Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, parker είπε

Εγώ θα ακύρωνα την νέα συνδρομή

Μήπως όμως αυτό βαρέσει κανά flag και ξαναρχίσουν οι ακυρώσεις; Επίσης μπορώ να ακυρώσω τη συνδρομή που έκανα μετά από κανά 2 μέρες;

• Confused 1
Δημοσ.

Και εμένα όλα καλά. Εγώ προσωπικά δεν χρησιμοποιώ τίποτα άλλο εκτός του prime video. Μήπως χρησιμοποιούν το gaming ή κάνα twitch όσοι τους ακυρώθηκε;

Δημοσ.
3 ώρες πριν, darkmatinee είπε

Μας λυπήθηκε ο Τζεφ;

Yeah Right Smile GIF by Apple TV

Τον φόβο μας να έχει! Πάντως δεν βλέπω να συνεχίζω την συνδρομή γιατί έχω να δω πάνω από έξι μήνες!😂

Δημοσ.

Και μένα μπαίνει κανονικά σήμερα.Έκανα βέβαια νέο account στο οποίο δεν μου έκανε χρέωση οπότε θα κόψω αυτό και βλέπουμε….

Δημοσ.
55 minutes ago, link67 said:

Τον φόβο μας να έχει! Πάντως δεν βλέπω να συνεχίζω την συνδρομή γιατί έχω να δω πάνω από έξι μήνες!😂

Καλά ναι, με το περιεχόμενο που έχει δεν είναι για παραπάνω χρήματα...

Δημοσ.

Μπειτε με vpn στο αμερικανικο να δειτε χαοτικη διαφορα περιεχομενου.. βεβαια δεν θα εχει ελληνικους υποτιτλους μετα (σε οσους τους θελουν).

Δημοσ.
Μόλις τώρα, kallair είπε

Μπειτε με vpn στο αμερικανικο να δειτε χαοτικη διαφορα περιεχομενου.. βεβαια δεν θα εχει ελληνικους υποτιτλους μετα (σε οσους τους θελουν).

Μόνο με αγγλικούς παρακολουθώ. Εννοείς με τους υπάρχοντες λογαριασμούς να δοκιμάσουμε; ή καινούριους από το αμερικα; 

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, thodoris_9 είπε

Μόνο με αγγλικούς παρακολουθώ. Εννοείς με τους υπάρχοντες λογαριασμούς να δοκιμάσουμε; ή καινούριους από το αμερικα; 

Στον υπαρχων λογαριασμο, ανοιγεις vpn στην συσκευη σου με χωρα αμερικη.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, kallair είπε

Στον υπαρχων λογαριασμο, ανοιγεις vpn στην συσκευη σου με χωρα αμερικη.

Ενδιαφέρον, θα το δοκιμάσω, ευχαριστώ! 

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, thodoris_9 είπε

Ενδιαφέρον, θα το δοκιμάσω, ευχαριστώ! 

εχε υποψιν οτι δεν θα παιξει σε ολους τους σερβερς. Το amazon prime δεν αφηνει κανονικα να παιξει πισω απο vpn. Αν δεν παιξει λοιπον σε καποιον, δοκιμασε αλλον αμερικανικο vpn server μεχρι να βρεις ποιος δουλευει για prime.

• Like 2
Δημοσ.

Εγώ που προσπαθώ να φτιάξω καινούριο λογαριασμό στο Amazon και δε μου έρχεται ποτέ  στο κινητό για επιβεβαίωση τι φταίει;

Το κινητό είναι καινούργιο νούμερο

Δημοσ.

Επιβεβαίωνω και γω .

Μου είχε έρθει email ότι έχει αποκλειστεί ο λογαριασμός τους είχα απαντήσει ότι δεν έκανα κάτι μεμπτό αλλά μου απάντησαν ότι είναι οριστική η απόφαση της εταιρίας.

Μετά από μέρες είδα ότι ξανα έχω πρόσβαση σε όλα μου τα accounts της Amazon όπως και στο prime. 

Και σήμερα με χρεωσε και 55 λεπτά του ευρώ σε κάρτα revolut για λογαριασμό Αιγύπτου όπως έκανε τόσο καιρό .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...