Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γεια σας παιδιά..Πήγα σήμερα σε μαγαζί που επισκευάζουν κινητά..Μου είπαν ότι μπορούν να μου βάλουν μια μεμβράνη νανοτεχνολογίας για το κινητό .

Το βάζουν σε ένα μηχάνημα,εντοπίζει το μοντέλο και μετά τοποθετούν την μεμβράνη.

Αξίζει να κάνω κάτι τέτοιο; Διαφέρει κάτι απο τις μεμβράνες που βρίσκεις στο ίντερνετ και τις τοποθετήσεις μόνος σου;

Και τέλος η μεβρανη αφαιρείται κανονικά μετά χωρίς να επηρεαστεί  οθόνη του κινητού;

Ευχαριστώ 

Επεξ/σία από FasolakiaMeTyri
Δημοσ.

Αν δε βαριέσαι, δες. Τα εξηγεί. 

Αν το χτυπάς γενικά το κινητό, βάλε γυαλί. Αν είσαι πιο προσεκτικός και η μεμβράνη υδρογέλης, καλή είναι. Απορροφά και μικρές γρατζουνιές.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, tasvar είπε

Αν δε βαριέσαι, δες. Τα εξηγεί. 

Αν το χτυπάς γενικά το κινητό, βάλε γυαλί. Αν είσαι πιο προσεκτικός και η μεμβράνη υδρογέλης, καλή είναι. Απορροφά και μικρές γρατζουνιές.

Σε ευχαριστώ.

Ναι καθαρά για τις γρατσουνιές την θέλω την μεβρανη.

Όσα κινητά είχα τόσα χρόνια δεν μου έχει πέσει κανένα.

• Like 1
Δημοσ.
Στις 27/1/2023 στις 10:40 ΠΜ, FasolakiaMeTyri είπε

Γεια σας παιδιά..Πήγα σήμερα σε μαγαζί που επισκευάζουν κινητά..Μου είπαν ότι μπορούν να μου βάλουν μια μεμβράνη νανοτεχνολογίας για το κινητό .

Το βάζουν σε ένα μηχάνημα,εντοπίζει το μοντέλο και μετά τοποθετούν την μεμβράνη.

Αξίζει να κάνω κάτι τέτοιο; Διαφέρει κάτι απο τις μεμβράνες που βρίσκεις στο ίντερνετ και τις τοποθετήσεις μόνος σου;

Και τέλος η μεβρανη αφαιρείται κανονικά μετά χωρίς να επηρεαστεί  οθόνη του κινητού;

Ευχαριστώ 

φίλε μου βάζω αυτή τη μεμβράνη εδώ και δύο χρόνια στο s20 χωρίς προβλήματα είναι ποιο ανθεκτική από το γυαλί και εφαρμόζεται καλύτερα στην κυρτή οθόνη 

είναι στην ουσία ένας εκτυπωτής που την κόβει για το κάθε κινητό είναι και λίγο ζεστή όταν εφαρμόζεται. έχω βάλει σε όλα τα κινητά της οικογένειάς μου.

αν μιλάμε για το ίδιο προϊόν αξίζει με κόστος 10€

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...