Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλημερα ειμαι σε αναζητηση νεου κινητου και μπορω να πω οτι ειναι η πρωτη φορα στα τοσα χρονια που πραγματικα δεν μου κινει κανενα νεο κινητο το ενδιαφερον. Αυτην την στιγμη εχω το p30 και ειμαι πολυ ευχαριστημενος ειδικα στην φωτογραφια απλα ειπα να βγω στην αγορα για κατι πιο καινουργιο 

1) Χρήματα που μπορούμε να διαθέσουμε;   μαξ μεχρι 450
2) Μας ενδιαφέρει η αγορά από Ελλάδα ή από εξωτερικό;   ελλαδα
3) Μας ενδιαφέρει η αγορά από συγκεκριμένο κατάστημα;   ΟΧΙ
4) Αναζητούμε μόνο καινούριες ή και μεταχειρισμένες συσκευές; ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ 
5) Μέγεθος οθόνης; ΣΑΝ ΤΟ P30 Η ΛΙΓΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΙΕΝΑΙ ΠΑΝΤΟΦΛΑ ΤΕΛΕΙΩΣ
6) Κάποιο ειδικό χαρακτηριστικό (όπως αδιαβροχοποίηση, 2SIM+1SD, NFC κτλ); NFC ,FACE ID, ΑΔΙΑΒΡΟΧΟ KAI ΓΕΝΙΚΑ ΟΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΕΝΑ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΚΙΝΗΤΟ
7) Μας ενδιαφέρει η απόδοση των καμερών; ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ ΠΟΥ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ
8 ) Μας ενδιαφέρει η αυτονομία; ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ
9) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό;  ΟΧΙ 
10) Για τι χρήση προορίζεται η συσκευή; (Γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά)  SOCIAL MEDIA , BROWSING , ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ 

ΕΧΩ ΞΕΧΩΡΙΣΕΙ ΚΑΝΑ 2 ΟΠΩΣ ΤΟ SAMSUNG S21 FE η το realme gt 2 , βεβαια δεν θα ελεγα οχι και σε καποιο μεταχειρισμενο iphone σε πολυ καλη κατασταση 

εχετε να προτεινετε κατι αλλο;  τα κινητα αυτα ειναι καλυτερα σε καμερα απο το p30 ωστε να παω σε αυτα ; ενδεχεται να βγει κατι αξιολογο σε αυτα τα χρηματα μεσα στο 2023 ωστε να περιμενω; 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οχι τιποτε αλλο.

διαλεξε οτι σε βολευει μεταξυ των 2 απο πλευρας ενημερωσεων/λογισμικου

Το 12/256 gt2 επεσε στα 390€

To 2023 θα βγουν συσκευές νεες αλλα ειναι πολυ νωρις ακομα 

Επεξ/σία από aces
Δημοσ.
45 λεπτά πριν, aces είπε

Οχι τιποτε αλλο.

διαλεξε οτι σε βολευει μεταξυ των 2 απο πλευρας ενημερωσεων/λογισμικου

Το 12/256 gt2 επεσε στα 390€

To 2023 θα βγουν συσκευές νεες αλλα ειναι πολυ νωρις ακομα 

το gt2 ειναι καλυτερο σε καμερα απο το P30  ωστε να κινηθω εκει γιατι στα υπολοιπα σιγουρα ειναι καλυτερο το θεμα ειναι καμερα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
29 λεπτά πριν, basilisgate13 είπε

το gt2 ειναι καλυτερο σε καμερα απο το P30  ωστε να κινηθω εκει γιατι στα υπολοιπα σιγουρα ειναι καλυτερο το θεμα ειναι καμερα

ΟΧΙ το θέμα ΔΕΝ ειναι η κάμερα για επιλογη συσκευής. Μετρανε ολα αλλα λιγοτερο αλλα περισσοτερο.

Ειναι δεν ειναι λιγη σημασια εχει απο τη στιγμη που το p30 χανει σχεδον σε ολα τα υπολοιπα......με κυριοτερο το κακογραμμένο λογισμικό αλλα και την "παιδική" υποστήριξη..... Κακως δινεις εμφαση στη καμερα (ο καθενας οτι θελει δινει εμφαση προφανώς) κ οχι στα βασικά/λειτουργικά πράγματα πρώτα αλλα ο καθενας οτι θελει επιλέγει.. Και το S21 FE εχει πολυ καλη καμερα αλλα εχει κ τα υπολοιπα στο ιδιο επιπεδο. Αλλαγη συσκευης κανουμε για 1-2-3 πολύ σοβαρους λογους οχι για την καμερα.

Επεξ/σία από aces
  • Like 1
Δημοσ.

καλα προφανως για να επιλεξεις ενα κινητο θελει ενα συνολο πραγματων αλλα εχοντας πιασει στα χερια μου xiaomi που εβγαζε φωτογραφια κινητου 2012 και το p30 , το θεμα φωτογραφιας ειναι για μενα κυριος παραγοντας.Πηγαινω αρκετες εκδρομες και γενικα βγαζω πολλες φωτογριαφιες οποτε θα ηθελα το κινητο που θα παρω τουλαχιστον να εχει ιδιες επιδοσεις η καλυτερες απο το p30

• Like 2
Δημοσ.
22 λεπτά πριν, GATE123 είπε

Δες φωτογραφικά την σύγκριση με το 

Screenshot_20230120-145420__01.jpg.47f7c9d0ddf7846b455ab5fda784bd48.jpg

αν ισχυει τοτε τουλαχιστον ως προς την καμερα ειναι ισα τα πραγματα με καλυτερο το p30 , δεν ειναι περιεργο που ειναι κινητο του 19  κραταει ακομα μετα απο 3-4 χρονια 

Δημοσ.
4 ώρες πριν, basilisgate13 είπε

αν ισχυει τοτε τουλαχιστον ως προς την καμερα ειναι ισα τα πραγματα με καλυτερο το p30 , δεν ειναι περιεργο που ειναι κινητο του 19  κραταει ακομα μετα απο 3-4 χρονια 

Η Huawei βγάζει κινητά με καλές κάμερες.

Εάν δεν υπήρχε το πρόβλημα του Google θα ήταν από τις πρώτες επιλογές (τουλάχιστον φωτογραφικά).

Δημοσ.
Μόλις τώρα, GATE123 είπε

Η Huawei βγάζει κινητά με καλές κάμερες.

Εάν δεν υπήρχε το πρόβλημα του Google θα ήταν από τις πρώτες επιλογές (τουλάχιστον φωτογραφικά).

πραγματικα ο μονος λογος που δεν πηρα ενα απο τα p40 η p50  ειναι τo gms 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ήμουν και εγώ σε παρόμοια φάση, κάμερα σημαίνει μόνο huawei. Δοκίμασα πάρα πολλά τηλέφωνα και μαζί με άλλα απέκλεισα αμέσως το gt2, πήρα το απίστευτο p40 pro, όμως επειδή σταματούσε η πλοήγηση google όταν έσβηνα την οθόνη το άλλαξα με το εξαιρετικό p30 pro.

Όταν έψαχνα δοκίμασα και το gt2, το s21 fe, το s22+ και το p50 pro.  

To p50 pro παίζει μπάλα μόνο του στην κορυφή. Μετά από αυτό την καλύτερη και πιο ολοκληρωμένη κάμερα είχε το s22 plus. Το gt2 δεν έχει ζουμ και δεν έχει και bokeh με ζουμ σε περιορίζει πολύ.

Αν μπορείς βρες ένα s22+, μεταχειρισμένο στα 500 ευρώ.. Τόσο πουλιούνται, γιατί εδώ μέσα ζητάνε ότι θέλουνε, ψάξε κι αλλού, εγώ και τα δύο Huawei τα πήρα από άλλα site ευκαιρίες και τα δύο. Επίσης καλή και πιο οικονομική περίπτωση είναι και το s21fe, όχι βέβαια κάτι ουάου, αλλά τίμια κάμερα.

Επίσης μπορείς να πάρεις με ένα πεντακοσάρικο το Huawei p50 pro (η με 300 το p40 pro), αφού το δουλέψεις πρώτα σε κάποιο κατάστημα να δεις ότι δουλεύουν τα βασικά και να δοκιμάσεις κάποια βασικά δικά σου.

Εγώ είμαι σε αναμονή και δεν δίνω πολλά χρήματα ακόμη, ελπίζω να ξεπεραστεί το θέμα με την google, και τότε όλοι θα πάρουν το p60 pro που αναμένεται σε λίγους μήνες.

Επεξ/σία από kostas2712
  • Thanks 1
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, kostas2712 είπε

Ήμουν και εγώ σε παρόμοια φάση, κάμερα σημαίνει μόνο huawei. Δοκίμασα πάρα πολλά τηλέφωνα και μαζί με άλλα απέκλεισα αμέσως το gt2, πήρα το απίστευτο p40 pro, όμως επειδή σταματούσε η πλοήγηση google όταν έσβηνα την οθόνη το άλλαξα με το εξαιρετικό p30 pro.

Όταν έψαχνα δοκίμασα και το gt2, το s21 fe, το s22+ και το p50 pro.  

To p50 pro παίζει μπάλα μόνο του στην κορυφή. Μετά από αυτό την καλύτερη και πιο ολοκληρωμένη κάμερα είχε το s22 plus. Το gt2 δεν έχει ζουμ και δεν έχει και bokeh με ζουμ σε περιορίζει πολύ.

Αν μπορείς βρες ένα s22+, μεταχειρισμένο στα 500 ευρώ.. Τόσο πουλιούνται, γιατί εδώ μέσα ζητάνε ότι θέλουνε, ψάξε κι αλλού, εγώ και τα δύο Huawei τα πήρα από άλλα site ευκαιρίες και τα δύο. Επίσης καλή και πιο οικονομική περίπτωση είναι και το s21fe, όχι βέβαια κάτι ουάου, αλλά τίμια κάμερα.

Επίσης μπορείς να πάρεις με ένα πεντακοσάρικο το Huawei p50 pro (η με 300 το p40 pro), αφού το δουλέψεις πρώτα σε κάποιο κατάστημα να δεις ότι δουλεύουν τα βασικά και να δοκιμάσεις κάποια βασικά δικά σου.

Εγώ είμαι σε αναμονή και δεν δίνω πολλά χρήματα ακόμη, ελπίζω να ξεπεραστεί το θέμα με την google, και τότε όλοι θα πάρουν το p60 pro που αναμένεται σε λίγους μήνες.

Έτσι ακριβώς όπως τα λες είναι ,σκέφτομαι ίσως και κάποιο iphone 11 pro  αλλά είναι έτος 2019 και δεν ξέρω σαν κινητό τι λέει γιατί από iPhone είμαι άσχετος το μόνο που ξέρω είναι ότι δεν κρατάει η μπαταρία τους 

Δημοσ.

Σούπερ είναι η κάμερα του gt 2 ,. Ειδικά την νύχτα με το ois,  μιλάω πάντα για την κυρια, είναι από τις κορυφαίες στην upper midrange κατηγορία. Άλλωστε φοράει τον imx 766 και έχει ois δεν χρειάζεται κάτι άλλο 

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, vargas77 είπε

Σούπερ είναι η κάμερα του gt 2 ,. Ειδικά την νύχτα με το ois,  μιλάω πάντα για την κυρια, είναι από τις κορυφαίες στην upper midrange κατηγορία. Άλλωστε φοράει τον imx 766 και έχει ois δεν χρειάζεται κάτι άλλο 

απο σελφι καμερα ;   προχθες επιασα στα χερια μου πρωτη φορα iphone   ηταν το xs max  και το συγκρινα λιγο με το p30 που εχω , νυχτα το xs ειναι για τα μπαζα , ημερα το ιδιο με το p30 αναλογα το ματι , σελφι αρκετα ανωτερο ιδιαιτερα στο ποτρετο 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, basilisgate13 είπε

απο σελφι καμερα ;   προχθες επιασα στα χερια μου πρωτη φορα iphone   ηταν το xs max  και το συγκρινα λιγο με το p30 που εχω , νυχτα το xs ειναι για τα μπαζα , ημερα το ιδιο με το p30 αναλογα το ματι , σελφι αρκετα ανωτερο ιδιαιτερα στο ποτρετο 

Selfie εμένα μου κάνει να σου πω την αλήθεια δεν νομίζω ότι είναι κορυφαία σίγουρα. Αλλά δεν είναι και χαλιά. Παρόλαυτα νύχτα δεν θα απογοητευτείς. Δες μερικά δείγματα point n shoot 

Screenshot_2023-01-21-00-11-25-44_99c04817c0de5652397fc8b56c3b3817.jpg

Screenshot_2023-01-21-00-11-22-62_99c04817c0de5652397fc8b56c3b3817.jpg

Screenshot_2023-01-21-00-11-04-22_99c04817c0de5652397fc8b56c3b3817.jpg

Screenshot_2023-01-21-00-10-55-23_99c04817c0de5652397fc8b56c3b3817.jpg

Screenshot_2023-01-21-00-10-41-33_99c04817c0de5652397fc8b56c3b3817.jpg

Δημοσ.
Στις 20/1/2023 στις 10:08 ΜΜ, basilisgate13 είπε

καλά το xs max είναι πολύ παλιό μοντέλο. Ούτε night mode δεν έχει. Τι περίμενες να βγάζει τη νύχτα?

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...