LLLEFTERIS Δημοσ. 26 Μαρτίου Δημοσ. 26 Μαρτίου (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, Gulik είπε Προφανώς και πρέπει να προβείς σε αναφορά, τότε. Το έκανα αλλα μάλλον κοιτάνε μόνο την προμήθεια που θα βγάλουν από κάθε πώληση. Αλλά με ποια λογική να σβήσουν σε κάποιον μια αγγελία ακόμα και να τον μπανάρουν όταν έχει μια αγορά η μία πώληση σε εκκρεμότητα; Το μπανάρουν είναι για μένα γιατί τους έκραξα και με έβγαλαν για μια βδομάδα. Άντε τώρα να παραλάβω να έχει πρόβλημα η να έχει στείλει κάτι αλλο και να δω πως θα κάνω επιστροφή. Επεξ/σία 26 Μαρτίου από LLLEFTERIS
StamTheMan Δημοσ. 26 Μαρτίου Δημοσ. 26 Μαρτίου 5 ώρες πριν, LLLEFTERIS είπε Έχω στείλει τρεις αναφορές με την ερώτηση γιατί να σβήσει η να μπορεί να σβήσει ο πωλητής την αγγελία ενώ είναι σε εξέλιξη δεν έχω πάρει καμία απάντηση. Μεσα σε ποσα λεπτα; 5 ώρες πριν, LLLEFTERIS είπε Άντε τώρα να παραλάβω να έχει πρόβλημα η να έχει στείλει κάτι αλλο και να δω πως θα κάνω επιστροφή. Ρε μπραδερ,γιατι δυσκολευεις τη ζωη σου; Μην ψωνιζεις μεταχειρισμενα,αφου βλεπεις οτι δε μπορεις να το διαχειριστεις. 1
OmeletaMAN Δημοσ. 26 Μαρτίου Δημοσ. 26 Μαρτίου Το θέμα είναι εάν έσβησε την συνομιλία σας και όχι την αγγελία. Την αγγελία την σβήνουν μπαμ μπαμ όσοι έχουν πολλές αγγελίες και νομίζουν ότι όλα θα πάνε καλά. Δεν είναι αυτό δηλαδή λόγος ανησυχίας για εσένα.
LLLEFTERIS Δημοσ. 26 Μαρτίου Δημοσ. 26 Μαρτίου 1 ώρα πριν, OmeletaMAN είπε Το θέμα είναι εάν έσβησε την συνομιλία σας και όχι την αγγελία. Την αγγελία την σβήνουν μπαμ μπαμ όσοι έχουν πολλές αγγελίες και νομίζουν ότι όλα θα πάνε καλά. Δεν είναι αυτό δηλαδή λόγος ανησυχίας για εσένα. Όλα καλά παρέλαβα. 1
StamTheMan Δημοσ. 26 Μαρτίου Δημοσ. 26 Μαρτίου 15 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε Όλα καλά παρέλαβα. Παλι καλα.
vklon Δημοσ. 2 Απριλίου Δημοσ. 2 Απριλίου Το scoop του Skroutz έχει προμήθεια; Πέρσι που είχα πουλήσει ένα προϊόν ήταν δωρεάν. Έψαξα στους όρους και δεν αναφέρει ποσοστό;
LLLEFTERIS Δημοσ. 3 Απριλίου Δημοσ. 3 Απριλίου (επεξεργασμένο) Στις 26/3/2025 στις 11:22 ΜΜ, StamTheMan είπε Παλι καλα. Να πω και εγώ πάλι καλά και θα εξηγήσω το γιατί. Αφού έκανα την αγορά έφαγα μια βδομάδα ban ίσως γιατί τους εκραξα για τις επιστροφές. Και αφού είχα ban δεν μπορούσα να μπω να εγκρίνω η να απορρίψω την αγορα. Αυτοί αφού εγώ δεν έκανα τίποτα αφού δεν μπορούσα να κάνω έγκριναν αυτόματα την αγορά και έδωσαν στον πωλητή τα λεφτά του. 😐 Επεξ/σία 3 Απριλίου από LLLEFTERIS
StamTheMan Δημοσ. 3 Απριλίου Δημοσ. 3 Απριλίου 37 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε Να πω και εγώ πάλι καλά και θα εξηγήσω το γιατί. Αφού έκανα την αγορά έφαγα μια βδομάδα ban ίσως γιατί τους εκραξα για τις επιστροφές. Και αφού είχα ban δεν μπορούσα να μπω να εγκρίνω η να απορρίψω την αγορα. Αυτοί αφού εγώ δεν έκανα τίποτα αφού δεν μπορούσα να κάνω έγκριναν αυτόματα την αγορά και έδωσαν στον πωλητή τα λεφτά του. 😐 Τους εχω κραξει ΑΠΕΙΡΑ. Αλλα προσεχω τι λεω. Για καποιο λογο,εχεις μονιμως καποιο προβλημα.
LLLEFTERIS Δημοσ. 3 Απριλίου Δημοσ. 3 Απριλίου 3 λεπτά πριν, StamTheMan είπε Τους εχω κραξει ΑΠΕΙΡΑ. Αλλα προσεχω τι λεω. Για καποιο λογο,εχεις μονιμως καποιο προβλημα. Δεν έχω, απλά αναφέρω τα προβλήματα που έχουν και μην μου πεις ότι δεν έχουν.
StamTheMan Δημοσ. 3 Απριλίου Δημοσ. 3 Απριλίου 10 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε Δεν έχω, απλά αναφέρω τα προβλήματα που έχουν και μην μου πεις ότι δεν έχουν. Δε διαφωνω,απλα για καποιο λογο εχεις μονιμως καποιο προβλημα.
AeonBeliever Δημοσ. 3 Απριλίου Δημοσ. 3 Απριλίου 12 hours ago, vklon said: Το scoop του Skroutz έχει προμήθεια; Πέρσι που είχα πουλήσει ένα προϊόν ήταν δωρεάν. Έψαξα στους όρους και δεν αναφέρει ποσοστό; Όχι ακόμα. Χτες αγόρασα ένα προϊόν και δεν είχε κάτι έξτρα πέραν τιμής και μεταφορικών. Πριν 1μιση πούλησα ένα προϊόν και έλαβα όλα τα χρήματα. 1
dkstopo Δημοσ. 29 Απριλίου Δημοσ. 29 Απριλίου (επεξεργασμένο) προσπάθησα να έρθω σε επαφή με καποιον πωλητη για κατι που πριν στείλω τα ευρώ πρεπει να ελέγξω οτι δουλεύουν ολα σωστα πάνω του, γιατι είναι πολλα τα ριάλια και δεν θελω περιεργα σκηνικα... Πολύ γέλιο, κατάλαβα ότι δεν ειναι μποτακι που κοβει μνμ αλλά καποιος που τα διαβαζει ενα ενα... Μου ηρθε στο μυαλό η σκηνη με το Καλογερόπουλο να λέει Εβερυ μποντυ ιν Δις ταουν Φακς, εξεπτ του μι. Επεξ/σία 29 Απριλίου από dkstopo 1
greece666 Δημοσ. 6 Μαϊου Δημοσ. 6 Μαϊου Γεια σας, θα δώσω εδώ μερικές πληροφορίες για την Βεντόρα με βάση την εμπειρία μου. Να πω καταρχάς ότι είμαι αρκετά έμπειρος πωλητής (αλλά και αγοραστής) στο διαδίκτυο. Στην Βεντόρα συγκεκριμένα έχω πάνω από τριακόσιες πωλήσεις αλλά και αρκετές αγορές. Προσωπικά, θα απέφευγα αγορές ακριβών αντικειμένων, εκτός αν γίνονται χέρι με χέρι. Αφενός, αν κάτι πάει στραβά, η βοήθεια που θα πάρετε δεν θα είναι αξιόπιστη. Τα γνωστά email με copy paste, τα ίδια που στέλνουν σε όλους. Αυτή τουλάχιστον ήταν η δική μου εμπειρία. Αφετέρου, η Box Now χάνει πιο συχνά δέματα από τα Χριστούγεννα και μετά (μέχρι στιγμής σε αυτές τις περιπτώσεις ο αγοραστής παίρνει τα χρήματα πίσω σχετικά γρήγορα, που είναι πολύ καλό. Για τον πωλητή όμως, το καθυστερούν όσο περισσότερο γίνεται.) Το άλλο θέμα με την Βεντόρα είναι ότι ενθαρρύνουν τα παζάρια και τις ερωτήσεις χωρίς δέσμευση από τον αγοράστη. Υποθέτω ότι το έκαναν γιατί πιστεύουν ότι έτσι θα αυξήσουν τις πωλήσεις. Πάντως, από την δική μου πλευρά αυτό που έχω διαπιστώσει είναι ότι η πολιτική αυτή οδηγεί σε πολλά άσκοπα μηνύματα, δηλαδή αγοραστές που απλώς παζαρεύουν συνέχεια και μετά εξαφανίζονται ή κάνουν ερωτήσεις και όταν απαντάς δεν το βλέπουν ποτέ κλπ. Αυτό φυσικά κάνει και τους πωλητές να μη πολυασχολούνται αφού ξέρουν ότι είναι πολύ πιθανό ο δυνητικός αγοραστής να μη ενδιαφέρεται πραγματικά. Σε κάθε περίπτωση πάντως, η Βεντόρα έχει την χρησιμότητά της. Έχω βρει κατά καιρούς καλά πράματα, από ρούχα μέχρι βιβλία και αποκριάτικα είδη. Απλώς θέλει προσοχή και υπομονή και να περάσετε κάποιο χρόνο χρησιμοποιώντας την ώστε να εξοικειωθείτε με την λειτουργία της. 1
