fitsoulas2024 Δημοσ. 19 Ιουνίου Δημοσ. 19 Ιουνίου (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, kormos είπε Προφανώς δεν γνωρίζεις καλά τη σημαίνει και πως λειτουργεί μια σελίδα που ασχολείται με αγοραπωλησίες και σύστημα "παροχής" προς τους πωλητές...με το αζημιωτο γιατί είναι επιχείρηση, όχι πλανόδιος... 🤔 Δλδ η Χρ. Eυκαιρια, το marketplace και το insomnia που βαζεις δωρεαν αγγελιες ειναι πλανοδιοι? Επεξ/σία 19 Ιουνίου από fitsoulas2024
DimitrisM93 Δημοσ. 19 Ιουνίου Δημοσ. 19 Ιουνίου Στις 3/4/2023 στις 11:35 ΜΜ, LLLEFTERIS είπε Σαν πωλητής αν έβαζες στο προφίλ σου εκεί που λέει αριθμός τηλεφώνου το κινητό σου μπορούσε να το δει κάποιος αγοραστής και να σε πάρει τηλέφωνο. Πλέον αυτό δεν υπάρχει γιατί σου λένε θα κανονίσουν την συναλλαγή εκτός Βεντορα και θα χάσουμε την μίζα μας. Πάλι καλά που άφησαν το διαγραφή προφίλ και διαγράφτηκα. Τους βλέπω με λουκέτο όπως το Emarket Υγ. Πάντως θα πέσει εκεί της απάτης το κάγκελο. Θα πουλάει ένας ένα κινητό θα έχει ένας το ίδιο χαλασμένο θα αγοράζει από τον πρώτο θα λέει ήταν χαλασμένο αφού θα δώσει το δικό του το ήδη χαλασμένο και άντε οι ειδικοί του Βεντορα να αποδείξουν ποιος δεν είναι ελέφαντας. 2 χρόνια μετά βλέπεις κανένα λουκέτο? Εγω βλέπω μια πολύ ωραία ιδεα που πέτυχε και με το παραπάνω. Αλλα βέβαια, εσεις τα ξέρετε ολα. Ολα τζαμπα και μονο τον κώλο μας!! 1 1
StamTheMan Δημοσ. 19 Ιουνίου Δημοσ. 19 Ιουνίου 9 ώρες πριν, fitsoulas2024 είπε Εξυπακουεται. Εγω ομως του εδωσα τροπο για να παρακαμπτει την ηλιθια πρακτικη τους 9 ώρες πριν, fitsoulas2024 είπε ναι, αυτο το ειπαμε. Ειναι μεγαλο συν για τον αγοραστη. Ο πωλητης εχει το ρολο του κοροϊδου-υποψηφιου θυματος Ρε μαν,τι σκαλωμα εχεις φαει; Πραγματικα δεν προσφερεις τιποτα στη συζητηση. 7 ώρες πριν, barman_ είπε Να την πάρουν, αλλά η προμήθεια είναι μεγάλη. Έχω κάνει κάποιες συμφωνίες, αλλά λόγω των κρατήσεων δεν προχωράμε Αρα η πλατφορμα δεν κανει για σενα. Επισης,δε σε υποχρεωνει κανείς να κάνεις αναληψη. Μπορεις να πουλας πραματα που δεν υπολογιζεις το κερδος τους. Στην πορεια,αμα μαζεψεις ενα καλο ποσο,αγοραζεις ενα λαπτοπ,ps5 η κατι αντιστοιχο και το βαζεις για πουλημα αλλου. 1
morfeas-dsl- Δημοσ. 19 Ιουνίου Δημοσ. 19 Ιουνίου 5 hours ago, fitsoulas2024 said: Δλδ η Χρ. Eυκαιρια, το marketplace και το insomnia που βαζεις δωρεαν αγγελιες ειναι πλανοδιοι? Εφοσον σου αρεσουν εκεινες οι πλατφορμες, καλο ειναι να βαζεις εκει αγγελιες με τους ορους τους. Το να λες δε μου αρεσει αυτο και αυτο και δε θα το τηρω, ειλικρινα δεν εχει νοημα. 1
