Προς το περιεχόμενο

Το Netflix θα αρχίσει να αποκλείει την κοινή χρήση ενός λογαριασμού από τις αρχές του 2023


Crash24

Προτεινόμενες αναρτήσεις

  • Απαντ. 78
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Ευτυχως που το Real Debrid θα εξακολουθει να υποστηριζει τον "διαμοιρασμο". Εδω και 1 χρονο μου εχει δωσει κωδικο netflix συγγενης και δεν τον εχω χρησιμοποιησει. Μια χαρα ειναι και το KODI με Oath η το Cinema 4k

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

3 ώρες πριν, uriaman είπε

Δεκτό το πρόσθετο αντίτιμο, δηλαδή ας κρατήσει μόνο τη βασική συνδρομή (αλλά με υποστήριξη 4Κ), με επιλογή προσθήκης έξτρα ατόμων για κάποιο έξτρα κόστος. Αν είμαι πχ single, γιατί να πληρώνω τα ίδια λεφτά που πληρώνει μια 4μελης οικογένεια, μόνο και μόνο επειδή έχω 4Κ τηλεόραση (που είναι πλέον στάνταρ σε σχεδόν κάθε σπίτι);

Με παρόμοια λογική, ο single θα έπρεπε να πληρώνει λιγότερα στη συνδρομή internet του σπιτιού από μια τετραμελή οικογένεια. Υπάρχουν services που αφορούν το νοικοκυριό. Αυτή ήταν η φιλοσοφία του Netflix. Αν την αλλάξει μπορεί να χάσει, μπορεί να κερδίσει. Ριψοκίνδυνη business απόφαση σε μια εποχή έντονης χειραγώγησης της παγκόσμιας κοινής γνώμης και ύφεσης της οικονομίας. Μια anti consumer απόφαση μπορεί να αποβεί μοιραία.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ρε παιδιά αυτό το σημαίνει ? Εγώ έχω δύο προφίλ ένα για εμένα και ένα για τους γονείς μου . Δεν θα μπορούμε πλέον να βλέπουμε ξεχωριστά ? 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Με αυτη την κινηση μονο συνδρομητες θα χασει και δεν θα κερδισει απολυτως τιποτα. Οι περισσοτεροι οπως εγω το εχουμε γιατι ακριβως μπορουμε να εκμεταλλευτουμε το οικογενειακο και να μας ερχεται σε μια τιμη που ειναι αρκετα συμφερουσα. Αν ηταν κατι σαν το πειρατικο popcorn και ειχε τα παντα τοτε ναι θα ηταν διαφορετικα. Αλλα τωρα που μονο το 10% του περιεχομενου αξιζει δεν υπαρχει περιπτωση να πληρωνω φουλ συνδρομη. Το κοβω ανετα χτες.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

O ceo owner ktl to 2016 έλεγε όλα οκ με το sharing..

Spoiler

In terms of [password sharing], no plans on making any changes there,” co-founder and CEO Reed Hastings said during the company’s third-quarter earnings webcast. “Password sharing is something you have to learn to live with, because there’s so much legitimate password sharing, like you sharing with your spouse, with your kids .... so there’s no bright line, and we’re doing fine as is.”

από τότε π μπήκαν trust ταμεία μέτοχοι κ η μετοχη δεν προκειται να ξαναανεβει οπως ηταν στα 2 χρονια καραντινας θα ακουμε διαφορα...ο λογος ειναι ενας..ο κάθε σύμβουλος προτείνει ότι μλκ τ κατέβει νομίζοντας ότι δεν έπιασαν το ταβάνι συνδρομητών κ εσόδων...τα real προβλήματα έρχονται με το που αρχίσουν να  βγαζουν τα χρήματα τους από το ταμείο;) γ αυτό κ σύντομα πάει γ πουλημα

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

το μονο που με κρατουσε ηταν το teleparty που εβλεπες ταυτοχρονα και με αλλο ατομο

τους τελευταιους μηνες με καθολου ελευθερο χρονο πλεον το εκοψα σιγα μην πληρωνω νταβατζιλικι 15αρι χωρις να βλεπω..

αν και θα το εκοβα με αυτα που κανουν και με την υπηρεσια που προσφερουν οπως και με τον καταλογο και το ποσο δυσκολο ειναι να ανακαλυψεις καινουρια

η ακομα και καλη ταινια που δεν την εχει δει πολυς κοσμος.

netflix we will never come back👋

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, BadBoy είπε

Βήμα 1. Κάνεις προώθηση ότι έρχεται από Netflix στα email των αλλονών και δεν παιδεύεσαι με δημιουργίες και μοιρασιές.

Γινεται να κανεις αυτοματη προωθηση μονο τα mail που ερχονται απο Netflix σε maill αλλου ατομου στο outlook? Γιατι δεν βλεπω καποια επιλογη, εχει μονο να τα κανεις ολα.

Αν χρειαζεται να το κανεις manual παλι θα ειναι προβλημα. Μπορει ο αλλος να μπει ωρες που εσυ κοιμασαι πχ, η δεν μπορεις να κανεις προωθηση.

Επεξ/σία από ardi21
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...