Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
9 ώρες πριν, konandrio είπε

Ένα δηλητήριο είναι που κυκλοφορεί ελεύθερα όπως και πολλά άλλα.

Την καλύτερη γεύση έχει αυτή που θα συνηθίσεις.

Χρήστης 25 χρόνια 1.5lit+ την  ημέρα, με ζημιά εντερικά, ηπατικά, ένα βήμα πριν την ινσουλίνη.

Θλίβομαι για τον διαβητικό που ψάχνει την καλύτερη coca Cola. Ένα προϊόν που θα έπρεπε να έχει πολλές ταμπέλες όπως τα τσιγάρα αλλά δυστυχώς τα κεφάλαια της είναι ποιο δυνατά από οποιαδήποτε κράτος, τρώει μηνύσεις και κερδίζει αποζημιώσεις.

ΚΟΨΤΕ ΜΑΧΑΙΡΙ ΤΑ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΆ.

Καλά εσύ το είχες ξεσκίσει. Εγώ που πίνω 1-2 φορές το μήνα δεν την θεωρώ δηλητήριο.

• Like 5
  • Thanks 1
  • Απαντ. 53
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Έπινα κοκα κόλα παο μικρός από όσο θυμάμαι τον εαυτό μου απλα τα τελευταία 20-25 χρόνια (είμαι 39) έπινα κάθε μέρα κάπου στα 2 λιτρα πάντα light και μετέπειτα zero.. πριν 3 μήνες που κόλλησα κορονοιο μετα αγοράσα 3 μπουκάλια  zero από 3 διαφορετικά μέρη όπως και 2 κουτάκια και μου φαινόταν απίστευτα γλυκιά οπότε και τελείωσε η καριέρα μου με την κοκα κόλα.. ..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 ώρες πριν, Basilhs23___ είπε

Σε κάτι πιο grande και επίσημο μαγαζί εστίασης δεν έχω πάει οπότε δεν έχω άποψη

Δεν χρειάζεται να πας σε grande καταστάσεις. Όπως και να έχει, οι κάβες μας τις προμηθεύει, σε καβα θα τις βρεις 

Επεξ/σία από SabotazNic
Δημοσ.
10 ώρες πριν, SabotazNic είπε

Τι εννοεις? Ολα τα εστιατορια (προσοχη, εστιατορια και οχι γυραδικα/φαστφουνταδικα) εχουν-με κανονικα γυαλινες κολα. Προσφατα ειχα και πελατη που του φανηκε παραξενο το 250αρι μεγεθος (εναντι το 330 στο εξωτερικο, οπως ειχαμε παλια).

Κανονικα βρισκεις μπουκαλια στις καβες (τα οποια αν επιστρεψεις παιρνεις χρηματα πισω)

Προ κορωνοϊού είχαν και τα σούπερ μάρκετ, αλλά επειδή είχαν κλείσει τα μαγαζιά τότε δεν έφερναν και το έκοψαν τελείως.

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε

δεν εχω πιει χειροτερο αναψυκτικο

Έτσι έλεγα και εγώ . Fan της zero. Αλλά τη συνηθίζεις. Και με το δεδομένο ότι δεν έχει ασπαρτάμη αλλά στέβια που λένε ότι είναι υγειηνοτερη  και πιο φτηνή από τη zero μια χαρά την πίνω . Εξάλλου μισό ποτήρι 3-4 φορές τη βδομάδα , ανάλογα και με το φαγητό. 

Δημοσ.

Οτιδηποτε ειναι δηλητηριο σε μεγαλες δοσεις.

Προσωπικα αποφευγω τα ανθρακουχα αναψυκτικα με αλλα ορισμενες φορες πινω βικος κολα με στεβια ή green cola. Επισης 

Ουτε οι γλυκαντικες ουσιες ειναι αθωες.

Επισης να ξερετε οτι παρολο που αναφερουν την στεβια σχεδον παντα θα δειτε στα συστατικα και αλλες γλυκαντικες ουσιες..

• Like 1
Δημοσ.
23 λεπτά πριν, Jts είπε

Προ κορωνοϊού είχαν και τα σούπερ μάρκετ, αλλά επειδή είχαν κλείσει τα μαγαζιά τότε δεν έφερναν και το έκοψαν τελείως.

Τα "μαγαζιά" δεν ψωνίζουν από τα σούπερ. Anyway, προσωπικά δεν έχω δει στα σούπερ από όσο θυμάμαι, αλλά δεν ήταν ότι το έψαχνα κιόλας. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, HALF EVIL είπε

Έτσι έλεγα και εγώ . Fan της zero. Αλλά τη συνηθίζεις. Και με το δεδομένο ότι δεν έχει ασπαρτάμη αλλά στέβια που λένε ότι είναι υγειηνοτερη  και πιο φτηνή από τη zero μια χαρά την πίνω . Εξάλλου μισό ποτήρι 3-4 φορές τη βδομάδα , ανάλογα και με το φαγητό. 

Aκριβώς.

Δημοσ.
4 ώρες πριν, HALF EVIL είπε

Οπως ειπα και πιο πανω κανενα αναψυκτικο δεν περιεχει μονο στεβια.

Η green cola περιεχει και σουκραλοζη.

Δημοσ.
4 ώρες πριν, SabotazNic είπε

Τα "μαγαζιά" δεν ψωνίζουν από τα σούπερ. Anyway, προσωπικά δεν έχω δει στα σούπερ από όσο θυμάμαι, αλλά δεν ήταν ότι το έψαχνα κιόλας. 

Ανάλογα. Ξενοδοχεία 5άστερα συνεργάζονται με σούπερ μάρκετ, μια χαρά αλλά με τιμής χονδρικής ή προσφορές. 

• Sad 1
Δημοσ.

Ελάχιστες φορές έχω πιεί coca cola στην ζωή μου, μόνο αν έτρωγα τίποτα σουβλάκια για να χωνέψω όταν ήμουν έφηβος.

Αργότερα μόνο σε φθηνά ουίσκι, σπάνια.

Είναι πασίγνωστο οτι είναι το πιο βλαβερό αναψυκτικό, δεν χρειάζεται να πάθεις ζημιά για να το καταλάβεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...