kormos Δημοσ. 19 Ιουνίου Δημοσ. 19 Ιουνίου 5 ώρες πριν, fitsoulas2024 είπε Δλδ η Χρ. Eυκαιρια, το marketplace και το insomnia που βαζεις δωρεαν αγγελιες ειναι πλανοδιοι? ...νο κομμεντς 1
fitsoulas2024 Δημοσ. 20 Ιουνίου Δημοσ. 20 Ιουνίου (επεξεργασμένο) 10 ώρες πριν, StamTheMan είπε Ρε μαν,τι σκαλωμα εχεις φαει; Πραγματικα δεν προσφερεις τιποτα στη συζητηση. Οποιος δε συμφωνει μαζι σου σημαινει οτι εχει φαει σκαλωμα και δε προσφερει στη συζητηση? καλο κι αυτο 😄 8 ώρες πριν, morfeas-dsl- είπε Εφοσον σου αρεσουν εκεινες οι πλατφορμες, καλο ειναι να βαζεις εκει αγγελιες με τους ορους τους. Το να λες δε μου αρεσει αυτο και αυτο και δε θα το τηρω, ειλικρινα δεν εχει νοημα. Εξυπακουεται οτι ο καθενας κανει οτι του αρεσει και οτι τον βολευει. Δεν εχει νοημα να λεμε τετοια αυτονοητα. Αλλα να σχολιαζουμε και να επικρινουμε τα ασχημα πραγματα εχει μεγαλο νοημα. Επεξ/σία 20 Ιουνίου από fitsoulas2024
DimitrisM93 Δημοσ. 20 Ιουνίου Δημοσ. 20 Ιουνίου Δεν σχολιάζουμε τι αρέσει στον κάθε ένα, σχολιάζουμε τι είναι λογικό αντικειμενικά, αλλά σύμφωνα με την κουλτούρα του μέσου Έλληνα: 1) ολα πρέπει να είναι τζάμπα 2) το vendora δεν προσφέρει τίποτα παραπάνω απο το insomnia / marketplace / χρυσή ευκαιρία (γελάω) 3) η προμήθεια του vendora ειναι μεγάλη (0,25€ χρέωση πληρωμής, ασφάλεια αγοράς δωρεαν) 4) η ιδέα και οι πρακτικές του vendora ειναι ηλίθια Πραγματικά εδω μέσα 1/100 είναι λογικός δεν μπορείς πλεον να κανεις συζήτηση, ο ενας κοιτάζει να την πεί στον άλλον, αυτό δεν ονομάζεται συζήτηση αλλα μονομαχία. 1
StamTheMan Δημοσ. 20 Ιουνίου Δημοσ. 20 Ιουνίου 6 ώρες πριν, DimitrisM93 είπε 3) η προμήθεια του vendora ειναι μεγάλη (0,25€ χρέωση πληρωμής, ασφάλεια αγοράς δωρεαν) Η προμηθεια του vendora ειναι 6% επι του ποσου ( 6 ευρω στα 100 ) 1.5 ευρω ανα ΑΝΑΛΗΨΗ ( οχι σε καθε πωληση ) 23% επι ΤΟΥ ΠΟΣΟΥ ( 1.38 απο τα 6 πιο πανω ) Ολα αυτα χρεωνονται ΜΟΝΟ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΝΑΛΗΨΗΣ. Αυτο το 0,25 τι ειναι; Κατα τα αλλα δε διαφωνω καπου.Απορω γιατι τρελαινονται τοσο οι παραπανω,λες και τους αναγκαζει κανεις. Εδω ο αλλος μου μιλαει λες και υπερασπιζομαι τον αγοραστη,ενω κατα κυριο λογο πουλαω,τι ψαχνεις να βρεις. 6 ώρες πριν, DimitrisM93 είπε 4) η ιδέα και οι πρακτικές του vendora ειναι ηλίθια Η ιδεα ειναι φοβερη,η υλοποιηση ειναι το ακριβως αντιθετο.
fitsoulas2024 Δημοσ. 21 Ιουνίου Δημοσ. 21 Ιουνίου (επεξεργασμένο) 15 ώρες πριν, DimitrisM93 είπε Δεν σχολιάζουμε τι αρέσει στον κάθε ένα, σχολιάζουμε τι είναι λογικό αντικειμενικά, Ναι, αλλα σε καποια θεματα, αλλο λογικο αντικειμενικα εχεις εσυ, αλλο ο διπλανος σου. 15 ώρες πριν, DimitrisM93 είπε 2) το vendora δεν προσφέρει τίποτα παραπάνω απο το insomnia / marketplace / χρυσή ευκαιρία (γελάω) οχι, το ειπαμε αυτο, προσφερει πολλα στον αγοραστη. Τοσα πολλα που αν πεσεις σε τετοιο αγοραστη εσυ ο πωλητης, μετα τραβας τα μαλλια σου 15 ώρες πριν, DimitrisM93 είπε Πραγματικά εδω μέσα 1/100 είναι λογικός δεν μπορείς πλεον να κανεις συζήτηση, ο ενας κοιτάζει να την πεί στον άλλον, αυτό δεν ονομάζεται συζήτηση αλλα μονομαχία. Πολυ σωστα. Επεξ/σία 21 Ιουνίου από fitsoulas2024 1
DimitrisM93 Δημοσ. 23 Ιουνίου Δημοσ. 23 Ιουνίου Στις 21/6/2025 στις 7:37 ΠΜ, fitsoulas2024 είπε Ναι, αλλα σε καποια θεματα, αλλο λογικο αντικειμενικα εχεις εσυ, αλλο ο διπλανος σου. Αυτό που περιγράφεις είναι ο ορισμός της υποκειμενικότητας. 2
fitsoulas2024 Δημοσ. 24 Ιουνίου Δημοσ. 24 Ιουνίου Στις 23/6/2025 στις 10:20 ΠΜ, DimitrisM93 είπε Αυτό που περιγράφεις είναι ο ορισμός της υποκειμενικότητας. Ειναι η πραγματικοτητα. Καποιος μπορει να πει οτι αντικειμενικα εισαι κακοποιος. Εσυ αντικειμενικα θα το δεχτεις δηλαδη? 2
ChristiRantni Δημοσ. 2 Ιουλίου Δημοσ. 2 Ιουλίου Εμενα μου ετυχε το εξης χαζο. Ενας με καινουριο προφιλ φυσικα και 0 αστερια ( οχι οτι ειναι κακο) αγορασε μια κασετα απο εμενα. Μολις την παρελαβε στο μισαωρο εκανε αιτηση επιστροφης οτι εχει σπασιματα και εστειλε και φωτογραφιες. Οι φωτογραφιες που εστειλε εδειχναν σημεια με σπασιματα που στις δικες μου φωτογραδιες της αγγελιας θα φαινοντουσαν φατσα φορα αν υπηρχαν. Θεωρω προς ηθελα απλα να παρει μια σε καλη κατασταση και να επιστρεψει την δικια του τη χαλασμενη.ΠΡοφανως αρνηθηκα την επιστροφη και τωρα εχει επεμβει η ομαδα της vendora. Εν το μεταξυ αυτος με το μηδενικο προφιλ ηξερε ολες τις διαδικασιες για το ειχε αυτο το προβλημα θα ζητησω charge back κτλπ ενω ειχε καινουριο προφιλ. Οκ μπορει να διαβασε απο πριν τα παντα που προφανως δεν ισχυει. Μου εστειλε εν το μεταξυ σημερα το βεντορα μηνυμα και μου λεει στειλτε μας φωτο με το δεμα και τους λεω ρε παιδια χαζοι ειστε?Αν στειλω δηλαδη μια φωτογραφια το κουτι πριν το στειλω ΤΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΑΚΡΙΒΩΣ? Κυκλωσα ακριβως τα σπασιματα και τους τα εστειλα και λεω ΘΑ ΦΑΙΝΟΤΑΝ ΣΤΙΣ ΦΩΤΟ ΤΗΣ ΑΓΓΕΛΙΑΣ αμα υπηρχε σπασιμο γιατι ηταν προφανη σπασιματακια. Και τους ειπα και στο τελος δεν σας φαινεται περιεργο οτι καποιος με καινουριο προφιλ τα κανει ολα μηχανικα και τα ξερει απ'εξω? Οπως και δεν βλεπετε οτι εχω 30 θετικες ΟΛΕΣ 5 αστερων και δεν ειχατε ποτε παραπονο προς το προσωπο μου και ουτε ενα μελος ακυρωσε ποτε η ειχε καποιο προβλημα μαζι μου και θα παρετε το μερος του ανυπαρκτου. Εννοειται ειμαι σιγουρος οτι το κοπροσκυλο θα παρει και τα λεφτα που θα χασω αλλα θα κρατησει και την κασετα γιατι ειναι ξεφτιλες στο βεντορα.
StamTheMan Δημοσ. 2 Ιουλίου Δημοσ. 2 Ιουλίου 3 ώρες πριν, ChristiRantni είπε Μου εστειλε εν το μεταξυ σημερα το βεντορα μηνυμα και μου λεει στειλτε μας φωτο με το δεμα και τους λεω ρε παιδια χαζοι ειστε?Αν στειλω δηλαδη μια φωτογραφια το κουτι πριν το στειλω ΤΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΑΚΡΙΒΩΣ? Κυκλωσα ακριβως τα σπασιματα και τους τα εστειλα και λεω ΘΑ ΦΑΙΝΟΤΑΝ ΣΤΙΣ ΦΩΤΟ ΤΗΣ ΑΓΓΕΛΙΑΣ αμα υπηρχε σπασιμο γιατι ηταν προφανη σπασιματακια. Και τους ειπα και στο τελος δεν σας φαινεται περιεργο οτι καποιος με καινουριο προφιλ τα κανει ολα μηχανικα και τα ξερει απ'εξω? Οπως και δεν βλεπετε οτι εχω 30 θετικες ΟΛΕΣ 5 αστερων και δεν ειχατε ποτε παραπονο προς το προσωπο μου και ουτε ενα μελος ακυρωσε ποτε η ειχε καποιο προβλημα μαζι μου και θα παρετε το μερος του ανυπαρκτου. Το vendora οσο παει χειροτερευει. Οσες φορες ειχα προβλημα με την πλατφορμα,οι απαντησεις τους ,οταν δεν ειναι copy - paste απο το βιβλιο με τα σεναρια ,ηταν στα ορια της ειρωνιας. Καποιοι το επαιρναν και προσωπικα,για καποιο λογο και μας ειχαν απειλησει και 2-3 φορες με διαγραφη του λογαριασμου,για ακυρους λογους. Γενικα απο οτι εχω διαβασει και απο αλλα μελη,εκει μεσα δουλευουν παιδακια και αυτο φαινεται απο τον τροπο που αντιμετωπιζουν τα παραπονα. Spoiler Τελευταιο προβλημα που ειχα : 2 ατομα ειχαν κανει προσφορα για το ιδιο αντικειμενο. Το συστημα τους επετρεψε να πληρωσουν και οι 2 για το ιδιο αντικειμενο. Λογω κεκτημενης ταχυτητας αποδεχθηκε ο συνεργατης μου και επρεπε μετα να βρουμε εμεις λυση,για να μη λαβουμε αρνητικη αξιολογηση. Αυτο εγινε 2 φορες την ιδια εβδομαδα. Τους εστειλα ticket με το προβλημα,για να λαβω απαντηση οτι η συζητηση ολοκληρωθηκε και η απαντηση ηταν στο προηγουμενο mail ( το οποιο δεν ηρθε ποτε ) . Οταν τους εστειλα παλι ticket για να ενημερωσω οτι δεν ελαβα ποτε την απαντηση,μου εβαλαν χερι οτι εφταιγαν τα 2 tickets για την ιδια υποθεση και οτι εγω εφταιγα επισης που αποδεχθηκα. Αυτοι δε φταιγαν πουθενα. Spoiler PS: Φιλικα,επειδη εχω αγορασει απο εσενα,εκανες 2 μερες να στειλεις ενα ακριβο πακετο, το οποιο το ειχες και vendora και insomnia, και τα πραγματα δεν ηταν οπως ειχες πει. Αυτο στο λεω φιλικα,γιατι δεν εισαι οσο αψογος νομιζεις οτι εισαι. Απλα,καποιες φορες πρεπει να διαλεγουμε τις μαχες μας.
fitsoulas2024 Δημοσ. 2 Ιουλίου Δημοσ. 2 Ιουλίου (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, ChristiRantni είπε Ενας με καινουριο προφιλ φυσικα και 0 αστερια ( οχι οτι ειναι κακο) αγορασε μια κασετα απο εμενα. Μολις την παρελαβε στο μισαωρο εκανε αιτηση επιστροφης οτι εχει σπασιματα και εστειλε και φωτογραφιες. Οι φωτογραφιες που εστειλε εδειχναν σημεια με σπασιματα που στις δικες μου φωτογραδιες της αγγελιας θα φαινοντουσαν φατσα φορα αν υπηρχαν. Θεωρω προς ηθελα απλα να παρει μια σε καλη κατασταση και να επιστρεψει την δικια του τη χαλασμενη. Εχουμε γεμισει πονηρους. 5 ώρες πριν, ChristiRantni είπε Εννοειται ειμαι σιγουρος οτι το κοπροσκυλο θα παρει και τα λεφτα που θα χασω αλλα θα κρατησει και την κασετα γιατι ειναι ξεφτιλες στο βεντορα. Το εχουμε αναλυσει οτι το συστημα της βεντορα ειναι αναφανδον υπερ των αγοραστων. Οι πωλητες ειναι απλα στο ελεος τους και αποδεχονται το ρισκο. Επεξ/σία 2 Ιουλίου από fitsoulas2024
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα