Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Και γω Revolut, πήγε χωρίς πρόβλημα ο πρώτος χρόνος και η πρώτη ανανέωση. Θα το σκεφτώ για το Πολωνικό, η αλήθεια είναι ότι δεν το χρειάζομαι και τόσο, ευχαριστώ τις απαντήσεις σας πάντως 

• Like 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, thodoris_9 είπε

Και γω Revolut, πήγε χωρίς πρόβλημα ο πρώτος χρόνος και η πρώτη ανανέωση. Θα το σκεφτώ για το Πολωνικό, η αλήθεια είναι ότι δεν το χρειάζομαι και τόσο, ευχαριστώ τις απαντήσεις σας πάντως 

Βασικα ούτε και γω το πολυχρησιμοποιώ, είδα fallout και κανα 2 άλλες σειρές και κάνω απλα claim οτι τζαμπα δίνει από το prime gaming, έτσι για να μεγαλώνει το backlog χαχαχα

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, Braveheart1980 είπε

Βασικα ούτε και γω το πολυχρησιμοποιώ, είδα fallout και κανα 2 άλλες σειρές και κάνω απλα claim οτι τζαμπα δίνει από το prime gaming, έτσι για να μεγαλώνει το backlog χαχαχα

Τώρα που το λες κι εγω ζήτημα να έχω δει δύο τρεις σειρές σε δύο χρόνια κι από παιχνίδια δεν είχα πάρει τίποτα! Να μας επιστρέψει το υπόλοιπο και να πάει στο καλό!

• Haha 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, link67 είπε

Τώρα που το λες κι εγω ζήτημα να έχω δει δύο τρεις σειρές σε δύο χρόνια κι από παιχνίδια δεν είχα πάρει τίποτα! Να μας επιστρέψει το υπόλοιπο και να πάει στο καλό!

Θα τους πω να μου γυρίσουν πίσω τη συνδρομή, χαχαχα. Έτσι, ο Έλληνας απατεωνακος θέλω και το βόδι πίσω 

Τους το έστειλα στα Αραβικά 

😂😂😂

Επεξ/σία από thodoris_9
  • Haha 4
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Braveheart1980 είπε

Ενημερωτικά το amazon Πολωνίας παίζει μπόμπα με ελληνική κάρτα, χρόνια τώρα, με 11,49€ το χρόνο.

Μην παιδεύεστε για 6€-7€ διαφορά ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ

Just my 2 cents

και γω απο τον ξαδερφο Πολωνο ψωνιζω και ειναι μια χαρα απροβληματιστος. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...