ElisavetKat Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2022 Έχει παρατηρήσει κανένας άλλος πως έχει γίνει σχεδόν νερό; Καταλαβαίνω ελάχιστη γεύση κόκα κόλα και πια πίνεται σαν νερό. Δεν ξέρω αν έχει να κάνει με την απίστευτη δίψα που έχω (διαβήτης ftw, κατεβάζω 4 γεμάτα ποτήρια νερό σε 5 λεπτά) ή αν έχει χαλάσει ως προϊόν. 1
Dinos1973 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2022 Ότι ποιο άχρηστο μπορείς να καταναλώσεις, γενικά τα αναψυκτικό, όσο συντομότερα τα κόψεις τόσο το καλύτερα για την υγεία σου. 11 1
Sandslash Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2022 Πινει ακομη ο κοσμος πουρι για την λεκανη?Χμμμμ 4 1
dtk-386 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2022 Και όμως πίνει. Την Zero για να μην παχαίνει.
d_gkal Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2022 Έχει χαλάσει χρόνια τώρα. Η zero είχε καλύτερη γεύση. Πλέον η απλή είναι πιο γευστική. Προτείνω να δοκιμάσεις pepsi max η οποία φέρνει κοντά στην παλιά γεύση της coca cola. 2
Basilhs23___ Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2022 Πινω και θα πίνω μόνο zero φανατικά. Την άλλη με την ζάχαρη την είχα κόψει πριν λίγα χρόνια. Πάντως πριν λίγους μήνες που την δοκίμασα. Να πω την αλήθεια δεν μου άρεσε και σαν να πίνω Baygon ένιωθα. Δεν ξέρω τι έχει αλλάξει στα συστατικά της κλασσικής Coca Cola σε σχέση με 90-00s. 2
Haldol Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2022 3 λεπτά πριν, Basilhs23___ είπε Δεν ξέρω τι έχει αλλάξει στα συστατικά της κλασσικής Coca Cola σε σχέση με 90-00s. Σε σχέση με πριν 25-30 χρόνια πριν, έχει αλλάξει πολύ η συνταγή, με κύρια αλλαγή το γλυκαντικό μέσο που χρησιμοποιούν. 1
Basilhs23___ Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2022 49 λεπτά πριν, Haldol είπε Σε σχέση με πριν 25-30 χρόνια πριν, έχει αλλάξει πολύ η συνταγή, με κύρια αλλαγή το γλυκαντικό μέσο που χρησιμοποιούν. Ζάχαρη δεν έβαζαν και βάζουν ακόμα;
korakios Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2022 Καμία σχέση πλέον , βασικά πρόσφατα έχουν αλλάξει τη συνταγή και είναι ζαχαρόνερο τελείως , είχε ξαναγίνει στο παρελθόν όταν κάνανε εισαγωγή (δε θυμάμαι απο που) άσε που στην περιοχή μου , στα μικρά μάρκετ θέλει προσοχή μιας και παίζουν παρτίδες που λήγουν σε 1-2 μήνες
Sandslash Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2022 5 hours ago, dtk-386 said: Και όμως πίνει. Την Zero για να μην παχαίνει. Ασε που ειναι μυθος η zero.Περισσοτερες γλυκαντικες υλες απο την κλασσικη.Zero ,light ,stevia ,free ,ανευ και η λιστα δεν εχει τελειωμο
fredd0 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2022 6 ώρες πριν, ElisavetKat είπε Έχει παρατηρήσει κανένας άλλος πως έχει γίνει σχεδόν νερό; Καταλαβαίνω ελάχιστη γεύση κόκα κόλα και πια πίνεται σαν νερό. Δεν ξέρω αν έχει να κάνει με την απίστευτη δίψα που έχω (διαβήτης ftw, κατεβάζω 4 γεμάτα ποτήρια νερό σε 5 λεπτά) ή αν έχει χαλάσει ως προϊόν. το να πινεις ζαχαρονερο ως διαβητικος δεν ειναι οτι το εξυπνοτερο. 2
blackhill66 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Ο παππους μου που πεθανε 100 ετων επινε παρα πολλα χρονια καθε μερα 1 κοκα κολα ,εχει συνταγη μακροζωιας ...μην κανετε καμμια μα@ακια και δεν πινετε.... Επεξ/σία 24 Δεκεμβρίου 2022 από blackhill66 2 1 4 1 1
Bitbit Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2022 εγώ έχω την εντύπωση πως αυτό έχει γίνει εδώ και πολλά χρόνια. Πάνω από 10. Θυμάμαι πριν αρκετά χρόνια που έκανα παράπονα ότι δεν έχει τόσο ανθρακικό, γενικά μου έδινε την εντύπωση ότι κάτι είχε αλλάξει. Αν η αλλαγή γίνεται σταδιακά ο άνθρωπος συνηθίζει και δε το καταλαβαίνει. Αν είχαμε ένα κουτάκι του 2000 και ένα τωρινό και τα δοκιμάζαμε πιστεύω η διαφορά θα ήταν εμφανής. Μη πει κανείς ότι του 2000 θα είχε λήξει. Καταλαβαίνετε τι εννοώ. 1
Basilhs23___ Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, Bitbit είπε εγώ έχω την εντύπωση πως αυτό έχει γίνει εδώ και πολλά χρόνια. Πάνω από 10. Θυμάμαι πριν αρκετά χρόνια που έκανα παράπονα ότι δεν έχει τόσο ανθρακικό, γενικά μου έδινε την εντύπωση ότι κάτι είχε αλλάξει. Αν η αλλαγή γίνεται σταδιακά ο άνθρωπος συνηθίζει και δε το καταλαβαίνει. Αν είχαμε ένα κουτάκι του 2000 και ένα τωρινό και τα δοκιμάζαμε πιστεύω η διαφορά θα ήταν εμφανής. Μη πει κανείς ότι του 2000 θα είχε λήξει. Καταλαβαίνετε τι εννοώ. Το ανθρακικό έχει μειωθεί επειδή έπεσε σύρμα από τις αρχές των ΗΠΑ ότι καταστρέφει τα δόντια, όπως και η ζάχαρη έχει μειωθεί αντίστοιχα λόγω διαβήτη και παχυσαρκίας. Η βλακεια είναι ότι αναγκάζουν μια εταιρεία να τροποποιήσει την συνταγή ενός προϊόντος της αντί να καταλάβουν ότι είναι προσωπικο θέμα του κάθε καταναλωτή πως και πόσο θα καταναλώνει ένα προϊόν. Επεξ/σία 24 Δεκεμβρίου 2022 από Basilhs23___
Dante80 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 25 λεπτά πριν, Basilhs23___ είπε Η βλακεια είναι ότι αναγκάζουν μια εταιρεία να τροποποιήσει την συνταγή ενός προϊόντος της αντί να καταλάβουν ότι είναι προσωπικο θέμα του κάθε καταναλωτή πως και πόσο θα καταναλώνει ένα προϊόν. Προστασία του καταναλωτή λέγεται, δουλειά τους είναι. Αν αφήσεις τις εταιρίες να κάνουν ότι θέλουν και την αγορά να "αυτορυθμίζεται" με βάση την "ατομική ευθύνη" του καταναλωτή, τότε καταντάς να διαφημίζεις νικοτίνη σε παιδιά και να σπρώχνεις βαριά ναρκωτικά για πόνο παρανυχίδας. Ειδικά η Αμερική είναι ιδιάζουσα περίπτωση σε τέτοιες μαγκιές.. Τώρα που το φέρνει ο λόγος, η αρχική συνταγή της κόκα κόλα είχε...κοκαΐνη μέσα. Μήπως να την κρατούσανε έτσι για να μην χαλάσει η γεύση; 😛 Επεξ/σία 24 Δεκεμβρίου 2022 από Dante80 11 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα