Προς το περιεχόμενο

Ena mpravo sto plaisio...

crAss

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Kameni mitriki, tin allaxan mesa se 5 lepta, oute kan onoma den afisa. Ti allo tha mporousa na zitiso. Xeroume ta arnitika tou plaisiou alla edo itan ipodeigma. Makarei oloi etsi....

crAss

Δημοσ.

Se pio plaisio kanane afti ti magkia? giati sto plaisio glifadas einai karam@m@kes oloi eki mesa....

Tous pas kati xalasmeno gia alagi kai se kitazoun les kai eisai talimban...

ase pou se arxizoun stin anakrisi, pos, pou, pote, kai giati.. :evil:

Otan tzimpane ta leftoudakia mas kala einai...

Δημοσ.
giati sto plaisio glifadas einai karam@m@kes oloi eki mesa....

ase pou se arxizoun stin anakrisi' date=' pos, pou, pote, kai giati.. :evil:

Otan tzimpane ta leftoudakia mas kala einai...[/quote']

Επειδη ειμαι απο την Γλυφαδα, εχω κανει τουλαχιστον 20-30 RΜΑ απο εκει. Ποτε μα ποτε δεν μου παρουσιάσανε πρόβλημα.

Η φιλοσοφια ειναι το να εισαι με ενα χαμογελο και να τους μιλησεις ευγενικα! Δεν χανεις τπτ.....

Δημοσ.

Kati tetia ta kanei to plaisio, mia fora mou eixan allaksei 2 sklirous thn idia mera sthn Kallithea mesa se 2-3 lepta kai tis 2 fores.

Episis RMA exw kanei kai apo Stournari (h Zaimi) alla kai metamorfosi

Pantos epistrofi xrimaton pou zitese enas gnostos mou den tou ekanan me tipota

Δημοσ.
giati sto plaisio glifadas einai karam@m@kes oloi eki mesa....

ase pou se arxizoun stin anakrisi' date=' pos, pou, pote, kai giati.. :evil:

Otan tzimpane ta leftoudakia mas kala einai...[/quote']

Επειδη ειμαι απο την Γλυφαδα, εχω κανει τουλαχιστον 20-30 RΜΑ απο εκει. Ποτε μα ποτε δεν μου παρουσιάσανε πρόβλημα.

Η φιλοσοφια ειναι το να εισαι με ενα χαμογελο και να τους μιλησεις ευγενικα! Δεν χανεις τπτ.....

Giati pios sou eipe pos pao me mpazoukas eki?????

Apla to pezoun eksipni kai an tous taposis meta se vazoun se mevri lista idika an se doun na mpenis sto plaisio me tsanta (psonia) apo tin Cosmodata, apo tote pou ekana tin mamakia kai mpika me tsanta tis Cosmodata sto service tou plaisiou mou exoun kani tin zoi patini, me exoun epikiriksi, asxetos an to 90% apo ta psonia mou ginonte apo to plaisio...

Δημοσ.

Μπαίνεις στην είσοδο... Το λαγωνικό στο ταμείο μυρίζει την προδιάθεση σου για αλλαγή προϊόντος επάνω σου... δεν μπορείς πλέον να κρυφτείς... πλησιάζεις το ταμείο... στο μεσοδιάστημα το λαγωνικό σε σκαννάρει πατόκορφα, ένα είδος face-control... αν σε αντιπαθήσει τότε θα δεις πρώτα την αλλαγή της τρίτης χιλιετίας και μετά την αλλαγή του καινούργιου καμμένου mobo σου... αν όμως σε συμπαθήσει θα στο αλλάξει...

Γι' αυτό λοιπόν στην επόμενη αλλαγή να φοράτε ένα δυνατότερο αρώμα και αν είναι και καμιά κοπελίτσα στο ταμείο, ε... άντε πέστε...:

"Καλημέρα ωραιοτάτη μου... ξέρετε έχω ένα πρόβλημα με το καινούργιο μου mobo το οποίο με το που πέρασα την πόρτα και αντίκρισα τα μικρά πανέμορφα καστανά ματάκια σας, ένιωσα μια ευφορία, μια άνοιξη, ένα φως στο σκοτάδι μου, ένα ψίθυρο στην αβάσταχτη σιωπή μου και μια αισιοδοξία στην ζωή μου, η οποία τελευταία ταλανίζεται... Μήπως μπορείτε να μου αλλάξετε το mobo μου σήμερα κιόλας...???"...

Αν πατήσει ένα κόκκινο κουμπάκι κάτω από το γραφείο της, δοκιμάστε την μέθοδο της γρήγορης διαφυγής, όπως αυτή περιγράφεται στο...:

www.pida-ap'to-para8yro.com

Δημοσ.
Μπαίνεις στην είσοδο... Το λαγωνικό στο ταμείο μυρίζει την προδιάθεση σου για αλλαγή προϊόντος επάνω σου... δεν μπορείς πλέον να κρυφτείς... πλησιάζεις το ταμείο... στο μεσοδιάστημα το λαγωνικό σε σκαννάρει πατόκορφα' date=' ένα είδος face-control... αν σε αντιπαθήσει τότε θα δεις πρώτα την αλλαγή της τρίτης χιλιετίας και μετά την αλλαγή του καινούργιου καμμένου mobo σου... αν όμως σε συμπαθήσει θα στο αλλάξει...

Γι' αυτό λοιπόν στην επόμενη αλλαγή να φοράτε ένα δυνατότερο αρώμα και αν είναι και καμιά κοπελίτσα στο ταμείο, ε... άντε πέστε...:

[b']"Καλημέρα ωραιοτάτη μου... ξέρετε έχω ένα πρόβλημα με το καινούργιο μου mobo το οποίο με το που πέρασα την πόρτα και αντίκρισα τα μικρά πανέμορφα καστανά ματάκια σας, ένιωσα μια ευφορία, μια άνοιξη, ένα φως στο σκοτάδι μου, ένα ψίθυρο στην αβάσταχτη σιωπή μου και μια αισιοδοξία στην ζωή μου, η οποία τελευταία ταλανίζεται... Μήπως μπορείτε να μου αλλάξετε το mobo μου σήμερα κιόλας...???"...[/b]

Αν πατήσει ένα κόκκινο κουμπάκι κάτω από το γραφείο της, δοκιμάστε την μέθοδο της γρήγορης διαφυγής, όπως αυτή περιγράφεται στο...:

xaxaxaxaxaxaxaaaaaa

kalooooooooooooooooooooooo

egrapses..... :P

Δημοσ.
Μπαίνεις στην είσοδο... Το λαγωνικό στο ταμείο μυρίζει την προδιάθεση σου για αλλαγή προϊόντος επάνω σου... δεν μπορείς πλέον να κρυφτείς... πλησιάζεις το ταμείο... στο μεσοδιάστημα το λαγωνικό σε σκαννάρει πατόκορφα' date=' ένα είδος face-control... αν σε αντιπαθήσει τότε θα δεις πρώτα την αλλαγή της τρίτης χιλιετίας και μετά την αλλαγή του καινούργιου καμμένου mobo σου... αν όμως σε συμπαθήσει θα στο αλλάξει...

[b']"Καλημέρα ωραιοτάτη μου... ξέρετε έχω ένα πρόβλημα με το καινούργιο μου mobo το οποίο με το που πέρασα την πόρτα και αντίκρισα τα μικρά πανέμορφα καστανά ματάκια σας, ένιωσα μια ευφορία, μια άνοιξη, ένα φως στο σκοτάδι μου, ένα ψίθυρο στην αβάσταχτη σιωπή μου και μια αισιοδοξία στην ζωή μου, η οποία τελευταία ταλανίζεται... Μήπως μπορείτε να μου αλλάξετε το mobo μου σήμερα κιόλας...???"...[/b]

xaxaxaxaxaxaxaaaaaa

kalooooooooooooooooooooooo

egrapses..... :P

Δημοσ.

Εγώ αγόρασα ένα σετ ασύρματο πληκτρολόγιο/ποντίκι MS Deluxe από το κατάστημα της Μεταμόρφωσης.

Δεν δούλευε καλά το ενσωματωμένο roller key του πληκτρολογίου. (ή έτσι νόμιζα)

Το πήγα πίσω στο κατάστημα της Καλλιθέας και μου το άλλαξαν σε 15 λεπτά (είχε δουλειά ο υπάλληλος και περίμενα :) ).

Ούτε με ρώτησαν τίποτα ούτε και κοίταξαν τίποτα.

Πήρα ένα ολοκαίνουργιο και έφυγα.

Να πώ ακόμα ότι στην συσκευασία αυτού που επέστρεψα είχα ξεχάσει να βάλω τον ασύρματο δέκτη το οποίο βρήκα όταν επέστρεψα στο σπίτι.

Ούτε που με ενόχλησαν από τότε. :)

Βέβαια και στο καινουργιο έχω το ίδιο πρόβλημα αλλά δεν φταίει το πληκτρολόγιο αλλά το switch box που το έχω συνδέσει....Τέσπα. :)

Για να λέμε και τα καλά του μερικές φορές.

Δημοσ.

Οπωτε το plaisio διαθετει τωρα στις βιτρινες του ενα καμενο mobo και ενα

ασύρματο πληκτρολόγιο/ποντίκι MS Deluxe χωρις ασυρματο δεκτη. :shock:

Δημοσ.

tous eida pantos pos evalan to motherboard sto meros pou eixan ta pros elegxo pragmata. Auto pou kovo einai na to elenxe kapoios texnikos, na eide oti ta eixe paixei kai na to esteile gia allagi...

Profanos auto pou tha erxotan apo allagi tha empaine sto rafi

crAss

Δημοσ.

Εμένα μου άλλαξαν κατευθείαν μια κάρτα τηλεόρασης kworld tvexpert που δεν μου άρεσε. Όταν με ρώτησαν τί έχει τους είπα απλά ότι δεν με ικανοποίησε το προιόν και το δέχθηκαν χωρίς καμιά γκρίνια.

Σε κανα μικρομάγαζο θα παιρνούσα από ανάκριση και δε νομίζω να μου την άλλαζαν τελικά...

Επίσης επειδή οι περισσότεροι υπάλληλοι είναι άσχετοι και απρόσεχτοι (επειδή δεν πληρώνει η τσέπη τους) έχουν γίνει απίστευτα περιστατικά που αν ήταν άλλος θα τα είχιε εκμεταλλευθεί.

πχ όταν πήρα τον εκτυπωτή μου, είχαν γράψει λάθος κωδικό και όταν πήγα στο ταμείο μου ζήτησαν καμιά 30.000 δρχ λιγότερο!

Άλλη φορά πήγα να πάρω φακελλάκια για τα cds, τα πληρώνω και μια άλλη πωλήτρια στο ταμείο μου βάζει στη σακούλα και μια ντάνα 100cds από άλλον αγοραστή που τα είχε αφήσει προσωρινά στο ταμείο.! :D Απίστευτες καταστάσεις!

Δημοσ.

ego re paidia exo tis xeiroteres entyposeis apo to plaisio kai apo alla tetoia supermarket

Vevaia prin kamposa xronia, (den exo ksanapatisei apo tote se "supermarket" ) tote vlepete den ipirxe aftos o antagonismos.. e ? :P :D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...