itanium Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2023 2 λεπτά πριν, epicouros είπε στο κατάστημα απ οπου τη αγόρασα; Aυτό κάνεις 1
epicouros Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2023 17 λεπτά πριν, itanium είπε Aυτό κάνεις Καλα ξεμπερδεματα με το Plaisio.
leros2004 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2023 10 λεπτά πριν, epicouros είπε Καλα ξεμπερδεματα με το Plaisio. Αναμένουμε εξελίξεις
epicouros Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2023 7 λεπτά πριν, leros2004 είπε Αναμένουμε εξελίξεις. Θα σας ενημερώσω.
thetiesthatbind Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2023 1 ώρα πριν, epicouros είπε Καλα ξεμπερδεματα με το Plaisio. Τι μπορεί να πάει λάθος, καλή επιτυχία. Το θετικό είναι ότι θα τη δοκιμάσουν και αυτοί όποτε αν δεν παίξει θεωρητικά θα σου προτείνουν πιστωτικό απευθείας εκτός αν το στείλουν στην InfoQuest.
epicouros Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2023 10 ώρες πριν, thetiesthatbind είπε Τι μπορεί να πάει λάθος, καλή επιτυχία. Το θετικό είναι ότι θα τη δοκιμάσουν και αυτοί όποτε αν δεν παίξει θεωρητικά θα σου προτείνουν πιστωτικό απευθείας εκτός αν το στείλουν στην InfoQuest. Θα δουμε τι θα γινει, πάντως σε περίπτωση αντικατάστασης αυτη τι στιγμη δεν υπάρχει Gigabyte 3080 Πλαίσιο.
thetiesthatbind Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2023 4 ώρες πριν, epicouros είπε Θα δουμε τι θα γινει, πάντως σε περίπτωση αντικατάστασης αυτη τι στιγμη δεν υπάρχει Gigabyte 3080 Πλαίσιο. Ή θα τη στείλουν στη Gigabyte που είναι τα ζώα μου αργα στο κομμάτι του σαπορτ ή θα σου δώσουν πιστωτικό στα χρήματα αγοράς για να πάρεις άλλη.
duffyduck Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2023 45 λεπτά πριν, thetiesthatbind είπε Ή θα τη στείλουν στη Gigabyte που είναι τα ζώα μου αργα στο κομμάτι του σαπορτ ή θα σου δώσουν πιστωτικό στα χρήματα αγοράς για να πάρεις άλλη. ή λιγότερα αν έχει πέσει η τιμή της κάρτας (ναι κάνουν και τέτοια τρικ)
thetiesthatbind Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2023 50 λεπτά πριν, duffyduck είπε ή λιγότερα αν έχει πέσει η τιμή της κάρτας (ναι κάνουν και τέτοια τρικ) Δε γίνεται αυτό που λες, δεν υπάρχει νομικά πουθενά στη γη. Ο,τι έγραψε η απόδειξη θα πάρει. 1
duffyduck Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2023 4 ώρες πριν, thetiesthatbind είπε Δε γίνεται αυτό που λες, δεν υπάρχει νομικά πουθενά στη γη. Ο,τι έγραψε η απόδειξη θα πάρει. το πλαίσιο το έχει κάνει και προσωπικά σε εμένα, στη δική μου περίπτωση σε δίσκο 2
thetiesthatbind Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2023 29 λεπτά πριν, duffyduck είπε το πλαίσιο το έχει κάνει και προσωπικά σε εμένα, στη δική μου περίπτωση σε δίσκο Τι λες ρε, α καλα, 1η φορα το ακουω αυτο. Δεν ειναι με τα καλα τους οι τυποι ρε.
