Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα! Ψάχνω μια μητρική η οποία να είναι budget (κατω των 100) used και μή, που να υποστηρίζει sli. Έχω 2 gtx960 και θελω να τις κάνω pair με τον r5 1600 που έχω, αλλά δεν βρίσκω motherboard... Έχει κανένας καμία? Η μπορεί κάποιος να προτείνει καμία?

Ευχαριστώ πολύ! 

Δημοσ.
53 λεπτά πριν, bonorov είπε

Εχω να ακουσω τις λέξεις sli,crossfire εδώ και μία 5ετια τουλάχιστον. 

Τσάμπα ρευμα νομίζω θα καις. 

Ναι φιλε ομως δεν με περισσέυουν να παρω αλλη καρτα και με καλυπτει τελεια η 960

Δημοσ.
54 λεπτά πριν, Kwnstantinos123 είπε

Ναι φιλε ομως δεν με περισσέυουν να παρω αλλη καρτα και με καλυπτει τελεια η 960

Βάλε μία μόνη της καλυτερα μην μπλέκεις. 

Ή πουλα και τις 2 και βάλε άλλα λίγα να παρεις καμία καλυτερη μεταχειρισμενη. 

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Kwnstantinos123 είπε

Έχεις ΔΥΟ GTX960. Πουλώντας τε σε καλή τιμή, με τα χρήματα αυτά παίρνεις ΜΙΑ τωρινή καλή κάρτα με καλύτερες επιδώσεις και λιγότερη κατανάλωση.

• Like 3
Δημοσ.

Έχεις τώρα μητρική για τον 1600; Εαν ναι τότε είναι απλό.

Πούλα τις δύο GTX 960 βάλε και τα λεφτά που θα έδινες για την μητρική με το SLI και πάρε μια καινούρια κάρτα γραφικών. Ακόμα και GTX 1660 Super/ti να πάρεις θα είσαι καλύτερα! Η υποστήριξη για το SLI είναι πλέον περιορισμένη.

Αν επιμένεις για μητρική με SLI (λογικά κάποια από τις καλές Asus) είναι δύσκολα τα πράγματα. Το AM4 έφτασε στο τέλος του και τελειώνει το στοκ σε μητρικές. Επίσης θα πρέπει να βρεις μητρική με B450 γιατί (αν δεν κάνω λάθος) ο 1600 δεν υποστηρίζεται από το B550.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...