Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
12 ώρες πριν, Rebelos2018 είπε

Φίλε αποκλείεται. 

Είδα τις συναλλαγές μου. 

Μέχρι τον Ιανουάριο του 2025 δεν υπήρχε αυτή η χρέωση. 

Δεν είχα ποτέ υπόλοιπο καθώς το έχω χρησιμοποιήσει μόνο για αγορές. 

Παω πασο,μπορει να θυμαμαι κατι λαθος.

• Απαντ. 338
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
On 22/09/2025 at 22:30, StamTheMan said:

Οχι,υπηρχε παντα,οσο δεν ειχες υπολοιπο.
Ειναι η προμηθεια της τραπεζας .
Το σχετικα καινουργιο φρουτο ειναι το 6% ,ενω ηταν 5% .
Το κακο ειναι οτι η ποιοτητα των υπηρεσιων τους χειροτερευει.

Αν δεις προχθεσινο mail  που θετω 4-5 ζητηματα και μου απαντουν αντι αλλων,θα φριξεις.
Καμια συνεννοηση.

5,1% + ΦΠΑ και 0,99 ευρώ + ΦΠΑ είναι το κόστος ανάληψης. Επιπλέον 0,5 ευρώ σου παίρνει η ελληνική τράπεζα έως 5.000 ευρώ.

Δημοσ.
10 ώρες πριν, AeonBeliever είπε

5,1% + ΦΠΑ και 0,99 ευρώ + ΦΠΑ είναι το κόστος ανάληψης. Επιπλέον 0,5 ευρώ σου παίρνει η ελληνική τράπεζα έως 5.000 ευρώ.

Δε λεμε αυτο.,λεμε για οταν κανεις πληρωμη χωρις υπολοιπο στο wallet.

Ειχε παει και 6%,ευχαριστω για την ενημερωση.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αγορά τον Ιανουάριο 2025 

Screenshot_20250924_104426_Vendora.jpg

Αγορά προχθές 

Screenshot_20250924_104546_Vendora.jpg

Ποτέ δεν είχα υπόλοιπο wallet καθώς το έχω χρησιμοποιήσει μόνο για αγορές. 

Επεξ/σία από Rebelos2018
Δημοσ.

@Rebelos2018 Μεγαλο χτυπημα αυτο με τα μεταφορικα,99% εγινε επειδη καποιοι γνωστοι καραγκιοζηδες χρησιμοποιουσαν τη vendora για να στελνουν δεματα με 1,5 ευρω ( επρεπε να πληρωσεις και κατι για την αγγελια ) .
Εχω εντοπισει πολλους γνωστους στο χωρο,οι οποιοι εχουν δεκαδες συναλλαγες απο το ιδιο ατομο καθε φορα.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, StamTheMan είπε

@Rebelos2018 Μεγαλο χτυπημα αυτο με τα μεταφορικα,99% εγινε επειδη καποιοι γνωστοι καραγκιοζηδες χρησιμοποιουσαν τη vendora για να στελνουν δεματα με 1,5 ευρω ( επρεπε να πληρωσεις και κατι για την αγγελια ) .
Εχω εντοπισει πολλους γνωστους στο χωρο,οι οποιοι εχουν δεκαδες συναλλαγες απο το ιδιο ατομο καθε φορα.

Ελλάς το μεγαλείο σου🤪

Δημοσ.
2 ώρες πριν, kormos είπε

Ελλάς το μεγαλείο σου🤪

Συνηθως ισχυει το οτι ενας το χαλαει για ολους,αλλα εχω δει πολλους resellers με δεκαδες αξιολογησεις απο το ιδιο ατομο.
Πηγα και εγω ο κακομοιρης να κανω το ιδιο πριν καμια βδομαδα ,γιατι επρεπε να διορθωσω κατι που δεν ηταν καν δικο μου λαθος,για να μη φαω αρνητικη.Βαζω ενα φθηνο παιχνιδι 1 ευρω και μου βγαζει ειδοποιηση το vendora οτι δε μπορω να βαζω "ενδεικτικη τιμη" στα προιοντα μου,για να μη χρειαζεται να μπαινει στη διαδικασια να ρωταει ο ενδιαφερομενος ποσο κανει.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, StamTheMan είπε

Συνηθως ισχυει το οτι ενας το χαλαει για ολους,αλλα εχω δει πολλους resellers με δεκαδες αξιολογησεις απο το ιδιο ατομο.
Πηγα και εγω ο κακομοιρης να κανω το ιδιο πριν καμια βδομαδα ,γιατι επρεπε να διορθωσω κατι που δεν ηταν καν δικο μου λαθος,για να μη φαω αρνητικη.Βαζω ενα φθηνο παιχνιδι 1 ευρω και μου βγαζει ειδοποιηση το vendora οτι δε μπορω να βαζω "ενδεικτικη τιμη" στα προιοντα μου,για να μη χρειαζεται να μπαινει στη διαδικασια να ρωταει ο ενδιαφερομενος ποσο κανει.

Έλα ρε συ.... χμμμ

Δημοσ.

Πρεπει να τους εχω στειλει 10 tickets για το γελοιο συστημα τους που αλλαζει μονο του τους τιτλους στις αγγελιες.
Δεν περιγραφω αλλο.Screenshot_25.jpg.0d662fabc6c7a1e0f295a03aa59c17a0.jpg

Σε αγγελια με refurbised PS4,εγραφα οτι εχει γινει σερβις απο επαγγελματια.
Τιτλος : PS4 Slim "σερβιρισμενο".

• Haha 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...