Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Νομίζω πως κατέληξα σε αυτές τις ίντσες ιδανικά για το γραφείο. Η χρήση τους θα είναι κυρίως για εφαρμογές γραφείου και κανένα youtube, Netflix. Κύριο μέλημα να είναι ξεκούραστες στα μάτια, γι' αυτό είχα ξεχωρίσει στην BF την 2722DC και δεν είδα ό,τι αργότερα τις έβαλαν και πώληση online. Γενικά κλίνω αρκετά προς Dell λόγω υποστήριξης αλλά δεν έχω θέμα για κάτι άλλο που αξίζει. Το budget είναι στα 250€ περίπου, δεν παίζει πολύ γιατί θ' ακούσω αγοραστούν και άλλα πράγματα. Ευχαριστώ παίδες για κάθε βοήθεια. 

Δημοσ.

Για να ζητάω 3 οθόνες, σε γραφείο, είναι απαραίτητο να διευκρινησω ό,τι αφορούν 3 γραφεια και 3 άτομα; μου στέλνεις gaming monitor 4K στα 850€ για δουλειές γραφείου; αν δεν τρολαρεις, μάλλον δεν κοιμήθηκες καλά το βράδυ 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 λεπτά πριν, Allan-Wake είπε

δεν τρολαρω, η συγκεκριμένη ειναι το καλυτερο μονιτορ του 2022.... 

Ζητησε προταση για 27αρα οθονη γραφειου, κι εσυ του πετας μια 27αρα 4Κ 144Hz στα 850 ? Για να λιωσει στο gaming στο γραφειο μαλλον ε? 🤣🤣

Ασε που δεν ειναι καν του 2022 αλλα το πολυ του 2020, αφου ειναι τρεις γενιες πισω η σειρα GN, εχουν βγει GP & GQ.

@thodoris_9 Το βασικοτερο ειναι να εχει IPS panel, απο εκει περα μια 2Κ αναλυση θα ειναι καλυτερη σε αυτες τις ιντσες. Αν πετυχεις καποια Dell σαν αυτη που ανεφερες σε προσφορα θα ειναι καλη περιπτωση.

Επεξ/σία από KoGi
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 λεπτά πριν, thodoris_9 είπε

Για να ζητάω 3 οθόνες, σε γραφείο, είναι απαραίτητο να διευκρινησω ό,τι αφορούν 3 γραφεια και 3 άτομα; μου στέλνεις gaming monitor 4K στα 850€ για δουλειές γραφείου; αν δεν τρολαρεις, μάλλον δεν κοιμήθηκες καλά το βράδυ 

ναι χριστιανε μου , ειναι απαραιτητο. Καταλαβα οτι θες 3 για σενα και μονο.

5 λεπτά πριν, KoGi είπε

Ζητησε προταση για 27αρα οθονη γραφειου, κι εσυ του πετας μια 27αρα 4Κ 144Hz στα 850 ? Για να λιωσει στο gaming στο γραφειο μαλλον ε? 🤣🤣

Ασε που δεν ειναι καν του 2022 αλλα το πολυ του 2020, αφου ειναι τρεις γενιες πισω η σειρα GN, εχουν βγει GP & GQ.

την τελευταια εκδοση, ποια ειναι η GP?

Επεξ/σία από Allan-Wake
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, KoGi είπε

@thodoris_9 Το βασικοτερο ειναι να εχει IPS panel, απο εκει περα μια 2Κ αναλυση θα ειναι καλυτερη σε αυτες τις ιντσες. Αν πετυχεις καποια Dell σαν αυτη που ανεφερες σε προσφορα θα ειναι καλη περιπτωση.

Κρίμα για εκείνες τις Dell. Ευελπιστώ μήπως πετάξουν καμία προσφορά τώρα στις γιορτές αν και ήδη Χριστούγεννα έφτασαν σχεδόν, δεν βλέπω κίνηση. Ευχαριστώ πολύ, θα κοιτάξω και για μεγαλύτερη ανάλυση 

Δημοσ.
Στις 23/12/2022 στις 5:13 ΜΜ, thodoris_9 είπε

Αντι να τσιτωνεσαι οσοι δουλευουμε με 3 οθονες ειναι λογικο να νομισουμε οτι το ηθελες για ενα ατομο, ας το διευκρινιζες. Ολα καλα. Καλα χριστουγεννα δεν χρειαζεται ενταση.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, mrkra είπε

Αντι να τσιτωνεσαι οσοι δουλευουμε με 3 οθονες ειναι λογικο να νομισουμε οτι το ηθελες για ενα ατομο, ας το διευκρινιζες. Ολα καλα. Καλα χριστουγεννα δεν χρειαζεται ενταση.

Κανένα τσιτωμα, φίλε μου, δεν το συνέχισα μετά τα 2 πρώτα μηνύματα. Επιμένω μεν ό,τι ήταν προφανές τι ζητάω για ένα γραφείο. Και να μην ήταν όμως, η χρήση που ζήτησα ήταν συγκεκριμένη, να στέλνεις gaming οθόνη 4Κ, 1ms, 144Hz 200€ πάνω από το όριο, υπέθεσα ό,τι τρολαρει. Καλά Χριστούγεννα με υγεία να έχεις 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...