Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, alexvi είπε

Το κύκλωμα της τοστιέρες δεν είναι μόνο αυτή η αντίσταση αλλά έχει και άλλες αντιστάσεις στο κύκλωμα της. Μπορεί να χει κολλήσει το ρελέ μέσα στην πλακέτα και να είναι συνέχεια on? Βλέπεις το led αναμενο συνέχεια? Μπορεί να έχει βραχυκυκλωσει ένα ολοκληρωμένο? Η ασφάλεια 10a είναι μεγάλη για να πεσει

Οι τοστιέρες δεν έχουν ηλεκτρονικά και πλακέτες. Όλες όσες έχω ανοίξει εγώ τουλάχιστον.

Αν είναι καινούρια και έχει οθόνες κλπ βλακείες δεν ξέρω, αλλά δεν έχω πετύχει κάποια και θα το θεωρούσα δύσκολο

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Στις 26/1/2024 στις 9:23 ΜΜ, eft είπε

Καλησπέρα άλλαξα την θερμική ασφάλεια ζεσταίνονται οι αντιστάσεις αλλά τώρα δεν ανάβει το λαμπάκι του θερμοστατη και φοβάμαι μην καούν όλα Τώρα. Τι να κάνω καμία ιδέα απο κάποιον που γνωρίζει;;

Η θερμική ασφάλεια σκάει όταν δεν δουλέψει σωστά ο θερμοστάτης. Αλλιώς θα έλιωναν όλα μέσα.

Δημοσ.

Καλημέρα τελικά η τοστιέρα δουλεύει κανονικά δεν ξέρω τι φλασια έφαγε το λαμπάκι του θερμοστάτη (πράσινο) αλλα τελικά μετά από δευτερόλεπτα άναψε περίμενα να ζεσταθεί και ακουστικε το κλικ του θερμοστάτη οπότε όλα καλά ευχαριστώ για τις πληροφορίες σας!! 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...