StamTheMan Δημοσ. 6 Μαϊου Δημοσ. 6 Μαϊου 10 ώρες πριν, greece666 είπε Προσωπικά, θα απέφευγα αγορές ακριβών αντικειμένων, εκτός αν γίνονται χέρι με χέρι. Αφενός, αν κάτι πάει στραβά, η βοήθεια που θα πάρετε δεν θα είναι αξιόπιστη. Τα γνωστά email με copy paste, τα ίδια που στέλνουν σε όλους. Αυτή τουλάχιστον ήταν η δική μου εμπειρία. 100% σωστο.,σε οτι ερωτηση εχω κανει,απαντουσαν ασχετες βλακειες. Εχω παραθεσει πιο πισω εμπειρια μου,παρελαβα αντικειμενο που δεν ηταν οπως ειχαμε πει,το εστειλα πισω με ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΕΞΟΔΑ, ο τυπος δεν παρελαβε και το δεμα ηρθε παλι σε εμενα.Η βεντορα απλα εβγαλε την ουρα της απ εξω,δεν εδωσε ουσιαστικη λυση. 10 ώρες πριν, greece666 είπε Το άλλο θέμα με την Βεντόρα είναι ότι ενθαρρύνουν τα παζάρια και τις ερωτήσεις χωρίς δέσμευση από τον αγοράστη. Υποθέτω ότι το έκαναν γιατί πιστεύουν ότι έτσι θα αυξήσουν τις πωλήσεις. Αρχικα υπηρχε επιλογη σε καθε αγγελια,αν θες ενεργο το παζαρι. Μετα το εκαναν default,οταν ρωτησα,μου ειπαν οτι αποδεδειγμενα ανεβαζει τις πωλησεις. Δε ρωτησαν αν θελω εγω να σπαω τα νευρα μου με τον καθε αεργο. Στην πορεια,ενω το παζαρι ηταν μεχρι 30%,το πηγαν νομιζω στο 49%. Σε αντικειμενα κατω των 10 ευρω ,δεν εχει οριο. Συγκεκριμενα ειχα μια βαση στα 5 ευρω και ενας αεργος μου εκανε παζαρι στα 2,οποτε τους ρωτησα γιατι το επιτρεπουν. Πριν κανα μηνα,εκανα παζαρι σε μια αγγελια και οταν πηγα να κανω παζαρι και σε δευτερη παρομοια,μου εγραψε οτι υπαρχει οριο στα παζαρια,για να κανουμε πιο στοχευμενα παζαρια ( αντι να κανεις σε 10αγγελιες και οτι κατσει - παλι λαθος δλδ ). Εχω κανει δεκαδες προτασεις σε ΒΑΣΙΚΑ πραματα που πρεπει να διορθωθουν,αλλα στα τετοια τους. 9/10 αλλαγες που γινονται, ειναι προς το χειροτερο. Δεν εχεις καν τροπο να απομονωσεις αγορες/πωλησεις/προσφορες , στις συναλλαγες,ουτε να απομονωσεις τις αρνητικες καποιου χρηστη,ωστε να τις δεις μαζεμενες. 10 ώρες πριν, greece666 είπε Πάντως, από την δική μου πλευρά αυτό που έχω διαπιστώσει είναι ότι η πολιτική αυτή οδηγεί σε πολλά άσκοπα μηνύματα, δηλαδή αγοραστές που απλώς παζαρεύουν συνέχεια και μετά εξαφανίζονται ή κάνουν ερωτήσεις και όταν απαντάς δεν το βλέπουν ποτέ κλπ. Αυτο το εχεις ετσι και αλλιως,δε φταιει το παζαρι. 1
greece666 Δημοσ. 6 Μαϊου Δημοσ. 6 Μαϊου Ευχαριστώ για τα σχόλια και τις σκέψεις Σταμ. Για το τελευταίο, σημείο ναι και όχι - πάντα υπάρχουν οι τύποι που κάνουν άσκοπες ερωτήσεις και προφανώς το σωστό είναι να το πάρεις ψύχραιμα και σαν κάτι αναπόφευκτο. Αλλά η εμπειρία μου είναι ότι στην Βεντόρα συμβαίνει σημαντικά περισσότερο από ό,τι σε άλλες πλατφόρμες που έχω χρησιμοποιήσει. Για τα λοιπά, συμφωνούμε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα