Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις 12/8/2025 στις 9:04 ΜΜ, zio10 είπε

Αν κάποιος μπει σε σεμινάριο για ανέργους και πριν τελειώσει βρει δουλειά γίνεται κάτι;

βρηκες ακρη; η γυναικα μου ειναι στην ιδια φαση

• Απαντ. 221
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
3 ώρες πριν, geomrk είπε

βρηκες ακρη; η γυναικα μου ειναι στην ιδια φαση

Μπορείς να δουλέψεις, αλλά δεν πρέπει να συμπίπτουν οι ώρες. Επίσης, αν δεν έχεις συμπληρώσει 4 μήνες ανεργίας διακόπτεται (και το ταμείο) αλλά μπορεί να συνεχιστεί μετά το πρόγραμμα αν δεν έχεις βρει δουλειά. 

Δημοσ.

Ξερετε αν υπαρχει κανα σεμινάριο  για εργαζόμενους σαν και τα περσινα-προπερσινα, τυπου ποβεσα εβεπ ποσεμ κτλ ?

Δημοσ.

Ειναι πολιτικη της ευρωπαικης ενωσης η καταρτιση για την αντιμετωπιση των "ανισοτητων" και της ανεργιας

Κλασικα εδω το εχουνε κανει ανεκδοτο και αυτο

Το 99% επιλεγει προγραμμα αναλογα ποιο εχει παραπανω λεφτα(και καλα κανει ετσι που ειναι)

Το 99% οσων κανουν την καταρτιση ασχολουνται με το ποτε θα γινει η πληρωμη και ελαχιστους απασχολει το διαβασμα η γνωση κλπ

Αυτοι που το κανουν το μαθημα(ειδικα τωρα που τα κανανε εξ αποστασεως)ειναι σε φαση αντε να περασει η ωρα και κλεινουν την καμερα κ διαβαζουν διαφανειες(ενταξει στατιστικα θα υπαρχουν και μερικοι που το κανουν με ορεξη και θελουν να μαθει ο κοσμος)

Γενικα ολη η φαση ειναι ενα ανεκδοτο για να βγαινουν και να λενε "Καταρτησαμε 100.000"  (βεβαια δεν λενε ποσοι απο αυτους βρηκανε εργασια η πηραν παραπανω χρηματα με το χαρτι αυτο)

Καλυτερα να στελανε κοσμο σε θερμοκηπια η σε βιοτεχνιες να μαθουν πρακτικα εστω κατι απλο 

μεγαλυτερο εφοδιο καταρτισης θα ητανε

Δημοσ.

Ουουου καλα εισαι, εκανα ενα σεμινάριο τελος 2022 αρχες 23 στο οποιο ο εισηγητής διαβαζε βιβλιο μαλλον και το πηγαινε τοσο γρηγορα σαν να ηταν σε fast forward ! Και στο τελος του μαθήματος: λοιπον αυτά για σημερα τα ξαναλεμε ταδε ημερα δεινα ωρα , αποσυνδεεστε στις ακριβώς γεια σας!

Εχω κανει σεμινάριο που ο καημενος εισηγητής εξηγούσε αλλα μιλαγε μονος του ή με ενα δυο ατομα απο τα 20? 25? Και ελεγε ο καημενος : καμια απορια? Κανεις? Κατι να ρωτησετε? Τιποτα? Ακουει κανεις?

Δημοσ.

Καλησπέρα, είχα κάνει αίτηση για το προγραμμα εργαζομενων (750€) και τωρα αποφασισα να ασχοληθω να βρω κεκ. Ερώτηση, το κάθε κεκ έχει δικό του μάθημα έτσι; Με ενδιαφέρει το Τ.Ν., έχετε να προτείνετε καποιο κεκ που να έχει αξιόλογο μάθημα να μην πάνε και τσαμπα οι ωρες;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, xristosdino είπε

Καλησπέρα, είχα κάνει αίτηση για το προγραμμα εργαζομενων (750€) και τωρα αποφασισα να ασχοληθω να βρω κεκ. Ερώτηση, το κάθε κεκ έχει δικό του μάθημα έτσι; Με ενδιαφέρει το Τ.Ν., έχετε να προτείνετε καποιο κεκ που να έχει αξιόλογο μάθημα να μην πάνε και τσαμπα οι ωρες;

δεν ξερω αν προλαβαινεις, μεχρι σημερα ζηταγανε τα ΚΕΚ να δωσουμε να χαρτια 

Μπηκες και μπορεις να δηλωσεις ακομα ?

Ρωτα το ΚΕΚ Master αν δεν ξερεις αλλο

Δημοσ.

το δικο μου κεκ παντως αρχισε τις μλκς, ειχαμε πει οτι μπορω μονο Δ-Τ-Π και στελνει email, στις 11-12 η ωρα το βραδυ εντομεταξυ, και ζηταει τα ιδια χαρτια που εχω ηδη δωσει ξανα και λεει δηλωστε συμμετοχη ποτε θελετε και θα εχει σειρα προτεραιοτητας και μλκς, λες και δεν γινεται online,λες και θα τους πιασω χωρο.
ζητανε πχ και σε σας το ημερολογιο εργασιας απο το εργανη? και για 8ο και 9ο και για 10ο μου ζητησανε

Δημοσ.
3 ώρες πριν, panagiotis54 είπε

το δικο μου κεκ παντως αρχισε τις μλκς, ειχαμε πει οτι μπορω μονο Δ-Τ-Π και στελνει email, στις 11-12 η ωρα το βραδυ εντομεταξυ, και ζηταει τα ιδια χαρτια που εχω ηδη δωσει ξανα και λεει δηλωστε συμμετοχη ποτε θελετε και θα εχει σειρα προτεραιοτητας και μλκς, λες και δεν γινεται online,λες και θα τους πιασω χωρο.
ζητανε πχ και σε σας το ημερολογιο εργασιας απο το εργανη? και για 8ο και 9ο και για 10ο μου ζητησανε

ναι σε ολους για να ξερουν τι ωρες θα σε βαλουν 

• Thanks 1
Δημοσ.
17 hours ago, adi32 said:

το προλαβα, εκλεισα σε ενα της περιοχης μου τελικα

Δημοσ.
Στις 30/9/2025 στις 10:23 ΜΜ, adi32 είπε

Στο ΚΕΚ Μάστερ ξεκινάμε στις 09/10, στείλανε και να υπογραψω και την σύμβαση καθώς και το ωρολόγιο πρόγραμμα.

Αρχίζουν να ξεκινάνε τα προγράμματα αιχμής.

Δημοσ.
Στις 23/9/2025 στις 1:12 ΜΜ, Fir3fly είπε

Δεν έχουν ξεκινήσει ακόμα, πρώτα ξεκίνησε το άλλο πρόγραμμα, που είναι μόνο για ανεργους, με τα 2000 ευρώ.

thank you !!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...