Προς το περιεχόμενο

Tempered glass

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά και καλή χρονιά... Ξέρει κάποιος να μου προτείνει ένα tempered αξιόπιστο που να μην έχει θέματα με το fingerprint που βλέπω στο skroutz κλπ?? Και κάτι άλλο... Απλό tempered  ή Νάνο????

Δημοσ.

Για τι κινητό ψάχνεις;

7 λεπτά πριν, sk_syros7 είπε

Καλησπέρα παιδιά και καλή χρονιά... Ξέρει κάποιος να μου προτείνει ένα tempered αξιόπιστο που να μην έχει θέματα με το fingerprint που βλέπω στο skroutz κλπ?? Και κάτι άλλο... Απλό tempered  ή Νάνο????

Για να λές για fingerprint φαντάζομαι κάποιο Samsung S Ultra

Δημοσ.

Ναι έχεις δίκιο... Για το s22 plus.... Έρχομαι από oneplus 5t και δεν ααχολουμουν.... Πονάνε αποτινκαταλαβαινω στο fingerprint  ε?

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, sk_syros7 είπε

Ναι έχεις δίκιο... Για το s22 plus.... Έρχομαι από oneplus 5t και δεν ααχολουμουν.... Πονάνε αποτινκαταλαβαινω στο fingerprint  ε?

Λογω τεχνολογίας... Δεν είναι optical οπότε θέλει καλό γυαλί... Για whitestone έχω ακούσει πολύ καλά λόγια

Δημοσ.

+1 για το whitestone, Εβαλα πριν 10 μερες στο s21 ultra που εχω και ειναι σουπερ και το αποτύπωμα δουλευει καλυτερα απο την εργοστασιακή προστασία που ειχε.. 

Δημοσ.
Δημοσ.

Τα Whitestone ειναι οντως αξιοπιστα & ποιοτικά ειδικα στα S22 αλλα και τα Spigen ορισμένα δεν πιανουν πάντοτε το δαχτ.αποτύπωμα.

• Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα..Για να μην ανοίξω καινούργιο thread..

Αυτές οι μεμβράνες νανοτεχνολογίας που λένε οτι εφαρμόζουν σε κάθε κινητό ,κάνουν καθόλου δουλειά η μουφα είναι;

Προστατευτείτε από γρατσουνιές?

Και επίσης αφαιρειτε μετά από το κινητό αυτή αν θέλεις;

Από την Spigen προσωπικά είμαι απόλυτα ικανοποιημένος..Έχω πάρει και θήκη αλλά και μεμβράνη σε παλιά κινητά και δεν είχα κανένα θέμα .

Το μόνο αρνητικό είναι ότι είναι λίγο δύσκολο να την εφαρμόσεις στο κινητό,ειδικά αν δεν έχεις αρκετή εμπειρία 

Δημοσ.

Το θέμα δεν είναι τοσο οι γρατζουνιές, που κάποιοι λένε ότι πλέον τα κινητά είναι ηδη ανθεκτικά στις γρατζουνιές απο μόνα τους. 

Το θέμα είναι όταν σου πέσει το κινητό. Τα δικα μου κινητα και των αλλων στην οικογενεια, έχουν πέσει πολλές φορές, στο πάτωμα, σε πλακάκια, μάρμαρα, στο δρόμο στην άσφαλτο.

Μεχρι τώρα με tempered glass δεν έχει σπάσει ποτέ οθόνη. (και με θήκες σιλικόνης δεν εχουν παθει επισης ποτε κάτι αλλο τα κινητα). Πρεπει να μου έχουν γλιτώσει άπειρα λεφτά μέχρι τώρα τα tempered glasses και οι θήκες...

• Like 1
Δημοσ.
15 ώρες πριν, BaronDavis είπε

Καλησπέρα..Για να μην ανοίξω καινούργιο thread..

Αυτές οι μεμβράνες νανοτεχνολογίας που λένε οτι εφαρμόζουν σε κάθε κινητό ,κάνουν καθόλου δουλειά η μουφα είναι;

Προστατευτείτε από γρατσουνιές?

Και επίσης αφαιρειτε μετά από το κινητό αυτή αν θέλεις;

Από την Spigen προσωπικά είμαι απόλυτα ικανοποιημένος..Έχω πάρει και θήκη αλλά και μεμβράνη σε παλιά κινητά και δεν είχα κανένα θέμα .

Το μόνο αρνητικό είναι ότι είναι λίγο δύσκολο να την εφαρμόσεις στο κινητό,ειδικά αν δεν έχεις αρκετή εμπειρία 

Η Spigen εχει βγαλει τη νέα σειρα NeoFlex που ειναι με σπρευ (υγρη εγκατασταση) αλλα δεν ειναι ακομα δοκιμασμενο. Εχει και τα κλασσικα Spigen GLAS.tR™ EZ FIT™ HD tempered glass. Γενικα απο το να μη βαλεις καθολου καλυτερα να εχεις ειναι και η σκονη, γρατζουνιες απο κλειδια κλπ, βρωμιες που μαζευονται δεν ειναι μονο η ενδεχόμενη πτωση.

Τα Whitestone EZ Tempered Glass / WhiteStone Dome Glass παντως ειναι παρα πολυ καλα. Εφαρμοζουν τελεια και δεν εχουν ξεκολλησει απο την αρχικη εφαρμογη. Τα Spigen κανα 2 φορες εχει τυχει να ξεκολλησουν στο 6μηνο ενω αλλα κρατανε ακομα. Απο θηκες παντως η Spigen ειναι πολυ ανθεκτικές/ποιοτικές.

• Like 1
Δημοσ.
Στις 23/1/2023 στις 4:09 ΜΜ, aces είπε

Η Spigen εχει βγαλει τη νέα σειρα NeoFlex που ειναι με σπρευ (υγρη εγκατασταση) αλλα δεν ειναι ακομα δοκιμασμενο. Εχει και τα κλασσικα Spigen GLAS.tR™ EZ FIT™ HD tempered glass. Γενικα απο το να μη βαλεις καθολου καλυτερα να εχεις ειναι και η σκονη, γρατζουνιες απο κλειδια κλπ, βρωμιες που μαζευονται δεν ειναι μονο η ενδεχόμενη πτωση.

Τα Whitestone EZ Tempered Glass / WhiteStone Dome Glass παντως ειναι παρα πολυ καλα. Εφαρμοζουν τελεια και δεν εχουν ξεκολλησει απο την αρχικη εφαρμογη. Τα Spigen κανα 2 φορες εχει τυχει να ξεκολλησουν στο 6μηνο ενω αλλα κρατανε ακομα. Απο θηκες παντως η Spigen ειναι πολυ ανθεκτικές/ποιοτικές.

Έχω δοκιμάσει αυτό με το σπρέι που λες..Δυσκολεύτηκα λίγο στην τοποθέτηση επειδή μόλις η μεμβράνη ακουμπήσει έστω και λίγο την οθόνη ,κολλάει αμέσως στο κινητό.Και αν δεν την έχεις βάλει στο σωστό σημείο και πρέπει να την βγάλεις ,υπάρχει κίνδυνος να διαλυθεί η μεβρανη.

Η λύση είναι να ψεκάσεις αρκετό σπρέι και την μεμβράνη αλλά και την οθόνη.

Ευτυχώς η συσκευασία είχε 2 μεβρανες,οπότε με την δεύτερη τα κατάφερα.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...