monoxromos Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2023 Γεια σας έχω το κινητο xiaomi mi 9 lite. Ξαφνικά δεν ανοιγει η οθόνη,βγάζει κατι καθετες γραμμές.Υπεθεσα οτι εσπασε η οθόνη χωρις να φαίνεται ράγισμα. Το πήγα στο σερβις της vodafone στην πόλη μου , δοκίμασαν δικη τους οθόνη αλλά δεν τα κατάφεραν. Μου είπαν μπορει να ειναι πλακέτα αλλά δεν ήταν σιγουροι. Το θέμα ειναι ότι έχω αποθηκευμένα στη μνήμη του κινητού πολλά χρήσιμα τηλεφωνα , φωτογραφίες και άλλα δεδομένα. Δυστυχώς δεν μπορώ να μπώ μέσα από υπολογιστη γιατί ναι μεν το αναγνωρίζει, αλλά μου ζητάει να κάνει αποδοχή το κινητο και φυσικα χωρίς οθόνη δεν γίνεται αποδοχή. Μήπως ξέρετε κανένα πολύ ειδικό σέρβις στην Αθήνα να το πάω μήπως και μπορέσουν να το επισκευάσουν; Ευχαριστω πολύ.
GATE123 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2023 Κάνε μια ερώτηση και στην ελληνική κοινότητα τις Xiaomi. https://xiaomi-miui.gr/community/
villasg Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2023 Xiaomi σερβισ πισω απο το παλιο δημαρχειο της Αθηνας Σωκράτους 22
poulinos Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2023 αν παιζει το touch δεν ξερω αν υπαρχει κανα καλωδιο που να βγαλεις εξοδο σε tv/οθονη. το ιδιο ειχα κανει καποτε με το samsung ενος φιλου . και θα πω το κλασσικο. backup backup backup
lneam Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2023 21 λεπτά πριν, poulinos είπε αν παιζει το touch δεν ξερω αν υπαρχει κανα καλωδιο που να βγαλεις εξοδο σε tv/οθονη. το ιδιο ειχα κανει καποτε με το samsung ενος φιλου . και θα πω το κλασσικο. backup backup backup δεν υπαρχουν αυτα πλεον .... ή τουλαχιστον στην μαζα. Ελαχιστες συσκευες εχουν HDMI >> USB port. Και αυτο μονο εχουν ειναι usb 3 η λυση ειναι μια. Σε authorized repair center ... τοποθετηση της πλακετας του πελατη σε αλλη συσκευη για μεταφορα data. Ειναι η πιο φθηνη επισκευη
poulinos Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2023 21 hours ago, lneam said: δεν υπαρχουν αυτα πλεον .... ή τουλαχιστον στην μαζα. Ελαχιστες συσκευες εχουν HDMI >> USB port. Και αυτο μονο εχουν ειναι usb 3 η λυση ειναι μια. Σε authorized repair center ... τοποθετηση της πλακετας του πελατη σε αλλη συσκευη για μεταφορα data. Ειναι η πιο φθηνη επισκευη den to εχω ψαξει παραπανω.απλα ετυχε να το κανω σε ενα samsung πριν καμια 8-9 χρονια και ειχε παιξει. και ειχα σωσει τα πραγματα που ηθελε ο γνωστος.
lneam Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2023 18 λεπτά πριν, poulinos είπε den to εχω ψαξει παραπανω.απλα ετυχε να το κανω σε ενα samsung πριν καμια 8-9 χρονια και ειχε παιξει. και ειχα σωσει τα πραγματα που ηθελε ο γνωστος. και εγω μαζι σου ειμαι, μιας και ειχα 2 συσκευες ... παλια - απο τα 200€. Οχι ομως και τωρα, σε αυτες τις τιμες που εχουν ελαχιστα flaghship
poulinos Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2023 4 minutes ago, lneam said: και εγω μαζι σου ειμαι, μιας και ειχα 2 συσκευες ... παλια - απο τα 200€. Οχι ομως και τωρα, σε αυτες τις τιμες που εχουν ελαχιστα flaghship Ηταν καλη λυση παντως για να παρεις αρχεια αν δεν επαιζε η οθονη/και δεν ηταν ακριβα. κανα 14 ευρω το ειχα παρει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα