panos0100 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2023 Καλησπέρα παιδιά και χρόνια πολλά, άνοιξα τον υπολογιστή να βάλω μια κάρτα ήχου και άλλαξα και το καλώδιο στην Κάρτα γραφικών μου και είδα μετά ότι δεν έβλεπε τον δίσκο μετά είδα ότι έφυγε το σατα από τη μητρική, αυτό πως έγινε βρε παιδιά; δεν το τράβηξα το καλώδιο γιατί βγήκε; Μήπως φταίνε τα καλώδια αυτά που είναι ασφάλειάς; Μήπως τα απλά είναι καλύτερα
triplex1 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2023 αν δεν πατησεις την ασφαλεια δεν βγαινει το καλωδιο .....καπου μπλεχτηκε και τραβηχτηκε , εχεις ακομη 5 , βαλτο σε αλλη θυρα
panos0100 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2023 7 ώρες πριν, triplex1 είπε αν δεν πατησεις την ασφαλεια δεν βγαινει το καλωδιο .....καπου μπλεχτηκε και τραβηχτηκε , εχεις ακομη 5 , βαλτο σε αλλη θυρα Αυτό μπορεί να κολληθεί ξανά; θα το πάω σε έναν τεχνικό να το βάλει αν είναι, το μπλε σατα είναι νομίζω ότι τραβήχτηκε, ήθελα λίγο να φτιάξω τα καλώδια αλλα το κουτι δεν εχει για cable managment ειναι παλιο
triplex1 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2023 Ναι φτιαχνεται αλλα θα μπεις στη διαδικασια να τα ξηλωσεις ολα...........οταν θες να φτιαξεις καλωδια σε παλιο κουτι το 1ο πραγμα και μοναδικο που χρησιμοποιεις ειναι τα δεματικα https://www.skroutz.gr/s/22974955/Baseus-Rainbow-Circle-Velcro-Straps-Δεματικά-Καλωδίων-Μαύρο-3m-1τμχ.html 1
panos0100 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2023 9 ώρες πριν, triplex1 είπε Ναι φτιαχνεται αλλα θα μπεις στη διαδικασια να τα ξηλωσεις ολα...........οταν θες να φτιαξεις καλωδια σε παλιο κουτι το 1ο πραγμα και μοναδικο που χρησιμοποιεις ειναι τα δεματικα https://www.skroutz.gr/s/22974955/Baseus-Rainbow-Circle-Velcro-Straps-Δεματικά-Καλωδίων-Μαύρο-3m-1τμχ.html Δυστηχως δεν εχει ουτε εγκοπες ουτε τιποτα ειναι το κουτι της coolermaster elite 430 αλλα δεν εκανα κατι τρελο μονο λιγο αλλαξα το καλωδιο της καρτας γραφικων το 6πινο και μετα ειδα οτι δεν εβλεπε τον ssd μου, λεω μηπως καηκε; και μετα ειδα οτι εφυγε ο σατα ολοκληρο το πλαστικο χωρις να το τραβηξω πολυ σαν να σαπισε δηλαδη γιατι βλεπω και οι αλλες μου οι θυρες σατα κουνιουνται επικυνδινα, η μητρικη κοντευει στα 10 χρονια ειναι να κανω νεο pc αλλα μην ξεμεινουμε και απο σατα χαχαχαχ τα χασουμε ολα δηλαδη
triplex1 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2023 13 λεπτά πριν, panos0100 είπε Δυστηχως δεν εχει ουτε εγκοπες ουτε τιποτα ειναι το κουτι της coolermaster elite 430 αλλα δεν εκανα κατι τρελο μονο λιγο αλλαξα το καλωδιο της καρτας γραφικων το 6πινο και μετα ειδα οτι δεν εβλεπε τον ssd μου, λεω μηπως καηκε; και μετα ειδα οτι εφυγε ο σατα ολοκληρο το πλαστικο χωρις να το τραβηξω πολυ σαν να σαπισε δηλαδη γιατι βλεπω και οι αλλες μου οι θυρες σατα κουνιουνται επικυνδινα, η μητρικη κοντευει στα 10 χρονια ειναι να κανω νεο pc αλλα μην ξεμεινουμε και απο σατα χαχαχαχ τα χασουμε ολα δηλαδη Αν κατεβεις στη στοα ηλεκτρονικων στα λουλουδαδικα θα βρεις τετοιες επαφες εφ'οσον θελεις να το φτιαξεις , εγω θα καρφωνα το sata στην επομενη 2η εισοδο και θα τ'αφηνα ετσι Με τα δεματικα δε χρειαζεσαι απαραιτητα τρυπες στο κουτι για να πιασεις αλλα μαζευεις ομορφα τα καλωδια που παιζουν ποδοσφαιρακι μεσα στο κουτι ......μια χαρα κουτι εχεις 3
panos0100 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2023 1 λεπτό πριν, triplex1 είπε Αν κατεβεις στη στοα ηλεκτρονικων στα λουλουδαδικα θα βρεις τετοιες επαφες εφ'οσον θελεις να το φτιαξεις , εγω θα καρφωνα το sata στην επομενη 2η εισοδο και θα τ'αφηνα ετσι Με τα δεματικα δε χρειαζεσαι απαραιτητα τρυπες στο κουτι για να πιασεις αλλα μαζευεις ομορφα τα καλωδια που παιζουν ποδοσφαιρακι μεσα στο κουτι ......μια χαρα κουτι εχεις Όχι τώρα δεν πρόκειται άλλο να κάνω τίποτα οταν με το καλο παρω αλλο pc θα δω μηπως κανενας ηλεκτρονικος μπωρει να το κολησει παλι, το κρατησα το πλαστικο σατα
giavra Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2023 Στις 4/1/2023 στις 7:43 ΜΜ, panos0100 είπε Όχι τώρα δεν πρόκειται άλλο να κάνω τίποτα οταν με το καλο παρω αλλο pc θα δω μηπως κανενας ηλεκτρονικος μπωρει να το κολησει παλι, το κρατησα το πλαστικο σατα το πλαστικο απο το σατα δεν μπορεις να το βαλεις επανω παλι θα βγαινει, σιγουρα οι επαφες του σατα έμειναν ορθιες γυμνες στην πλακετα και ειναι επικυνδυνο, αν το εχεις, με ενα κολλητηρι προσπαθησε να ζεστανεις την πανω πλευρα στα λαμακια ενα ενα οχι απο εκει που ειναι αυτα κολλημενα στην μητρικη και να τα τραβηξεις αν το κανεις σωστα μπορεις να παρεις ενα σατα καινουριο για μητρικη και να το ξανακολλησεις ομως θελει προσοχη ειναι διπλης οψης η πλακετα και η κοληση πρεπει να πιανει πανω κατω 1
panos0100 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2023 14 ώρες πριν, giavra είπε το πλαστικο απο το σατα δεν μπορεις να το βαλεις επανω παλι θα βγαινει, σιγουρα οι επαφες του σατα έμειναν ορθιες γυμνες στην πλακετα και ειναι επικυνδυνο, αν το εχεις, με ενα κολλητηρι προσπαθησε να ζεστανεις την πανω πλευρα στα λαμακια ενα ενα οχι απο εκει που ειναι αυτα κολλημενα στην μητρικη και να τα τραβηξεις αν το κανεις σωστα μπορεις να παρεις ενα σατα καινουριο για μητρικη και να το ξανακολλησεις ομως θελει προσοχη ειναι διπλης οψης η πλακετα και η κοληση πρεπει να πιανει πανω κατω Μάλιστα κατάλαβα, ας το αφήσουμε έτσι άμα είναι τώρα για ένα Sata έχει άλλα 5 η μητρική και δεν έχει άλλες μητρικές 1150 σοκετ άμα γίνει ζημιά την έκατσα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα