Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα σε όλους,

2 μέρες πριν το Poco X3 μου έφαγε επική τούμπα και η οθόνη καταστράφηκε εσωτερικά. Ψάχνω mid range κινητό να βγει γύρω στα 250 ή κάτι τέτοιο. Βλέπω ότι στον Γερμανό παίζει το 25% με payzy οπότε λέω να το εκμεταλλευτώ (ας πούμε να φτάσουμε max μέχρι 400 ευρώ σε αρχική τιμή γερμανού). Εκτός από θύρα aux και NFC δεν έχω κάποιο άλλο must spec. Δεν χρησιμοποιώ κάμερα σαν τρελός η κάτι τέτοιο, θέλω μια overall smooth εμπειρία και γιατί όχι καλή αυτονομία. Δεκτές όλες οι προτάσεις που έχετε να κάνετε. Το βιάζομαι διότι σύντομα φεύγω μεγάλο ταξίδι. Ευχαριστώ πολύ και καλές γιορτές!

Επεξ/σία από xXvagelisXx
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, xXvagelisXx είπε

Καλησπέρα σε όλους,

2 μέρες πριν το Poco X3 μου έφαγε επική τούμπα και η οθόνη καταστράφηκε εσωτερικά. Ψάχνω mid range κινητό να βγει γύρω στα 250 ή κάτι τέτοιο. Βλέπω ότι στον Γερμανό παίζει το 25% με payzy οπότε λέω να το εκμεταλλευτώ (ας πούμε να φτάσουμε max μέχρι 400 ευρώ σε αρχική τιμή γερμανού). Εκτός από θύρα aux και NFC δεν έχω κάποιο άλλο must spec. Δεν χρησιμοποιώ κάμερα σαν τρελός η κάτι τέτοιο, θέλω μια overall smooth εμπειρία και γιατί όχι καλή αυτονομία. Δεκτές όλες οι προτάσεις που έχετε να κάνετε. Το βιάζομαι διότι σύντομα φεύγω μεγάλο ταξίδι. Ευχαριστώ πολύ και καλές γιορτές!

https://www.bestprice.gr/item/2157367213/xiaomi-poco-x4-pro-5g-128gb.html

Δημοσ.

Ναι , snapdragon 695 για τα 399 που ζηταει ο Γερμανος (γιατι απο κει θα ψωνισει για να εκμεταλλευτει την προσφορα του payzy) ειναι τρελη προταση. Ρε πατε καλα ?
Απο αυτα που εχει ο Γερμανος εως 400 ευρω , κατ'εμε μονο το A52s αξιζει. Δεν ξερω τι ειναι η θυρα aux που αναφερεις , οποτε δεν ξερω αν την εχει.

Δημοσ.

θυρα aux είναι για ακουστικά το λεγόμενο audio 3.5mm Jack.

Απλά έτσι το λένε από την εποχή των ραδιοφώνων αυτοκινήτου .

13 ώρες πριν, xXvagelisXx είπε

Καλησπέρα σε όλους,

Στο Γερμανό δες αυτό https://www.germanos.gr/product/telephony/mobile/smartphones-all/realme-9-pro-dual-5g-6gb/128gb-smartphone/?productId=20412016&fname=screenSize+skuColor&fvalue=-878237958204519+-128022028046870408 

Δημοσ.
40 λεπτά πριν, @ngelos είπε

Παιδιά για να μην ανοίγω νέο θέμα, σκέφτομαι να πάρω το Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G Dual SIM (6GB/128GB) για τον πατέρα μου που χρειάζεται κινητό άμεσα. Θέλω να ρωτήσω αν έχει μέσα GooglePlay.

Έχει.

Μόνο τα Huawei δεν έχουν.

Αλλά εάν είναι μεγάλος ο πατέρας σου καλύτερα πάρε ένα κινητό να μπορεί να το χειριστεί.

Τα Xiaomi έχουν δύστροπο λειτουργικό Miui.

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...