Επισκέπτης Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) θέλω να μου πείτε τι είδος τζαμι πχ καθρέφτης; φιμε; έχουν τα ταξι τα οποία απο μεσα βλέπω παρα πολύ καλά εξω δλδ σχεδόν σαν 80% σε φιμε και από εξω και απο κοντα δεν βλέπεις τπτ μεσα ακόμα και όταν ειναι ανοιχτή η πόρτα. θέλω να μου πείτε παρακαλώ η μνμ καπου Θεσσαλονίκη που να μπορω να παω να βάλω άλλα όχι απλά να βάζουν φιμε αλλα να ναι γνωστες. Επεξ/σία 14 Ιανουαρίου 2023 από Boy100
Basilhs23___ Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2023 2 ώρες πριν, Boy100 είπε θέλω να μου πείτε τι είδος τζαμι πχ καθρέφτης; φιμε; έχουν τα ταξι τα οποία απο μεσα βλέπω παρα πολύ καλά εξω δλδ σχεδόν σαν 80% σε φιμε και από εξω και απο κοντα δεν βλέπεις τπτ μεσα ακόμα και όταν ειναι ανοιχτή η πόρτα. θέλω να μου πείτε παρακαλώ η μνμ καπου Θεσσαλονίκη που να μπορω να παω να βάλω άλλα όχι απλά να βάζουν φιμε αλλα να ναι γνωστες. Τι εννοεις ότι δεν βλέπεις τίποτα μέσα ακόμα κι όταν είναι ανοιχτή η πόρτα;
jimmy1966 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2023 8 ώρες πριν, Boy100 είπε θέλω να μου πείτε τι είδος τζαμι πχ καθρέφτης; φιμε; έχουν τα ταξι τα οποία απο μεσα βλέπω παρα πολύ καλά εξω δλδ σχεδόν σαν 80% σε φιμε και από εξω και απο κοντα δεν βλέπεις τπτ μεσα ακόμα και όταν ειναι ανοιχτή η πόρτα. Αν εννοεις θέλω να μου πείτε παρακαλώ η μνμ καπου Θεσσαλονίκη που να μπορω να παω να βάλω άλλα όχι απλά να βάζουν φιμε αλλα να ναι γνωστες. Αν εννοεις οτι θες να βαλεις Αντηλιακές μεμβράνες μπορεις αν βαλεις στην Carglass.Φυσικα υπαρχουν και αλλα απειρα καταστηματα που βαζουν Carglass® Θεσσαλονίκης - Μοναστηρίου Λεωφόρος Μοναστηρίου 105 Carglass® Θεσσαλονίκης (Καραμανλή) Λεωφόρος Καραμανλή 30
Georgram Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2023 Όλα φοράνε μεμβράνες οι οποίες τοποθετούνται με ειδική κόλλα πανω στο τζαμι! Το ποσοστό μαυρίλας θα το αποφασίσεις εσυ όταν πας στο μαγαζί! Συνήθως τα περισσότερα έχουν δείγματα εκεί για να τα δεις και να επιλέξεις! Σου προτείνω να πας σε μαγαζί που δουλεύει με τα llumar η 3m γιατί θεωρούνται από τις καλύτερες μάρκες! Τσέκαρε και το all star applies κοντά στον βαρδαρη! 1
Ntinaras Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2023 9 ώρες πριν, Boy100 είπε θέλω να μου πείτε τι είδος τζαμι πχ καθρέφτης; φιμε; έχουν τα ταξι τα οποία απο μεσα βλέπω παρα πολύ καλά εξω δλδ σχεδόν σαν 80% σε φιμε και από εξω και απο κοντα δεν βλέπεις τπτ μεσα ακόμα και όταν ειναι ανοιχτή η πόρτα. θέλω να μου πείτε παρακαλώ η μνμ καπου Θεσσαλονίκη που να μπορω να παω να βάλω άλλα όχι απλά να βάζουν φιμε αλλα να ναι γνωστες. LLUMAR έχω βάλει εγω, τις ειχα απο το 2004, και στα 2 μπροστινα παραθυρα χαλασαν επειδη τα λαστιχα ξεραθηκαν με τα χρονια και αντικατεστησα τα 2 μπροστα, με τις nanoceramic. θεωρητικα ειναι πολυ καλυτερες απο τις απλες, αλλα και πολυ πιο ακριβες...
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2023 Τις θέλω για παράθυρα σπιτιου. Ρόλο θα πάρω 4 μετρα ειναι τέλεια. Μετρημένα 100%
Ntinaras Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2023 4 λεπτά πριν, Boy100 είπε Τις θέλω για παράθυρα σπιτιου. Ρόλο θα πάρω 4 μετρα ειναι τέλεια. Μετρημένα 100% ε πες ετσι.
Georgram Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2023 Άρα γιατί ψάχνεις για γνωστες; Θα πας τα παράθυρα σπιτιού να στα περάσουν;
StamTheMan Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2023 Τιτλος: Φιμε σε αμαξι. Τα θελει για σπιτι. 4
filipprin Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2023 Επιδει εχω ψαχτει και εγω για σπιτι,θες μεμβρανη καθρεφτη που εχει ενα βαθμο σκουροτητας σταθερο.Δεν υπαρχει ποιο σκουρο η ανοιχτο.Το θεμα ειναι οτι την μερα που την χτυπαει ο ηλιος το σπιτι δεν θα φαίνεται μεσα αλλα τη νυχτα που το φως Θα ειναι απο μεσα θα φαίνεσαι κανονικοτατα συν οτι το χειμωνα θα σου κοβει την ζεστη που τη χρειαζεσαι.Υπαρχουν στο ιντερνρτ ρολα με 20-30 ευρω για να τα βαλεισ μονο σου αμα μπορεις 2
Dynamics Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2023 3 ώρες πριν, StamTheMan είπε Τιτλος: Φιμε σε αμαξι. Τα θελει για σπιτι. δεν μπορουσε να κανει υπομονη εως αυριο που ειναι κυριακη? 2
ilias78 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2023 9 ώρες πριν, Boy100 είπε Τις θέλω για παράθυρα σπιτιου. Ρόλο θα πάρω 4 μετρα ειναι τέλεια. Μετρημένα 100% Νομιζω ότι στα παράθυρα σπιτιών βάζουν αλλού τύπου μεμβράνες κ όχι αυτοκινήτου. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα