Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, GodzillaCover είπε

Θα εκπλαγείς εάν μάθεις πόσοι ηλικίας 16-30 παίζουν στοίχημα είτε τακτικά είτε περιστασιακά. Το αποκλείω η «συντριπτική πλειοψηφία» αυτών να καταλήξουν εθισμένοι στον τζόγο. 

Με ποιον ακριβώς τρόπο κάποιος 16-30 που παίζει τακτικά στοίχημα ΔΕΝ είναι ήδη εθισμένος στον τζόγο;

Επεξ/σία από Dante80
  • Like 2
  • Απαντ. 64
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Dante80 είπε

Με ποιον ακριβώς τρόπο κάποιος 16-30 που παίζει τακτικά στοίχημα ΔΕΝ είναι ήδη εθισμένος στον τζόγο;

Μαλλον το βλεπουν αλλιως,και καλα σαν  απασχοληση-χομπυ.
Παραμενει εθισμος.

• Like 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, GodzillaCover είπε

Θα εκπλαγείς εάν μάθεις πόσοι ηλικίας 16-30 παίζουν στοίχημα είτε τακτικά είτε περιστασιακά. Το αποκλείω η «συντριπτική πλειοψηφία» αυτών να καταλήξουν εθισμένοι στον τζόγο. 

Εθισμένοι είναι αλλα σε τέτοιον βαθμό που ακόμα έχουν περιθώρια για αλλαγές ή "το ελέγχουν" ακόμα κατά κάποιους. Ένα ποσοστό αυτών θα βάλει μυαλό η θα βαρεθεί κάποια στιγμή και θα σταματήσει, άλλοι θα παραμείνουν στα ίδια και άλλοι θα επιδεινωθουν. 

Δημοσ.

Διαβασα προσεκτικα ενα προς ενα τα σχολια ολων τα παραπανω και θα ηθελα να τοποθετηθω στο συγκεκριμενο θεμα απο προσωπικης εμπειριας.

Ξεκινησα σα φοιτητης το 2002 να ασχολουμαι με το τζογο (χαρτια σε διαφορες λεσχες) οπου σχεδον παντα ημουνα το θυμα της παρεας και μεσα σε ενα χρονο τα σταματησα εντελως.

Στα μεσα του 2005 μπηκε στη ζωη μου το παμε στοιχημα οπου και εκει εχανα σε βαθος χρονου (καποιες φορες μικροποσα της ταξεως των 5-10 ευρω και αλλες φορες μεγαλυτερα ποσα)

Το 2013 αφιερωσα πολυ περισσοτερο χρονο και ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ (professional arbing αποκαλειται αυτο που εκανα) και ημουνα κερδισμενος . Αποτελουσα προβλημα για τις στοιχηματικες εταιριες οι οποιες μου εβαζαν εξευτελιστικους περιορισμους στους λογαριασμους μου.

1. Μου απαγορεψαν να κανω κας αουτ

2. Μου αυξησαν το lag στην τοποθετηση ενος live στοιχηματος

3. Μου εβαλαν ορια πονταρισματος

Μολις διαπιστωσαν οτι ειμαι καλυτερος τους και οτι μπορω ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ να τους κερδιζω μου εκαναν προταση να εργαστω για αυτους. Οταν ομως τους αρνηθηκα εκαναν τα παντα για να με απομακρυνουν απο το πελατολογιο τους.

Κατεληξα λοιπον στο συμπερασμα οτι οι εταιρειες στοιχηματισμου εχουν αναγκη απο ΕΘΙΣΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟΝ ΤΖΟΓΟ. Απο ατομα που κανουν τα παντα για να παιξουν διοτι αυτοι ειναι οι καλυτεροι πελατες τους.

ΔΕ ΘΕΛΟΥΝ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΑ ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ (οπως ειχα διαβασει καποτε στο ιντερνετ ...

Ειναι σαν να πηγαινεις στα μπουζουκια και να διασκεδαζεις και στο τελος να σε πληρωνουν κιολας)

Πλεον σχεδον 2023 ... 3,5 χρονια εντελως καθαρος απο καθε μορφης διαδικτυακου ή επιγειου στοιχηματισμου νιωθω περηφανος που ειμαι απο τους ελαχιστους συνολικα κερδισμενους απο το τζογο 

• Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ.

Διάβασα με ελάχιστη προσοχή μόνο κάποια από τα σχόλια. Δεν είδα κάτι που δεν περίμενα να δω.

Μεγαλύτερη μάστιγα της εποχής είναι η κακομοιριά. Δεύτερη μεγαλύτερη, η γκρίνια. Το στοίχημα δεν είναι καν μάστιγα, είναι ένα χόμπυ.

Όποιος καταλαβαίνει, συμφωνεί.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...