SAnathema Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, Pwpwpw είπε Mπορει να ειναι doa η μητρικη οκ, αλλα για μενα λαθος που πηγες και φλασαρες το bios χωρις να στησεις πρωτα το μηχανημα να κανει ενα post να δεις οτι ολα ειναι οκ, γιατι τοση βιασυνη. Την είχα δοκιμάσει με τροφοδοτικό και δεν άναβε κανένα led. Ενώ έχει ez debug led δεν άναβε κανένα led και μου είχε κάνει εντύπωση. Για αυτό φλάσαρα για να δω αν λειτουργεί.
SAnathema Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2023 Τελικά και αφού έγινε έλεγχος σε ένα ένα τα part δουλεύουν όλα κανονικά. Και η μητρική. Βέβαια είχα πάρει νέα μητρική όσο γινόταν τεχνικός έλεγχος στην δική μου, γιατί δεν μπορούσα να περιμένω καιρό λόγω εργασίας.. Τώρα βέβαια έχω +1 μητρική Υποθέτω πως έφταιγε το πολύμπριζο που είχα αρχικά.
akisk Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2023 Στις 25/1/2023 στις 7:44 ΜΜ, SAnathema είπε Τελικά και αφού έγινε έλεγχος σε ένα ένα τα part δουλεύουν όλα κανονικά. Και η μητρική. Βέβαια είχα πάρει νέα μητρική όσο γινόταν τεχνικός έλεγχος στην δική μου, γιατί δεν μπορούσα να περιμένω καιρό λόγω εργασίας.. Τώρα βέβαια έχω +1 μητρική Υποθέτω πως έφταιγε το πολύμπριζο που είχα αρχικά. Καλή φάση.. Θυμάμαι μια φορά που αγόρασα νέο τροφοδοτικό επειδή το pc δεν άνοιγε, ενώ η πραγματική βλάβη ήταν στο διακόπτη on/off του κουτιού 🤦♂️
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα