OmeletaMAN Δημοσ. 2 Ιουλίου Δημοσ. 2 Ιουλίου Παιδιά το έχω πει και άλλες φορές, βίντεο παίρνουμε και επικουρικά φωτογραφίες. Πάρε εκεί την κασέτα με το χέρι στρίψε την 360 μοίρες σε βίντεο και τέλος.
StamTheMan Δημοσ. 2 Ιουλίου Δημοσ. 2 Ιουλίου 1 ώρα πριν, fitsoulas2024 είπε Το εχουμε αναλυσει οτι το συστημα της βεντορα ειναι αναφανδον υπερ των αγοραστων. Οι πωλητες ειναι απλα στο ελεος τους και αποδεχονται το ρισκο. Δεν το εχουμε αναλυσει,εσυ ουρλιαζεις καθε φορα μονος σου. Να εισαι σιγουρος οτι εχω τις 100πλασιες πωλησεις απο εσενα και τετοια σκηνικα δε μου εχουν κανει. Σιγουρα υπαρχουν,αλλα ειναι η εξαιρεση,οχι ο κανονας. Αν προσεχεις λιγο σε ποιον πουλας,ελαχιστοποιεις το ρισκο. 1
jpil Δημοσ. 3 Ιουλίου Δημοσ. 3 Ιουλίου 11 ώρες πριν, StamTheMan είπε Δεν το εχουμε αναλυσει,εσυ ουρλιαζεις καθε φορα μονος σου. Να εισαι σιγουρος οτι εχω τις 100πλασιες πωλησεις απο εσενα και τετοια σκηνικα δε μου εχουν κανει. Σιγουρα υπαρχουν,αλλα ειναι η εξαιρεση,οχι ο κανονας. Αν προσεχεις λιγο σε ποιον πουλας,ελαχιστοποιεις το ρισκο. Είναι που θα κάτσει η μπίλια. Μπορεί να έχεις 1.000.000 πωλήσεις και να είσαι μια χαρά και ο άλλος να έχει 1 μόνο και να του κάτσει τέτοιο σκηνικό.
StamTheMan Δημοσ. 3 Ιουλίου Δημοσ. 3 Ιουλίου 3 ώρες πριν, jpil είπε Είναι που θα κάτσει η μπίλια. Μπορεί να έχεις 1.000.000 πωλήσεις και να είσαι μια χαρά και ο άλλος να έχει 1 μόνο και να του κάτσει τέτοιο σκηνικό. Καμια διαφωνια. Αυτο ειναι η εξαιρεση ομως,οχι ο κανονας.
fitsoulas2024 Δημοσ. 3 Ιουλίου Δημοσ. 3 Ιουλίου (επεξεργασμένο) 17 ώρες πριν, StamTheMan είπε Δεν το εχουμε αναλυσει,εσυ ουρλιαζεις καθε φορα μονος σου. Να εισαι σιγουρος οτι εχω τις 100πλασιες πωλησεις απο εσενα και τετοια σκηνικα δε μου εχουν κανει. Σιγουρα υπαρχουν,αλλα ειναι η εξαιρεση,οχι ο κανονας. Αν προσεχεις λιγο σε ποιον πουλας,ελαχιστοποιεις το ρισκο. Εγω βλεπω οτι εσυ ουρλιαζεις οταν ακους να θιγεται το βεντορα σου. Πονηριδηδες υπαρχουν πολλοι και προστατευονται απο το σαιτ, τοσες μαρτυριες υπαρχουν. Επεξ/σία 3 Ιουλίου από fitsoulas2024
StamTheMan Δημοσ. 7 Ιουλίου Δημοσ. 7 Ιουλίου Στις 3/7/2025 στις 2:20 ΜΜ, fitsoulas2024 είπε Εγω βλεπω οτι εσυ ουρλιαζεις οταν ακους να θιγεται το βεντορα σου. Πονηριδηδες υπαρχουν πολλοι και προστατευονται απο το σαιτ, τοσες μαρτυριες υπαρχουν. Αν κοιταξεις προσεκτικα ,γραφω πιο πολλα αρνητικα απο ολους εδω μεσα για το vendora. Απλα τα δικα μου γραπτα μπορω και τα υποστηριζω,σε αντιθεση με εσενα που απλα τους κραζεις. Εχω διαβασει για μεμονωμενα περιστατικα,οχι "μαρτυριες. Και δεν ειμαι οπως εσυ,που επειδη δεν ετυχε ( ή στην περιπτωση σου ετυχε ) σε εμενα,παει να πει οτι δε συμβαινει. Απλα εγω ξερω να προφυλαχθω και να διαχειριστω τετοιες καταστασεις. Πιο πολυ προσεχω σε ποιον θα πουλησω,παρα απο ποιον θα αγορασω.
fitsoulas2024 Δημοσ. 7 Ιουλίου Δημοσ. 7 Ιουλίου 17 ώρες πριν, StamTheMan είπε Αν κοιταξεις προσεκτικα ,γραφω πιο πολλα αρνητικα απο ολους εδω μεσα για το vendora. Απλα τα δικα μου γραπτα μπορω και τα υποστηριζω,σε αντιθεση με εσενα που απλα τους κραζεις. Εχω διαβασει για μεμονωμενα περιστατικα,οχι "μαρτυριες. Και δεν ειμαι οπως εσυ,που επειδη δεν ετυχε ( ή στην περιπτωση σου ετυχε ) σε εμενα,παει να πει οτι δε συμβαινει. Απλα εγω ξερω να προφυλαχθω και να διαχειριστω τετοιες καταστασεις. Πιο πολυ προσεχω σε ποιον θα πουλησω,παρα απο ποιον θα αγορασω. Τι ξερεις και το προσεχεις δηλαδη, πες και σε μας μας για να ξεχωριζουμε τους πονηριδηδες. Συζητηση κανουμε εδω, δε κραζουμε. Τα "μεμονωμενα περιστατικα"/μαρτυριες ειναι πολλα γιατι ειναι πολλοι οι πονηριδηδες και εχουν τη προστασια του βεντορα.
Hot_Wolf Δημοσ. Παρασκευή στις 01:14 πμ Δημοσ. Παρασκευή στις 01:14 πμ (επεξεργασμένο) Στις 2/7/2025 στις 1:47 ΜΜ, ChristiRantni είπε Εμενα μου ετυχε το εξης χαζο. Ενας με καινουριο προφιλ φυσικα και 0 αστερια ( οχι οτι ειναι κακο) αγορασε μια κασετα απο εμενα. Μολις την παρελαβε στο μισαωρο εκανε αιτηση επιστροφης οτι εχει σπασιματα και εστειλε και φωτογραφιες. Οι φωτογραφιες που εστειλε εδειχναν σημεια με σπασιματα που στις δικες μου φωτογραδιες της αγγελιας θα φαινοντουσαν φατσα φορα αν υπηρχαν. Θεωρω προς ηθελα απλα να παρει μια σε καλη κατασταση και να επιστρεψει την δικια του τη χαλασμενη.ΠΡοφανως αρνηθηκα την επιστροφη και τωρα εχει επεμβει η ομαδα της vendora. Εν το μεταξυ αυτος με το μηδενικο προφιλ ηξερε ολες τις διαδικασιες για το ειχε αυτο το προβλημα θα ζητησω charge back κτλπ ενω ειχε καινουριο προφιλ. Οκ μπορει να διαβασε απο πριν τα παντα που προφανως δεν ισχυει. Μου εστειλε εν το μεταξυ σημερα το βεντορα μηνυμα και μου λεει στειλτε μας φωτο με το δεμα και τους λεω ρε παιδια χαζοι ειστε?Αν στειλω δηλαδη μια φωτογραφια το κουτι πριν το στειλω ΤΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΑΚΡΙΒΩΣ? Κυκλωσα ακριβως τα σπασιματα και τους τα εστειλα και λεω ΘΑ ΦΑΙΝΟΤΑΝ ΣΤΙΣ ΦΩΤΟ ΤΗΣ ΑΓΓΕΛΙΑΣ αμα υπηρχε σπασιμο γιατι ηταν προφανη σπασιματακια. Και τους ειπα και στο τελος δεν σας φαινεται περιεργο οτι καποιος με καινουριο προφιλ τα κανει ολα μηχανικα και τα ξερει απ'εξω? Οπως και δεν βλεπετε οτι εχω 30 θετικες ΟΛΕΣ 5 αστερων και δεν ειχατε ποτε παραπονο προς το προσωπο μου και ουτε ενα μελος ακυρωσε ποτε η ειχε καποιο προβλημα μαζι μου και θα παρετε το μερος του ανυπαρκτου. Εννοειται ειμαι σιγουρος οτι το κοπροσκυλο θα παρει και τα λεφτα που θα χασω αλλα θα κρατησει και την κασετα γιατι ειναι ξεφτιλες στο βεντορα. Έχω πάθει ακριβώς το ίδιο πράγμα στο ebay. Ότι κι αν τους πεις παίρνουν το μέρος του αγοραστή. Και το πιο κουφό; Δεν σε αφήνει να αφήσεις αρνητική κριτική στο λαμόγιο! Επεξ/σία Παρασκευή στις 01:16 πμ από Hot_Wolf
kekos123 Δημοσ. Παρασκευή στις 05:31 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 05:31 μμ (επεξεργασμένο) Eχει αλλος προβλημα με αναληψη απο τη VENDORA σε ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ? Εχω κανει αναληψη εδω και 5 εργασιμες αλλα δεν εχουν φανει ακομη Εθνικη τραπεζα....επειδη εχω κανει αρκετες,παντα την επομενη ημερα γινοταν η μεταφορα η το πολυ σε 2 μερες.... Επεξ/σία Παρασκευή στις 05:31 μμ από kekos123
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα