StamTheMan Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2 ώρες πριν, ΠΕΡΙΣ 1416 είπε Όσοι έχετε εμπειρία ή κάποια άποψη, απαντήστε ελεύθερα Πρεπει να στειλεις στην εξυπηρετηση ( ο θεος να την κανει ) της VENDORA για να σε καθοδηγησουν. Εχουν βελτιωθει καπως σε αυτο το κομματι,εχουν προσθεσει την επιλογη refund και να κρατησει ο αλλος το αντικειμενο,αλλα νομιζω οτι δεν εχει επιλογη partial refund σε αυτο. Εχεις κανει αιτημα επιστροφης;
ΠΕΡΙΣ 1416 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 14 λεπτά πριν, StamTheMan είπε Πρεπει να στειλεις στην εξυπηρετηση ( ο θεος να την κανει ) της VENDORA για να σε καθοδηγησουν. Εχουν βελτιωθει καπως σε αυτο το κομματι,εχουν προσθεσει την επιλογη refund και να κρατησει ο αλλος το αντικειμενο,αλλα νομιζω οτι δεν εχει επιλογη partial refund σε αυτο. Εχεις κανει αιτημα επιστροφης; Δεν έχω κάνει ακόμη, γιατι αναμένω απάντηση από το τμήμα εξυπηρέτησης της Vendora. Ωστόσο, έχω συνεννοηθεί με τον πωλητή και μου έχει προτείνει επιστροφή του ελαττωματικού αντικειμένου και επιστροφή των χρημάτων αυτού. Είναι η μόνη φορά που κρατάω το στάδιο της Έγκρισης τόσο καιρό ανοιχτό. Γενικά συνηθίζω να ελέγχω τα αντικείμενα τη μέρα που τα παραλαμβάνω για να λαμβάνει και ο πωλητής τη πληρωμή του άμεσα.
StamTheMan Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 10 ώρες πριν, ΠΕΡΙΣ 1416 είπε Δεν έχω κάνει ακόμη, γιατι αναμένω απάντηση από το τμήμα εξυπηρέτησης της Vendora. Ωστόσο, έχω συνεννοηθεί με τον πωλητή και μου έχει προτείνει επιστροφή του ελαττωματικού αντικειμένου και επιστροφή των χρημάτων αυτού. Είναι η μόνη φορά που κρατάω το στάδιο της Έγκρισης τόσο καιρό ανοιχτό. Γενικά συνηθίζω να ελέγχω τα αντικείμενα τη μέρα που τα παραλαμβάνω για να λαμβάνει και ο πωλητής τη πληρωμή του άμεσα. κανε αιτημα απορριψης.
ramolimento Δημοσ. Δευτέρα στις 03:27 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 03:27 μμ Εχουν περάσει 4 ημέρες απο την ολοκληρωση της πωλησης και ακόμα δεν έχουν στείλει τα χρήματα. Σας έχει συμβει? ( όχι δεν εχουν φανει σε εμένα, δεν έχουν σταλει απο αυτους )
chvnce Δημοσ. Δευτέρα στις 04:28 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 04:28 μμ 58 λεπτά πριν, ramolimento είπε Εχουν περάσει 4 ημέρες απο την ολοκληρωση της πωλησης και ακόμα δεν έχουν στείλει τα χρήματα. Σας έχει συμβει? ( όχι δεν εχουν φανει σε εμένα, δεν έχουν σταλει απο αυτους ) *Από την ανάληψη του Vendora Wallet. Ίσως επειδή μεσολάβησε σαβ/κο. Λογικά, αύριο/μεθαύριο, θα φανούν.
ramolimento Δημοσ. Δευτέρα στις 04:39 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 04:39 μμ (επεξεργασμένο) Άλλο το πότε θα φανούν και άλλο το πότε τα έστειλαν. Επεξ/σία Δευτέρα στις 04:41 μμ από ramolimento
kormos Δημοσ. Δευτέρα στις 06:06 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 06:06 μμ 2 ώρες πριν, ramolimento είπε Εχουν περάσει 4 ημέρες απο την ολοκληρωση της πωλησης και ακόμα δεν έχουν στείλει τα χρήματα. Σας έχει συμβει? ( όχι δεν εχουν φανει σε εμένα, δεν έχουν σταλει απο αυτους ) Στο αναφέρει συνήθως ότι χρειάζεται από 3-5 ημέρες ανά περίπτωση για να φανούν στο λογαριασμό σου. Από αυτούς έγκαιρα φεύγουν...
Aris_ Δημοσ. Δευτέρα στις 06:35 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 06:35 μμ στα πολυ φτηνα 5-10 ε πραγματα μπορει ο πωλητης να παιξει πουστια και να γραψει αλλα στην αγγελια και αλλα να στηλει, μου ετυχε με σκληρους που εστηλε αλλο τυπο υποδιεστερο αλλαξε και την αγγελια (edit) , εκει μονο αρνητικη μπορεις γιατι δεν συνφερει να ασχοληθεις για επιστροφες και ο πωλητης ξεφορτονεται την σαβουρα
StamTheMan Δημοσ. Δευτέρα στις 11:13 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 11:13 μμ 4 ώρες πριν, Aris_ είπε στα πολυ φτηνα 5-10 ε πραγματα μπορει ο πωλητης να παιξει πουστια και να γραψει αλλα στην αγγελια και αλλα να στηλει, μου ετυχε με σκληρους που εστηλε αλλο τυπο υποδιεστερο αλλαξε και την αγγελια (edit) , εκει μονο αρνητικη μπορεις γιατι δεν συνφερει να ασχοληθεις για επιστροφες και ο πωλητης ξεφορτονεται την σαβουρα Η αγγελια δεν αλλαζει απαξ και υπαρχει συναλλαγη σε εξελιξη. 7 ώρες πριν, ramolimento είπε δεν έχουν σταλει απο αυτους Αρα τα βλεπεις ακομα στο υπολοιπο σου ετσι; Γιατι αν δεν τα βλεπεις,εχουν σταλει. Εχει τυχει να κανουν και βδομαδα να φανουν. 1
Aris_ Δημοσ. Δευτέρα στις 11:16 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 11:16 μμ (επεξεργασμένο) 5 minutes ago, StamTheMan said: Η αγγελια δεν αλλαζει απαξ και υπαρχει συναλλαγη σε εξελιξη. και ομως την αλλαξε και ευτυχως ειχα κρατησει print screen γιατι τα ξερω αυτα αν θυμαμε ειχε αλλαξει την φωτο με αλλο τυπο σκληρου Επεξ/σία Δευτέρα στις 11:21 μμ από Aris_
StamTheMan Δημοσ. Δευτέρα στις 11:23 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 11:23 μμ 5 λεπτά πριν, Aris_ είπε και ομως την αλλαξε και ευτυχως ειχα κρατησει print screen γιατι τα ξερω αυτα Δεν αλλαζει η αγγελια οσο υπαρχει συναλλαγη. Πιθανοτατα την αλλαξε πριν κανεις την πληρωμη. Το αν εγινε κακοπροαιρετα ( αν ειχατε συμφωνησει προφορικα ) δεν μπορω να το ξερω. Ξερω οτι οσο υπαρχει ενεργη συναλλαγη,δε σε αφηνει να αλλαξεις τιποτα στην αγγελια. 4 ώρες πριν, Aris_ είπε εκει μονο αρνητικη μπορεις γιατι δεν συνφερει να ασχοληθεις για επιστροφες και ο πωλητης ξεφορτονεται την σαβουρα Σε αυτο ειμαι 100% συμφωνος. Εγω πλεον δεν κανω μανουρες,δε θα του πω τιποτα πριν τελειωσει η συναλλαγη και απλα στο τελος θα φαει οτι πρεπει να φαει. Προσπαθω παντα να ειμαι οσο πιο δικαιος γινεται και να δινω παντα το πλεονεκτημα της αμφιβολιας. Αλλα ειναι και καποιες περιπτωσεις που πραγματικα δε γινεται αλλιως. Στην τελικη,η αρνητικη αξιολογηση γινεται για να διορθωσει ο αλλος τα αρνητικα του. Αν δεν τον νοιαζει,οσες και να φαει δε θα αλλαξει. Το κακο ειναι οτι η βεντορα ειναι ΓΤΠ σε αυτο το κομματι ( και σε αυτο ) . Αν ο αλλος εχει 500 συναλλαγες,οι 10 αρνητικες δεν επηρεαζουν το overall. Οποτε αν ο επομενος δε μπει στον κοπο να κοιταξεις τις αξιολογησεις,μπορει να μπλεξει.
Aris_ Δημοσ. Δευτέρα στις 11:37 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 11:37 μμ 9 minutes ago, StamTheMan said: Δεν αλλαζει η αγγελια οσο υπαρχει συναλλαγη. Πιθανοτατα την αλλαξε πριν κανεις την πληρωμη. Το αν εγινε κακοπροαιρετα ( αν ειχατε συμφωνησει προφορικα ) δεν μπορω να το ξερω. Ξερω οτι οσο υπαρχει ενεργη συναλλαγη,δε σε αφηνει να αλλαξεις τιποτα στην αγγελια. μπορει οταν ρωτησα τον τυπο και μου απαντησε μετα να αλλαξε την φωτο και εγω να μην παρατηρησα την αλλαγη γιατι με μεγενθηση εβλεπες τον τυπο του hdd αλλα ειχα κρατηση print screen τα εστειλα στην vendora επρεπε να βρω κουτι τα ειχε στειλει χυμα να κανω αμπαλαζ και παω να το στειλω 20 λεπτα για 10ε δεν το εκανα απλα δεν ηταν αυτο που ελεγε
StamTheMan Δημοσ. Δευτέρα στις 11:47 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 11:47 μμ 8 λεπτά πριν, Aris_ είπε μπορει οταν ρωτησα τον τυπο και μου απαντησε μετα να αλλαξε την φωτο και εγω να μην παρατηρησα την αλλαγη γιατι με μεγενθηση εβλεπες τον τυπο του hdd αλλα ειχα κρατηση print screen τα εστειλα στην vendora επρεπε να βρω κουτι τα ειχε στειλει χυμα να κανω αμπαλαζ και παω να το στειλω 20 λεπτα για 10ε δεν το εκανα απλα δεν ηταν αυτο που ελεγε Αυτο με το οτι δε μπορεις να κανεις επεξεργασια σε ενεργη συναλλαγη,εχει γινει προσφατα,οποτε μπορει να σου πουν οτι δεν φταιει αυτος που δεν προσεξες τις φωτο πριν κανεις την πληρωμη. Απο την αλλη,ειναι τοσο ηλιθιοι,που δε σε αφηνουν να κανεις επεξεργασια,αλλα σε αφηνουν να κανεις διαγραφη. Απεχουν πολυ απο τον επαγγελματισμο,οποτε δε θα μου εκανε εντυπωση εαν η αποφαση εβγαινε υπερ σου,αν εκανες dispute.
Aris_ Δημοσ. χθες στις 12:01 πμ Δημοσ. χθες στις 12:01 πμ 1 minute ago, StamTheMan said: Αυτο με το οτι δε μπορεις να κανεις επεξεργασια σε ενεργη συναλλαγη,εχει γινει προσφατα,οποτε μπορει να σου πουν οτι δεν φταιει αυτος που δεν προσεξες τις φωτο πριν κανεις την πληρωμη. Απο την αλλη,ειναι τοσο ηλιθιοι,που δε σε αφηνουν να κανεις επεξεργασια,αλλα σε αφηνουν να κανεις διαγραφη. Απεχουν πολυ απο τον επαγγελματισμο,οποτε δε θα μου εκανε εντυπωση εαν η αποφαση εβγαινε υπερ σου,αν εκανες dispute. ναι και εγω ετσι πιστευω, με πηρε τηλ ενας υπαληλος του vendora και του ειπα θα τα κρατησω γιατι δεν αξηζε την ταλαιπωρια η αξια που ειχαν, του εβαλα αρνητικη και τελειωσα.
StamTheMan Δημοσ. χθες στις 12:10 πμ Δημοσ. χθες στις 12:10 πμ 7 λεπτά πριν, Aris_ είπε ναι και εγω ετσι πιστευω, με πηρε τηλ ενας υπαληλος του vendora και του ειπα θα τα κρατησω γιατι δεν αξηζε την ταλαιπωρια η αξια που ειχαν, του εβαλα αρνητικη και τελειωσα. Δε μου εχει τυχει να με παρουν τηλεφωνο σε 2-3 dispute για ακριβα μηχανηματα. Αλλη μια αποδειξη οτι ειναι οτι να'ναι. Οι αξιολογησεις του τυπου γενικα ηταν οκ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα