greengr21 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) https://www.businessdaily.gr/oikonomia/69845_nea-rekor-toy-tzogoy-stin-ellada-pontarismata-128-dis-sto-examino Ο απλος κοσμος δεν το εχει συνειδητοποιηση αλλα πλεον ο τζογος με τις εκδοχες του στην χωρα μας ειναι η μεγαλυτερη μαστιγα της εποχης μας,μιλαμε για ασυλληπτα ποσα πλεον,κοσμος καταστρεφεται.Απλως δειτε το link και για τι ποσα μιλαμε στο εξαμηνο,η καραντινα απλως χειροτερεψε το προβλημα.Για να δωσω ενα παραδειγμα ποσο μεγαλο το νουμερο ειναι,τα εσοδα απο τον τουρισμο στο διαστημα Ιανουαριου-Αυγουστου ειναι 12.75δις.Και μιλαω για τον νομιμο τζογο,ουτε θελω να φανταστω τι γινεται αλλου... Επεξ/σία 28 Δεκεμβρίου 2022 από greengr21 6
poulinos Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2022 43 minutes ago, greengr21 said: https://www.businessdaily.gr/oikonomia/69845_nea-rekor-toy-tzogoy-stin-ellada-pontarismata-128-dis-sto-examino Ο απλος κοσμος δεν το εχει συνειδητοπησει αλλα πλεον ο τζογος με τις εκδοχες του στην χωρα μας ειναι η μεγαλυτερη μαστιγα της εποχης μας,μιλαμε για ασυλληπτα ποσα πλεον,κοσμος καταστρεφεται.Απλως δειτε το link και για τι ποσα μιλαμε στο εξαμηνο,η καραντινα απλως χειροτερεψε το προβλημα.Για να δωσω ενα παραδειγμα ποσο μεγαλο το νουμερο ειναι,τα εσοδα απο τον τουρισμο στο διαστημα Ιανουαριου-Αυγουστου ειναι 12.75δις.Και μιλαω για τον νομιμο τζογο,ουτε θελω να φανταστω τι γινεται αλλου... welcome to real life. η ανθρωποτητα ειναι καταδικασμενη να αποτυχει. καλυτερα να γινει δεν θα γινει εφοσον το κρατος παιρνει φορους ολα ειναι ενταξει. δεν πειραζει ο τζογος αλλα ο παρανομος τζογος τα διαφορα κρατη 1
gbras Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2022 Ειδικα αν πας στο καζινο , βλεπεις κατι θειτσες κατι γερους κολλημενους στα μηχανακια με τις ωρες. Πολλα λεφτα χανονται καθε μερα.
naimore Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2022 ε σου λέει παιδιά, σκυλιά γατιά δεν έχουμε, ας τα ξεφορτωθούμε 😐 το κακό είναι να κλείνουν σπίτια απ'το τζόγο και να καταστρέφονται ζωές 1
Gingerbread Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2022 Ο τζόγος είναι ένας εθισμός που αν και καταστροφικός τα κράτη τον επιτρέπουν, όπως και το τσιγάρο. Η ευαισθησία είναι επιλεκτική στις "ναρκωτικές ουσίες". Εντωμεταξύ βλέπω άπειρο κόσμο που παίζει στοίχημα. Και έχω την αίσθηση ότι κάτι ψιλοκερδίζουν. Εγώ λέω εδώ και 10 χρόνια να αγοράσω λαχείο και όλο το ξεχνάω 4
greengr21 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 18 λεπτά πριν, Gingerbread είπε Ο τζόγος είναι ένας εθισμός που αν και καταστροφικός τα κράτη τον επιτρέπουν, όπως και το τσιγάρο. Η ευαισθησία είναι επιλεκτική στις "ναρκωτικές ουσίες". Εντωμεταξύ βλέπω άπειρο κόσμο που παίζει στοίχημα. Και έχω την αίσθηση ότι κάτι ψιλοκερδίζουν. Εγώ λέω εδώ και 10 χρόνια να αγοράσω λαχείο και όλο το ξεχνάω Ειδικά τα τελευταία χρόνια μιλάμε για τρομαχτική αύξηση των ποσών που παίζονται, αλλά τα βλέπεις και στην κοινωνία και γενικά, Facebook βομβαρδίζομαι στη κυριολεξία στις διαφημίσεις για τζόγο,έξω νεολαία μιλάει για φρούτα και στοίχημα συνέχεια, συνταξιούχοι παίζουν Κίνο όλοι τη μέρα, μιλάμε για αρρώστια πλέον, ακόμα και οι διάφοροι Σνικ και Αρχηγοί με τζόγο ασχολούντα.... 25 λεπτά πριν, poulinos είπε welcome to real life. η ανθρωποτητα ειναι καταδικασμενη να αποτυχει. καλυτερα να γινει δεν θα γινει εφοσον το κρατος παιρνει φορους ολα ειναι ενταξει. δεν πειραζει ο τζογος αλλα ο παρανομος τζογος τα διαφορα κρατη Το 19 ο συνολικός τζίρος ήταν λίγο κάτω από 16 δις στον τζόγο σύνολο και τώρα στο εξάμηνο σχεδόν 13 δις, δεν τα γράφω για πλάκα μιλάω για μάστιγα, τρομαχτικά νούμερα. Επεξ/σία 28 Δεκεμβρίου 2022 από greengr21 2
Exodia The Forbidden One Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2022 Είναι γνωστό ότι όταν ένα κράτος είναι στην παρακμή ο τζόγος και η πορνεία κάνουν party 16
greengr21 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2022 2 λεπτά πριν, Exodia The Forbidden One είπε Είναι γνωστό ότι όταν ένα κράτος είναι στην παρακμή ο τζόγος και η πορνεία κάνουν party Εδώ είμαστε κοντά στο να παίζουμε το 10% του ΑΕΠ τζόγο και δεν κουνιέται φύλλο, μοιράζουν διαφημίσεις παντού οι στοιχηματικες, τηλεόραση, κοινωνικά δίκτυα, ενημερωτικά σάιτ και όλα καλά σαν να μη συμβαίνει τίποτα. 3
txcellas Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2022 Πραγματικά οι διαφημίσεις είναι συνεχόμενες στην τηλεόραση. Κερδισμένος από το τζογο είναι μόνο αυτός που δεν έπαιξε ποτε δυστυχώς. Γειτονας κέρδισε στο στοίχημα/καζίνο περίπου 16k και την επόμενη εβδομάδα μήνα έχασε 22k συνολικά. Αρρώστια είναι.. 3
greengr21 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 17 λεπτά πριν, txcellas είπε Πραγματικά οι διαφημίσεις είναι συνεχόμενες στην τηλεόραση. Κερδισμένος από το τζογο είναι μόνο αυτός που δεν έπαιξε ποτε δυστυχώς. Γειτονας κέρδισε στο στοίχημα/καζίνο περίπου 16k και την επόμενη εβδομάδα μήνα έχασε 22k συνολικά. Αρρώστια είναι.. Φίλε άστο δεν το άνοιξα το θέμα ελαφριά τη καρδιά,ο πατέρας μου είχε πρακτορείο ΟΠΑΠ τις καλές εποχές προ μνημονίων και μπορώ να σου γράψω ιστορίες που δε θα πιστεύεις, άτομο να αφήνει ταυτότητα στο μαγαζί για να παίξει βερεσε 5ευρω και να μην ξανάρθει ποτέ, άτομο που είναι πελάτης πάνω από 10χρονια σχεδόν καθημερινος και μια φορά να ζητήσει βερεσε 10ευρω και να μην ξανάρθει ποτέ και να πηγαίνει στο πρακτορείο ένα τετράγωνο παρακάτω μόνιμα μετά, μιλάμε ο τζόγος είναι αρρώστια και σου έγραψα αστεία πόσα και καταστάσεις τώρα. Επεξ/σία 28 Δεκεμβρίου 2022 από greengr21 2 1
G.TH. Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2022 Φυσικά δεν είναι η χασούρα 12.8 δις, αυτή είναι πολύ μικρότερη, ανάλογα τη μίζα του κάθε παιχνιδιού. Διαφημιστές, ρύπος, τηλεοράσεις, ραδιόφωνα, ομάδες και επαγγελματίες αθλητές, επωφελούνται από τη δραστηριότητα αυτή. Κατά τα άλλα, σε αντίθεση με την εδραιωμένη πεποίθηση πως ο τζόγος ανθίζει στις κρίσεις, ο τζόγος ανθίζει στην ανάπτυξη, όταν υπάρχουν λεφτά στις τσέπες του κόσμου. 4
greengr21 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, G.TH. είπε Φυσικά δεν είναι η χασούρα 12.8 δις, αυτή είναι πολύ μικρότερη, ανάλογα τη μίζα του κάθε παιχνιδιού. Διαφημιστές, ρύπος, τηλεοράσεις, ραδιόφωνα, ομάδες και επαγγελματίες αθλητές, επωφελούνται από τη δραστηριότητα αυτή. Κατά τα άλλα, σε αντίθεση με την εδραιωμένη πεποίθηση πως ο τζόγος ανθίζει στις κρίσεις, ο τζόγος ανθίζει στην ανάπτυξη, όταν υπάρχουν λεφτά στις τσέπες του κόσμου. Προφανώς βάζω μέσα και το ανακυκλωμένο κέρδος και πάλι μιλάμε για απίστευτο τζίρο, φέτος λογικά θα πάει γύρω στα 20δις ο τζίρος για πλάκα με τα 5-6δις να είναι τα ανακυκλώμενα.Επισης διαφωνώ κάθετα με την ανάπτυξη και τα λεφτά στη τσέπη του κόσμου,στη χώρα μας γιγαντώθηκε λόγω καραντίνας το πρόβλημα.Τα νούμερα του ΑΕΠ και του τζίρου του τζόγου το 2020-2021 είναι αντιστρόφως ανάλογα. Επεξ/σία 28 Δεκεμβρίου 2022 από greengr21
ΠάρηςΓ Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2022 Εμένα δε μου αρέσει ο τζόγος αλλα νιώθω πως εχω καποιο προβλημα. Ισως παιζει ρολο οτι γενικα ειμαι αναποφασιστος και δεν εχω ισχυρη αποψη. Στο στοίχημα πολλοι εχουν αποψη τι θα παιξουν καθως εχουν γνωσεις αλλα εμενα μου φαίνεται βαρετο και πολυ τυχαιο. Αλλοι ειναι εξυπνοι και βγαζουν λεφτα απο χαρτιά σε λεσχες και αλλα στοιχηματα. Πιστεύω πως δεν εχω αρκετη νοημοσύνη για να νικησω σε χαρτια οπότε το αφηνω σε εξυπνους και με φοβερή μνημη. Γενικα νομίζω πως με καποια ειδη τζόγου βγάζεις χρηματα αλλα ειναι για λιγους και εξυπνους. Επισης κερδισμενοι ειναι οσοι πουλανε/κατασκευαζουν προιοντα/υπηρεσιες τζογου. 3
Arkin Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2022 Δεν εχω παιξει ποτε στοιχημα μια φορα πηγα καζινο και δεν επαιξα ουτε 5 λεπτα χαζευα τους καμενους να χανουν λεφτα και ακουσα τρελες ιστοριες με χαμενα σπιτια αμαξια τραγικες καταστασεις. Οπως και αυτοι που καπνιζουν και πινουν τον αμπακα καταστρεφονται και το χειροτερο καταστρεφουν και αλλες ζωες. Καπως ετσι ειναι το ανθρωπινο ειδος χιλια κακα εχει και ελαχιστα καλα. Για μενα ας κανει ο καθενας οτι γουσταρει με τον εαυτο του αρκει να μην επηρεαζει και αλλες ζωες. Οι καπνιστες σκοτωνουν 1 εκατομμυριο ανθρωπους το χρονο με το παθητικο καπνισμα Αυτοι που πινουν γυρνανε σπιτι και δερνουν βιαζουν γενικως κανουν ενα σωρο μαλακιες λογο του ποτου Αυτοι που παιζουν τζογο απο πισω μπορει να εχουν οικογενεια και να καταστρεφουν την επιβιωση τους χανοντας χρηματα που θα τους ζουσαν Μακρια απο εθισμους που επηρεαζουν αλλες ζωες. Καντε οτι γουσταρετε με τον εαυτο σας ο αλλος δεν φταιει σε τιποτα ομως να πληρωνεις για τις μαλακιες σας. 4
Moderators Inuyasha Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2022 Moderators Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2022 Τώρα με ηλεκτρονικά καζίνο, στοιχήματα το θέμα απλά γίνεται και θα γίνεται χειρότερο γιατί ο κόσμος βλέπει μόνο ένα απρόσωπο νούμερο, και είναι πολύ πιο πιθανό να κάνεις μεγαλύτερα πονταρίσματα Οι παλιότεροι θυμηθείτε στο "10 λεπτά κήρυγμα" την κικιτσα που είχασε κάτι εκατομμύρια επειδή έβλεπε μόνο νούμερα σε μια οθόνη
Προτεινόμενες αναρτήσεις