβουν το δεμα; 13 λεπτά πριν, StamTheMan είπε Μαλιστα τοτε πληρωνες ο ιδιος τα μεταφορικα,για φταιξιμο αλλου. Παλι καλα που βρεθηκαμε καποιοι και τους κραξαμε και επιτελους πληρωνει τα μεταφορικα ο πωλητης αφου εχει πουλησει κατι που δεν ειναι αυτο που ειχε γραψει στην αγγελια. Παντως εσυ οπως βλεπω πολυ χαλαρος εισαι και ενα μηνα να κανουν να σου επιστρεψουν τα λεφτα σου δεν τρεχει καστανο. 😂 1
StamTheMan Δημοσ. 28 Αυγούστου Δημοσ. 28 Αυγούστου 4 ώρες πριν, LLLEFTERIS είπε Παντως εσυ οπως βλεπω πολυ χαλαρος εισαι και ενα μηνα να κανουν να σου επιστρεψουν τα λεφτα σου δεν τρεχει καστανο. 😂 Σιγουρα δεν κλαιγομαι στα φορουμ. Να εισαι σιγουρος οτι εχω κανει μεγαλυτερο αγωνα απο εσενα για να αλλαξουν αυτα τα πραματα. 4 ώρες πριν, Rebelos2018 είπε Ήθελα να ήξερα σε ποια γλώσσα συνεννοήθηκε με τον Βούλγαρο. Θα ηθελα να δω πως του ειπε ο Βουλγαρος να τα φαει σε γιατρους και κερια. 1
LLLEFTERIS Δημοσ. 28 Αυγούστου Δημοσ. 28 Αυγούστου Μόλις τώρα, StamTheMan είπε Σιγουρα δεν κλαιγομαι στα φορουμ. Να εισαι σιγουρος οτι εχω κανει μεγαλυτερο αγωνα απο εσενα για να αλλαξουν αυτα τα πραματα. Δεν κλαίγομαι απλά λέω τα στραβά τους έτσι ώστε να γνωρίζει ο κόσμος. Και τα λέω και στους ίδιους μήπως και τα διορθώσουν. 4 ώρες πριν, Rebelos2018 είπε Ήθελα να ήξερα σε ποια γλώσσα συνεννοήθηκε με τον Βούλγαρο. Εχει μεταφραση.
Rebelos2018 Δημοσ. 28 Αυγούστου Δημοσ. 28 Αυγούστου 27 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε Δεν κλαίγομαι απλά λέω τα στραβά τους έτσι ώστε να γνωρίζει ο κόσμος. Και τα λέω και στους ίδιους μήπως και τα διορθώσουν. Εχει μεταφραση. Το φαντάζομαι πως με κάποιον τρόπο μιλήσατε. Πολύ sketchy που λένε και στο χωριό μου πάντως, προσωπικά θα απείχα και θα πήγαινα παρακάτω.
StamTheMan Δημοσ. 28 Αυγούστου Δημοσ. 28 Αυγούστου 45 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε Και τα λέω και στους ίδιους μήπως και τα διορθώσουν. Πιο συχνα τους κανω αναφορες,παραπονα και προτασεις,παρα ανεβαζω αγγελιες. Απεχουν πολυ απο τον επαγγελματισμο. Αν διαβασεις πιο πισω,εχω γραψει πολλα κατα τους και καποια υπερ στην αρχη,αλλα οσο πανε χειροτερευουν. Εκανα πανω απο 10 αναφορες πριν προσθεσουν στις αξιολογησεις το "καλυτερη συσκευασια". Ξερω οτι πολλα δε διορθωνονται απο τη μια μερα στην αλλη,αλλα γενικα βλεπω πολυ κακη αντιμετωπιση στα mail,δεν απαντουν στο πραγματικο προβλημα παρα υπεκφευγουν και συνηθως κοβεται η συζητηση απο τη μερια τους,χωρις να εχω εξυπηρετηθει. Ειναι και κανα δυο συγκεκριμενα ατομα που δεν κανουν ουτε για να σερβιρουν νερο σε καφετεριες. Δεν εχεις ιδεα τι τραβηξαμε απο οταν καναμε επαγγελματικο το λογαριασμο, και ποσο αντιεπαγγελματικη συμπεριφορα αντιμετωπισαμε μεχρι να καταφερουμε να αφαιρεσουμε τα στοιχεια επικοινωνιας,ωστε να ξεκινησουμε αλλο λογαριασμο χωρις επαγγελματικο ΑΦΜ. Δε μας σβηναν τις αγγελιες γιατι δεν ειχαμε τοσο χρονο να τις σβησουμε μια μια ( εκατονταδες για να το κανουμε χειροκινητα ) ,μας προτειναν να βαζουμε οτι ειμαστε σε διακοπες και μας απειλησαν οτι αν ανεβουν τα ιδια αντικειμενα σε αλλο λογαριασμο,οτι θα διαγραφει ο λογαριασμος. Το τι πολεμο εχω κανει στο ηλιθιο συστημα τους που το ΑΙ τους τροποποιει τους τιτλους στις αγγελιες,δε φανταζεσαι.
ΠΕΡΙΣ 1416 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου Καλησπέρα παιδιά, Έχω εδώ και περίπου δυο χρόνια προφίλ στο Vendora που γενικά πουλάω αντικείμενα που έχω κάνει refurbish ή αντικείμενα που δε χρειάζομαι πλέον και θέλω να φύγουν. Πρόσφατα αγόρασα δύο αντικείμενα από έναν πωλητή και το ένα που έφτασε δε δουλεύει καθόλου, ενώ το άλλο δεν είναι και στη καλύτερη κατάσταση, αλλά είναι λειτουργικό και αυτό μου αρκεί. Και οι δυο πλευρές συμφωνήσαμε στο να επιστρέψω το αντικείμενο που δεν είναι λειτουργικό. Τώρα, μπορώ να στείλω πίσω μόνο αυτό το αντικείμενο και να πάρω ένα πόσο χρημάτων (που θα συμφωνηθεί με τον πωλητή) πίσω ή πρέπει να στείλω και τα δυο πίσω; Όσοι έχετε εμπειρία ή κάποια άποψη, απαντήστε ελεύθερα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα