Donalhioy Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2023 επειδη σημερα το ειδα.. https://www.bestprice.gr/item/2157545801/xiaomi-poco-f4-gt-5g-8gb-128gb.html?qo=f4+gt&from=cat
basilisgate13 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2023 6 ώρες πριν, Donalhioy είπε επειδη σημερα το ειδα.. https://www.bestprice.gr/item/2157545801/xiaomi-poco-f4-gt-5g-8gb-128gb.html?qo=f4+gt&from=cat το εχω δει αλλα γενικα δεν ειμαι φαν των xiaomi ειχα παλια και με ενοχλει το λογισμικο τους. επισης αν και ειναι τερατα σε επιδοσεις και μπαταρια οσο αφορα την καμερα πασχουν αρκετα σε σχεση με τον ανταγωνισμο
fankavo78 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2023 19 ώρες πριν, Donalhioy είπε επειδη σημερα το ειδα.. https://www.bestprice.gr/item/2157545801/xiaomi-poco-f4-gt-5g-8gb-128gb.html?qo=f4+gt&from=cat Σε αντιθεση με το απλο F4, το GT δεν έχει στην κάμερα OIS....
NikosRocknRolla Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2023 Καλησπέρα σε όλους! Η αγορά του παρακάτω σονυ αξίζει πιστεύετε σε αυτά τα χρήματα; Smartphone Sony Xperia 10 IV 5G 128GB Black Smartphones | Mediamarkt
CaptainChris Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2023 Στις 24/1/2023 στις 9:56 ΠΜ, fankavo78 είπε 6 ώρες πριν, NikosRocknRolla είπε Καλησπέρα σε όλους! Η αγορά του παρακάτω σονυ αξίζει πιστεύετε σε αυτά τα χρήματα; Smartphone Sony Xperia 10 IV 5G 128GB Black Smartphones | Mediamarkt Είναι ακριβό για αυτά που προσφέρει. Έχει ποιότητα κατασκευής, πολύ ωραία οθόνη, φωτογραφίες, αν και Sony, είναι απλά καλές. Επεξεργαστής καλός αλλά για φθηνότερα κινητά. Δες και το Motorola edge 30 neo που είναι επίσης μικρή σε μέγεθος συσκευή με καλύτερα χαρακτηριστικά και καλύτερη τιμή.
RazielKvlt Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2023 Στις 23/1/2023 στις 9:16 ΜΜ, basilisgate13 είπε το εχω δει αλλα γενικα δεν ειμαι φαν των xiaomi ειχα παλια και με ενοχλει το λογισμικο τους. επισης αν και ειναι τερατα σε επιδοσεις και μπαταρια οσο αφορα την καμερα πασχουν αρκετα σε σχεση με τον ανταγωνισμο Επειδή είχα το poco x3 pro και μετά το άλλαξα επειδή κάηκε (μάλλον γιατί δε μου είπαν στο service τι είχε) και πήρα το Xiaomi 11Τ pro στα 450€ η γνώμη μου μείνε μακριά από Xiaomi αν θες πρωτίστως καλή κάμερα.Τα Xiaomi είναι η καλύτερη φθηνή επιλογή για gaming και emulation.Για φωτογραφία όμως είναι χάλια.Και γενικά απέφυγε ότι διαφημίζεται για gaming(Poco,Realme Gt κτλ).Για να βάλουν καλό επεξεργαστή κόβουν από την κάμερα. 1
NikosRocknRolla Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2023 3 ώρες πριν, CaptainChris είπε Είναι ακριβό για αυτά που προσφέρει. Έχει ποιότητα κατασκευής, πολύ ωραία οθόνη, φωτογραφίες, αν και Sony, είναι απλά καλές. Επεξεργαστής καλός αλλά για φθηνότερα κινητά. Δες και το Motorola edge 30 neo που είναι επίσης μικρή σε μέγεθος συσκευή με καλύτερα χαρακτηριστικά και καλύτερη τιμή. Καλημέρα! Τον ίδιο επεξεργαστή βλέπω έχουν! Η κάνω λάθος;
aces Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2023 10 ώρες πριν, NikosRocknRolla είπε Καλησπέρα σε όλους! Η αγορά του παρακάτω σονυ αξίζει πιστεύετε σε αυτά τα χρήματα; Smartphone Sony Xperia 10 IV 5G 128GB Black Smartphones | Mediamarkt καλυτερα Galaxy S21 FE περιπου στα ιδια χρηματα για να εχεις και ενημερωσεις λογισμικου σε συχνη βαση αλλα κ σερβις/υποστηριξη αν χρειαστει εντος σε αντιθεση με Sony που ειναι προβληματικα ολα. Επιπλεον θα εχεις τον snap 888 πολυ ανωτερος απο του sony 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα