Προς το περιεχόμενο

Mass Mail χωρίς να φαίνονται όλοι οι παραλήπτες

karib

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια θέλω ένα mail client ο οποίος να μου επιτρέπει να στέλνω mail σε πολλούς παραλήπτες ταυτόχρονα χωρίς όμως να φαίνονται σε κάθε email που λαμβάνει ο κάθε παραλήπτης τα emails των υπόλοιπων παραληπτών.

Να εισαγω με καποιο τροπο τα emails που θελω.

Ο καθενας να βλεπει μονο το δικο του email address στο email που θα λαμβανει.

Ποιο πρόγραμμα μου προτείνετε?

Δημοσ.

Λοιπον...

Εστειλα με bcc στην αρχη σε 2 mails δικα μου. Εληφθησαν κανονικα.

Ωραια λεω, αν θυμομουν απο παλια συζητηση ο isp μου υποστηριζε μεχρι 20 ταυτοχρονους παραληπτες.

Βαζω λοιπον κι εγω στο To: δικο μου mail, στο bcc περιπου 15 mail, μεταξυ των οποιων και ενα δικο μου, για επιβεβαιωση.

Λοιπον,

Στο email που ειχα δηλωσει στο To: ηρθε κανονικά.

Στο αλλο μου email ομως που ειχα δηλωσει στο bcc δεν ηρθε τιποτε ακομη, κι εχω στείλει το email πανω απο 1 ωρα.

Ειναι φυσιολογικο αυτο?

Τωρα εγω τι να υποθεσω? Οτι πηγαν τα emails στους παραληπτες ή όχι?

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Παλιοτερα, έψαχνα κι εγώ για το ίδιο πράγμα... να πω την αλήθεια δεν ήξερα ότι σου βαζει περιορισμούς ο ISP για τους παραλήπτες... Αυτό που μου είχαν πεί είναι ότι μπορείς να στείλεις όσα e-mail θελεις με το BCC όπως ακριβώς το έκανες κι εσύ...

Άλλη λύση είναι να παίξεις με κάποιο δικό σου mail server...

φτιάχνεις μια λίστα, και στέλνεις όσα mail θέλεις...

Αν σε ενδιαφέρει ψάξε για Qmail server, ή τον mail server των Win2003 server, Daemon meil server, μπορεις να τον κατεβάσεις και για δοκιμή....

Ελπίζω να βοήθησα... :)

Πάντως αν βρείς κάποια άλλη λύση πες και σε μας...

:D:D:D:D

Δημοσ.

Sto Outlook exei kapou ena option gia na lavaineis Send receipt (an den kano lathos, etsi legetai). Den einai to idio me to Read receipt, afto sto stelnei o server tou apodekti na sou pei oti elave to mail kai to dextike. Apla me to bcc kanenas den tha vlepei kanena allo mail paralipti, oute to diko tou, mono ean exeis valei kati sto To:.

Chryssa

Δημοσ.

Qmail server

Θελω κατι ευκολο στη χρηση και το setup.

Δεν ειμαι κανενας spammer, αλλα σε καμια γιορτη θελω να στελνω ευχές σε πολλούς παραλήπτες τους οποίους τους κρατώ σε εξωτερική λίστα-αρχείο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...