duffyduck Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Φίλε μου το σωστό είναι αυτό που είπες. ...και εγώ τότε είχα τσατιστεί και ο μ@κ@κ@ς αφού δέχτηκα (και πήρα με μια διαφορά άλλο δίσκο - είχα ανάγκη), τους διέγραψα. Πριν λίγους μήνες πήγα να τους δώσω ακόμη μια ευκαιρία με ένα τροφοδοτικό που είχαν σε προσφορά και το οποίο ήταν άμεσα διαθέσιμο κατά την παραγγελία και άμεση πληρωμή μέσω κάρτας. Και ενώ όλο μου λέγανε ότι θα παραλάβω αύριο, τελικά το τροφοδοτικό δεν ήρθε ποτέ, και τα χρήματα άργησαν να μου τα δώσουν (χρειάστηκαν 21-22 μέρες για να τα δω αποδεσμευμένα στον λογαριασμό). Εγώ και το ΠΛΑΙΣΙΟ δεν έχουμε καλή χημεία και προφανώς δεν φταίω εγώ. Εννοείται, τώρα πια, πως όποιο μαγαζί πάει να μου κάνει τέτοια πουστιά, θα φάει κατευθείαν καταγγελία ή/και μήνυση. Επεξ/σία 17 Ιανουαρίου 2023 από duffyduck 2 1
thetiesthatbind Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2023 4 ώρες πριν, duffyduck είπε Φίλε μου το σωστό είναι αυτό που είπες. ...και εγώ τότε είχα τσατιστεί και ο μ@κ@κ@ς αφού δέχτηκα (και πήρα με μια διαφορά άλλο δίσκο - είχα ανάγκη), τους διέγραψα. Πριν λίγους μήνες πήγα να τους δώσω ακόμη μια ευκαιρία με ένα τροφοδοτικό που είχαν σε προσφορά και το οποίο ήταν άμεσα διαθέσιμο κατά την παραγγελία και άμεση πληρωμή μέσω κάρτας. Και ενώ όλο μου λέγανε ότι θα παραλάβω αύριο, τελικά το τροφοδοτικό δεν ήρθε ποτέ, και τα χρήματα άργησαν να μου τα δώσουν (χρειάστηκαν 21-22 μέρες για να τα δω αποδεσμευμένα στον λογαριασμό). Εγώ και το ΠΛΑΙΣΙΟ δεν έχουμε καλή χημεία και προφανώς δεν φταίω εγώ. Εννοείται, τώρα πια, πως όποιο μαγαζί πάει να μου κάνει τέτοια πουστιά, θα φάει κατευθείαν καταγγελία ή/και μήνυση. Οχι απλα στην Ελλαδα ΟΛΟΙ πρέπει να τους ρίξουμε ανελέητο κυνήγι, εκτος και αν ανοιξει ο Μπεζος επιτελους εδω και τους κλεισει ολους μια και καλη οπως τους αξίζει 2
yanyul Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2023 Χαιρετώ τους insomniacs. Θα ήθελα να σας ρωτήσω. Έχω αγοράσει ASUS PRIME H510M-K με onboard κάρτα γραφικών και CPU INTEL CORE I3-10100 3.60GHZ LGA1200. Εκτός από καλώδιο τροφοδοσίας 20+4, η μητρική έχει υποδοχή 8pin. Το τροφοδοτικό που έχω δεν έχει καλώδιο με βύσμα με 8pin. Έχει με 4 και ένα αλλο με 6+2. Κουμπώσαμε αυτό που έχει 6+2. Η μητρική δεν ξεκινάει. Με το που βγάλαμε 6+2, η μητρική ξεκίνησε χωρίς όμως να στέλνει σήμα στην οθόνη. Θα πρέπει να πάρω ανταπτορα από 4 σε 8 ή υπάρχει κάποιο άλλο πρόβλημα; Η τροφοδοσία του 8pin είναι 4αρνητικα και 4 θετικά των 12 βολτ; Γιατί από ότι βλέπω 6+2 είναι 5 αρνητικά και 3 θετικά των 12 βολτ.
TopCLR Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2023 17 λεπτά πριν, yanyul είπε Χαιρετώ τους insomniacs. Θα ήθελα να σας ρωτήσω. Έχω αγοράσει ASUS PRIME H510M-K με onboard κάρτα γραφικών και CPU INTEL CORE I3-10100 3.60GHZ LGA1200. Εκτός από καλώδιο τροφοδοσίας 20+4, η μητρική έχει υποδοχή 8pin. Το τροφοδοτικό που έχω δεν έχει καλώδιο με βύσμα με 8pin. Έχει με 4 και ένα αλλο με 6+2. Κουμπώσαμε αυτό που έχει 6+2. Η μητρική δεν ξεκινάει. Με το που βγάλαμε 6+2, η μητρική ξεκίνησε χωρίς όμως να στέλνει σήμα στην οθόνη. Θα πρέπει να πάρω ανταπτορα από 4 σε 8 ή υπάρχει κάποιο άλλο πρόβλημα; Η τροφοδοσία του 8pin είναι 4αρνητικα και 4 θετικά των 12 βολτ; Γιατί από ότι βλέπω 6+2 είναι 5 αρνητικά και 3 θετικά των 12 βολτ. Το 6+2 που αναφέρεις λογικά είναι για κάρτα γραφικών, ΔΕΝ κουμπώνει στην μητρική! Πως κατάφερες και το κούμπωσες δεν ξέρω. Ας ελπίσουμε δεν έκαψες τίποτα (το τροφοδοτικό, την μητρική κλπ.). Το τετράπινο που έχει το τροφοδοτικό το κουμπώνεις πάνω στο οκτάπινο της μητρικής (στην άκρη του) και θα λειτουργήσει κανονικά (αν δεν κάηκε τίποτα). 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα