BertaJourdan Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2022 Καλησπερα, εχω το εξης θεμα> Μια παλια τηλεοραση Samsung. Λεω να την βαλω σε μια ακρη να βλεπω καμια ταινιουλα για να μην ενοχλω τους αλλους στο σπιτι. Το θεμα ειναι οτι δεν δουλευει η θυρα HDMI. Το Chromecast δεν το αναγνωριζει καθολου και το ps4 ακουω διακεκομμενα τον ηχο, αλλα καθολου εικονα. Υπαρχει καποια επιλογη, καποιος ανταπτορας ισως, που να μπορεσω να βαλω το HDMI καλωδιο σε κα ποιες τις υποδοχες που εχω στην φωτογραφια? Ευχαριστω εκ των προτερων.
nickol-us Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Τι συσκευές θες να συνδέσεις; Βγάζουν μόνο hdmi; Υπάρχουν αντάπτορες που κάνουν το ψηφιακό σήμα του hdmi σε αναλογικό, θα χρειαστείς και 2ο καλώδιο jack σε rca για ήχο. Σίγουρα δεν έχει 2η θύρα μήπως γλιτώσεις τη φασαρία Επεξ/σία 17 Δεκεμβρίου 2022 από nickol-us 2
ZELOMOTH Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2022 Αν έβαζες pc-laptop πάνω στην vga κι άλλο ενα καλώδιο jack 3.5 για ήχο θα έβλεπες ταινιούλες κτλ Αλλιώς πας για αλχημείες με μετατροπείς σήματος κτλ, αλλά θα θες active δηλαδή να παίρνει ρευμα ο μετατροπέας κι αστα να πάνε..
BertaJourdan Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2022 5 λεπτά πριν, nickol-us είπε Τι συσκευές θες να συνδέσεις; Βγάζουν μόνο hdmi; Υπάρχουν αντάπτορες που κάνουν το ψηφιακό σήμα του hdmi σε αναλογικό, θα χρειαστείς και 2ο καλώδιο jack σε rca για ήχο. Σίγουρα δεν έχει 2η θύρα μήπως γλιτώσεις τη φασαρία Καλησπερα, θελω να συνδεσω ή το chromecast ή το ps4. Αν παρω αυτα που εχω στις φωτογραφιες θα κανω τιποτα ?
Λύση nickol-us Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2022 Λύση Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2022 Από φωτό χωρίς χαρακτηριστικά δε μπορώ να σου πω. Η λύση είναι αυτή που σου είπα. Προσοχή στην αγορά που θα κάνεις καθώς πολλά από αυτά που πουλάνε πολλές φορές δε δουλεύουν, οπότε θα ήταν καλό η αγορά να γίνει από φυσικό κατάστημα όπου θα πας για αλλαγή σε περίπτωση αποτυχίας. Έχε επίσης υπόψην οτι χρειάζεσαι μετατοτροπέα HDMI to Analog και όχι το αντίθετο. Να ξέρεις οτι αυτοί οι μετατροπείς δεν είναι αμφίδρομοι. 1 1
kremenarasi Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2022 Εγώ θα έλεγα καθάρισε με αλκοόλ την υποδοχή HDMI γιατί τόσο καιρό έχει μαζέψει χνούδι.
Τέρης Α. Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2022 Στις 17/12/2022 στις 9:48 ΜΜ, BertaJourdan είπε δεν δουλευει η θυρα HDMI. Κάνει το ίδιο και με άλλες συσκευές; Αν είναι πρόβλημα (αποκόλληση κάποιου pin) θύρας ίσως να τη πηγαίνατε σε μάστορα. Αν θέλετε πάντως να χρησιμοποιήσετε με VGA, εγώ χρησιμοποιώ αυτό τον αντάπτορα από το Νοέμβριο του '20 μέχρι τώρα στο PC μου (έχω δοκιμάσει και το PS3 και δουλεύει κανονικά). Ο ήχος που βγάζει είναι ίσα για να καταλαβαίνεις τι γίνεται, αλλά τέλος πάντων... 1
BertaJourdan Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2022 3 ώρες πριν, Τέρης Α. είπε Κάνει το ίδιο και με άλλες συσκευές; Αν είναι πρόβλημα (αποκόλληση κάποιου pin) θύρας ίσως να τη πηγαίνατε σε μάστορα. Αν θέλετε πάντως να χρησιμοποιήσετε με VGA, εγώ χρησιμοποιώ αυτό τον αντάπτορα από το Νοέμβριο του '20 μέχρι τώρα στο PC μου (έχω δοκιμάσει και το PS3 και δουλεύει κανονικά). Ο ήχος που βγάζει είναι ίσα για να καταλαβαίνεις τι γίνεται, αλλά τέλος πάντων... Καλησπερα, απο οτι ειδα ειναι μαλλον σπασμενο κατι μεσα. Δεν εχω κουραγιο τωρα να την παω πουθενα. Πηρα αυτο που ειπανε τα παιδια πιο πανω> Μακαρι να κανω κατι. Αν οχι, θα δω τι θα γινει.
Τέρης Α. Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2022 Κι αυτό μια χαρά είναι, λογικά δεν θα υπάρχει πρόβλημα!
BertaJourdan Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2022 Δυστυχως δεν δουλεψε. Τα συνδεσα και τα αποσυνδεσα ολα 4-5 φορες. Μαυριζει η οθονη και μου δειχνει ενα μυνημα οτι δεν υποστηριζεται. Μαλλον παει για πεταμα η τηλεοραση. Δεν εχω κουραγιο για κατι αλλο. Ελεγα τωρα στις γιορτες να αραξω να δω καμια ταινιουλα, σειρα...αλλα δεν. Ευχαριστω για τις απαντησεις σας, αν εχει κανενας καμια αλλη ιδεα ευχαριστως. Μονο μην μου πειτε να την φορτωθω να την παω στον μαστορα. Θα την πεταξω στον πρωτο καδο που θα βρω 😄
nickol-us Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2022 Μήπως έχεις βάλει κάποια ανάλυση που δε μπορεί να υποστηρίξει η τηλεόραση; Δοκίμασες και το ps4 και το chromecast; 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα