Επισκέπτης Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2022 Καλημερα, παρατηρω τον τελευταιο μηνα απο την εφαρμογη του κινητου μου, στον λογαριασμο της πιστωτικης μου καρτας, οτι αφαιρειται ποσο απο το ποσο που εχω ηδη μεσα, χωρις να εχω κανει καμια απολυτως κινηση και χωρις να φαινεται απο που εχει αφαιρεθει το αναλογο ποσο. Μεχρι τωρα εχουν αφαιρεθει τα ποσα των 25€ και των 50€ σε διαστημα 2-3 εβδομαδων. Να σημειωσω πως εχω αγορες με ατοκες δοσεις, που σημαινει οτι απο την καρτα εχουν παρει ολοκληρο το ποσο των δαπανων και εγω καθε μηνα πληρωνω τις αναλογες δοσεις προς εξοφληση τους.Ειναι δυνατον να μου παρακρατα η τραπεζα εξτρα ποσο δοσεων απο το υπολοιπο που ηδη εχω με αποτελεσμα να αφαιρειται επιπλεον ποσο; Γιατι αν συμβαινει κατι τετοιο στο τελος το υπολοιπο μου θα μηδενιστει. Να ενημερωσω πως η καρτα πληρωνεται παντα στην ωρα της χωρις καμια ληξιπροθεσμη οφειλη. Ευχαριστω πολυ εκ των προτερων.
Moderators Inuyasha Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2022 Moderators Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2022 2 ώρες πριν, Lisa_Nsk είπε Καλημερα, παρατηρω τον τελευταιο μηνα απο την εφαρμογη του κινητου μου, στον λογαριασμο της πιστωτικης μου καρτας, οτι αφαιρειται ποσο απο το ποσο που εχω ηδη μεσα, χωρις να εχω κανει καμια απολυτως κινηση και χωρις να φαινεται απο που εχει αφαιρεθει το αναλογο ποσο. Μεχρι τωρα εχουν αφαιρεθει τα ποσα των 25€ και των 50€ σε διαστημα 2-3 εβδομαδων. Να σημειωσω πως εχω αγορες με ατοκες δοσεις, που σημαινει οτι απο την καρτα εχουν παρει ολοκληρο το ποσο των δαπανων και εγω καθε μηνα πληρωνω τις αναλογες δοσεις προς εξοφληση τους.Ειναι δυνατον να μου παρακρατα η τραπεζα εξτρα ποσο δοσεων απο το υπολοιπο που ηδη εχω με αποτελεσμα να αφαιρειται επιπλεον ποσο; Γιατι αν συμβαινει κατι τετοιο στο τελος το υπολοιπο μου θα μηδενιστει. Να ενημερωσω πως η καρτα πληρωνεται παντα στην ωρα της χωρις καμια ληξιπροθεσμη οφειλη. Ευχαριστω πολυ εκ των προτερων. Να πάρεις τηλέφωνο στη τράπεζα να ρωτήσεις τι χρεώσεις είναι δεν το σκέφτηκες? Ότι σας φαίνετε λογικό να μπείτε σε ένα απρόσωπο φόρουμ (με αντικείμενο την τεχνολογία) και να ρωτήσετε εκεί αντί να κάνετε ένα τηλέφωνο στη τράπεζα με ξεπερνά Σου απάντησα και στο θέμα που άνοιξες στην ενότητα ίντερνετ, δε χρειάζεται να ανοίγεις ίδιο θέμα παντού 2 2 1
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Προφανως και πηρα τηλ στη τραπεζα. Αν ειχα λυσει το θεμα μου απο τη τραπεζα δε θα απευθυνομουν εδω. Μη βγαζεις συμπερασματα και μη γινεσαι αγενης. Ο λογοα που το εγραψα σε δυο ενοτητες ειναι γιατι ειμαι νεο μελος και δεν ηξερα αν εγραψα το προβλημα που αντιμετωπιζω στη σωστη ενοτητα. Δεν εστειλα εδω για να με κρινεις αλλα για να με βοηθησεις εσυ η καποιος αλλος που εχει αντιμετωπισει παρομοιο προβλημα. Εφοσον δεν εχεις αντιμετωπισει κατι αναλογο, μην απαντας, εσυ οχι μονο απαντησες αλλα κανεις κ τον εξυπνακια. Αντε σε παρακαλω πολυ, εσυ παντογνωστη κριτη. Αλλωστε αυτο το φορουμ δημιουργηθηκε για να δινει λυσεις οχι για να κρινει αγενως. Επεξ/σία 13 Ιανουαρίου 2023 από Επισκέπτης
SabotazNic Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Πιστεύεις ότι δεν μπορεί να βοηθήσει η τράπεζα, και μπορεί το ινσομνια? Τι ακριβώς σου είπαν, το οποίο δεν σε βοήθησε και δεν ξεκαθάρισε στο τι αφορούν αυτά τα 2 ποσά? 18 λεπτά πριν, Lisa_Nsk είπε Αλλωστε αυτο το φορουμ δημιουργηθηκε για να δινει λυσεις οχι για να κρινει αγενως. Το συγκεκριμένο φόρουμ δεν μπορεί να δώσει κάποια λύση. Μόνο η τράπεζα σου. Αν θεωρείς ότι αδίκως χρεώθηκες, ξεκινάς διαδικασία αμφισβήτησης συναλλαγής και αλλαγή κάρτας Επεξ/σία 13 Ιανουαρίου 2023 από SabotazNic
Dante80 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2023 17 λεπτά πριν, Lisa_Nsk είπε Αλλωστε αυτο το φορουμ ειναι για να δινει λυσεις οχι για να κρινει αγενως.
Soulis_Maritsas Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2023 Στις 30/12/2022 στις 3:34 ΠΜ, Lisa_Nsk είπε Καλημερα, παρατηρω τον τελευταιο μηνα απο την εφαρμογη του κινητου μου, στον λογαριασμο της πιστωτικης μου καρτας, οτι αφαιρειται ποσο απο το ποσο που εχω ηδη μεσα, χωρις να εχω κανει καμια απολυτως κινηση και χωρις να φαινεται απο που εχει αφαιρεθει το αναλογο ποσο. Μεχρι τωρα εχουν αφαιρεθει τα ποσα των 25€ και των 50€ σε διαστημα 2-3 εβδομαδων. Να σημειωσω πως εχω αγορες με ατοκες δοσεις, που σημαινει οτι απο την καρτα εχουν παρει ολοκληρο το ποσο των δαπανων και εγω καθε μηνα πληρωνω τις αναλογες δοσεις προς εξοφληση τους.Ειναι δυνατον να μου παρακρατα η τραπεζα εξτρα ποσο δοσεων απο το υπολοιπο που ηδη εχω με αποτελεσμα να αφαιρειται επιπλεον ποσο; Γιατι αν συμβαινει κατι τετοιο στο τελος το υπολοιπο μου θα μηδενιστει. Να ενημερωσω πως η καρτα πληρωνεται παντα στην ωρα της χωρις καμια ληξιπροθεσμη οφειλη. Ευχαριστω πολυ εκ των προτερων. Αν δεν κανω λαθος οταν εχεις ατοκες δοσεις υπαρχουν δευσμευσεις της τρεχουσας και της επομενης δοσης. Οταν λες αφαιρουνται πιστευω εννοεις δεν ειναι διαθεσιμα, μειωνεται το οριο αγορων δλδ ετσι? Τα ποσα στα οποια αναφερεσαι συναδουν με τα ποσα των δοσεων? Αν ναι, μαλλον εκει ειναι η απαντηση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις