Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις 17/1/2023 στις 1:30 ΜΜ, duffyduck είπε

το πλαίσιο το έχει κάνει και προσωπικά σε εμένα, στη δική μου περίπτωση σε δίσκο

Η σωστή διατύπωση είναι ότι σε έκλεψαν στα μούτρα βγάζοντας κέρδος από την πληρωμένη στο ταμείο εγγύηση από παροχή τρίτου όπου είναι το εργοστάσιο κατασκευής, εσένα απλά σε έπιασαν κώτσο

Στις 22/1/2023 στις 12:59 ΜΜ, yanyul είπε

Το τροφοδοτικό που έχω δεν έχει καλώδιο με βύσμα με  8pin

Αυτό απλά δεν γίνεται, εάν είναι fully modular το τροφοδοτικό τότε εαν δεν έχασες ή δεν έχεις εντοπίσει το κατάλληλο καλώδιο μπορεί 1 στο μύριο να μην υπήρχε στην συσκευασία αν είναι καινούριο, το 6+2 είναι pci-x τροφοδοσία και το ic του τροφοδοτικού και της mb αντιλήφθηκαν το βραχυκύκλωμα και δεν άφησαν από δικό σου λάθος να τα στείλεις όλα στα σκουπίδια, το στήσιμο ενός pc δεν είναι lego και η ασχετοσύνη πληρώνεται 

• Like 1
  • Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επανέρχομαι στο θέμα θέλοντας απλα να σας ενημερώσω οτι η 3080 αποδείχθηκε απο το σέρβις οτι ειναι χαλασμένη και οτι το Πλαίσιο μου έδωσε πιστωτικό. 3080 δεν υπάρχει και λογικά δεν νομίζω να ξαναφέρει μιας και έχουμε περάσει στην σειρά 4000. Αποφασισα να παρω την Gigabyte VGA GeForce RTX 4070 Ti Eagle OC 12 GB https://www.plaisio.gr/anavathmisi-diktia/anavathmisi-pc/kartes-grafikon/gigabyte-vga-geforce-rtx-4070-ti-eagle-oc-12-gb_4119304 , δυστυχώς όμως δεν υπάρχει αμεσα διαθέσιμη, εχουν μια μη επιβεβαιωμένη παραγγελία για 10 κομμάτια που μπορει να έρθουν μεσα στις επόμενες 30 μερες.

Οπότε θα πρέπει να μπαίνω στο Πλαίσιο σχεδόν καθε μερα και μολις εμφανιστεί διαθέσιμη σε κατάστημα να την παραγγείλω.

Επεξ/σία από epicouros
  • Like 1
Δημοσ.
25 λεπτά πριν, epicouros είπε

Επανέρχομαι στο θέμα θέλοντας απλα να σας ενημερώσω οτι η 3080 αποδείχθηκε απο το σέρβις οτι ειναι χαλασμένη και οτι το Πλαίσιο μου έδωσε πιστωτικό. 3080 δεν υπάρχει και λογικά δεν νομίζω να ξαναφέρει μιας και έχουμε περάσει στην σειρά 4000. Αποφασισα να παρω την Gigabyte VGA GeForce RTX 4070 Ti Eagle OC 12 GB https://www.plaisio.gr/anavathmisi-diktia/anavathmisi-pc/kartes-grafikon/gigabyte-vga-geforce-rtx-4070-ti-eagle-oc-12-gb_4119304 , δυστυχώς όμως δεν υπάρχει αμεσα διαθέσιμη, εχουν μια μη επιβεβαιωμένη παραγγελία για 10 κομμάτια που μπορει να έρθουν μεσα στις επόμενες 30 μερες.

Οπότε θα πρέπει να μπαίνω στο Πλαίσιο σχεδόν καθε μερα και μολις εμφανιστεί διαθέσιμη σε κατάστημα να την παραγγείλω.

Κακώς δέχτηκες το πιστωτικό, αφού δεν έχουν να σε εξυπηρετήσουν έπρεπε να πάρεις τα λεφτά σου πίσω να αγοράσεις απο αλλού.... 

• Like 3
Δημοσ.
4 ώρες πριν, leros2004 είπε

Κακώς δέχτηκες το πιστωτικό, αφού δεν έχουν να σε εξυπηρετήσουν έπρεπε να πάρεις τα λεφτά σου πίσω να αγοράσεις απο αλλού.... 

Δεν νομίζω να επιστρέφουν χρήματα.

Δημοσ.
5 ώρες πριν, epicouros είπε

Επρεπε να κανεις αυτο που λέει ο @leros2004. Δεν τίθεται θεμα αν επιστρεφουν ή όχι. Είναι υποχρεωμένοι να το κανουν.

Τελος παντων, με γεια την καρτα! 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, ICE-T είπε

Άλλες κάρτες δεν έχει το κατάστημα?

Υπαρχουν αλλα ξεφεύγουν απο την τιμη που αγόρασα την 3080, εχουν μια Zotac 4070 Ti αλλα εχει 150 euro παραπάνω απο την 3080. Η Gigabyte που θελω εγω εχει μονο 50 euro παραπανω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...