Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
22 ώρες πριν, johnmayson είπε

Καλημερα παιδια επειδη δε γνωριζω καθολου ψιλοσκεφτομαι να κανω συνδρομη amazon prime video για ταινιες. Οταν φτοιαξω account πρεπει σωνει και καλα να βαλω πραγματικο ονομα και επιθετο;; Η να βαλω απλως ενα nickname μετα ενα email και λογικα θα ζητησει και κινητο ερχονται οι κωδικοι και τελος βαζω και μια χρεωστικη πειραιως και ειμαι ετοιμος.ετσι το σκεφτομαι.οποιος γνωριζει ευχαριστω.

Μπορεις και ετσι και αλλιως, οπως προτιμας.
Να θυμασαι ομως, οτι αν υπαρξει καποιο προβλημα στο μελλον και χρειαστει ταυτοποιηση λογαριασμου, εκει αυτομπλοκαρεσαι μονος σου με μαιμου στοιχεια.

8 ώρες πριν, P_M είπε

Καλησπέρα για να  ενεργοποιησουμε το prime με 249 egp χρειαζόμαστε μια διεύθυνση Αιγύπτου? 

Ναι. Μπορεις να χρησιμοποησεις διευθυνση απο καποιο σαιτ τυπου fake address generator, η απο καποια τυχαια εκει μεσω google maps.

• Απαντ. 1,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
3 ώρες πριν, fagoura είπε

Μπορεις και ετσι και αλλιως, οπως προτιμας.
Να θυμασαι ομως, οτι αν υπαρξει καποιο προβλημα στο μελλον και χρειαστει ταυτοποιηση λογαριασμου, εκει αυτομπλοκαρεσαι μονος σου με μαιμου 

Η λογικη μου ειναι η εξης κανονικη διευθυνση κινητο κ mail αρα οτι κωδικο στειλουν τον εχω αρα δε εχω προβλημα ταυτοποιησης σωστα;; Το μονο διαφορετικο ειναι ονομα john επιθετο θα βαλω ενα γραμμα. Απο τη στιγμη που θελω μονο amazon prime video κατα τη γνωμη μου ειναι και παραλογο που ζηταει τοσα πολλα στοιχεια. Θεωρητικα ολο αυτο θα το κανω για κανα 2 μηνες το πολυ.2 σκεψη και απορια ειναι το εξης οταν διακοψω το prime video μπορω αν θελω να διαγραψω και το λογαριασμο ολο η τουλαχιστον τη καρτα;;; 3 αν κρατησω το λογαριασμο και μπω στη διαδικασια πχ ας κανω μια παραγγελια αν εχω το ενα γραμμα στο επιθετο οταν το στειλει σπιτι με απλο ταχυδρομειο η με κουριερ τι γινεται;;; Το αφηνει ο ταχ απλως στη πολυκατοικια;; η ψαχνει το john κ που δε θα υπαρχει;;; Για διαφωτιστε με.ευχαριστω.

• Confused 1
  • Moderators
Δημοσ.
5 ώρες πριν, johnmayson είπε

Η λογικη μου ειναι η εξης κανονικη διευθυνση κινητο κ mail αρα οτι κωδικο στειλουν τον εχω αρα δε εχω προβλημα ταυτοποιησης σωστα;; Το μονο διαφορετικο ειναι ονομα john επιθετο θα βαλω ενα γραμμα. Απο τη στιγμη που θελω μονο amazon prime video κατα τη γνωμη μου ειναι και παραλογο που ζηταει τοσα πολλα στοιχεια. Θεωρητικα ολο αυτο θα το κανω για κανα 2 μηνες το πολυ.2 σκεψη και απορια ειναι το εξης οταν διακοψω το prime video μπορω αν θελω να διαγραψω και το λογαριασμο ολο η τουλαχιστον τη καρτα;;; 3 αν κρατησω το λογαριασμο και μπω στη διαδικασια πχ ας κανω μια παραγγελια αν εχω το ενα γραμμα στο επιθετο οταν το στειλει σπιτι με απλο ταχυδρομειο η με κουριερ τι γινεται;;; Το αφηνει ο ταχ απλως στη πολυκατοικια;; η ψαχνει το john κ που δε θα υπαρχει;;; Για διαφωτιστε με.ευχαριστω.

Ολα αυτα που ρωτας ειναι εκτος θεματος. Υπηρξε μια ανοχη απο εχθες το πρωι στην αρχικη ερωτηση που ηταν εκτος θεματος του τιτλου και δεν διαγραφηκε η κουβεντα εκεινη, ωστε να παρεις μια απαντηση και να βοηθηθεις στην οποια απορια σου. Αλλα πλεον παει αλλου το θεμα, σε απασχολουν θεματα που ειναι γενικοτερα εκτος prime video ή amazon. Ειναι γενικοτεροι προβληματισμοι περι ηλεκτρονικων αγορων μεχρι και θεματα ασφαλειας προσωπικων δεδομενων που ειναι αυτα που προφανως σε αποσχολουν για τους δικους σου λογους και δεν κανεις το προφανες, να ανοιξεις εναν "κανονικο" λογαριασμο.

Θα ζητησω επομενως να κανεις ενα αλλο τοπικ στην ενοτητα "internet" ή "μπλα μπλα" στο οποιο να θεσεις τους προβληματισμους σου αυτους. Ευχαριστουμε.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...