Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, leo066 είπε

Η συνδρομή δεν λήγει εκτός και αν την ακυρώσεις. Εσύ δεν την ακύρωσες οπότε θα συνεχίζει να προσπαθεί να σε χρεώσει. https://www.amazon.pl/hz5/yourmembershipsandsubscriptions?ref_=nav_AccountFlyout_digital_subscriptions&searchTerm=&status=Inactive&sorting=FEATURED_SORT-DESCENDING&offset=0

Δεν έχω συνδρομή ενεργή.. Απλά προσπαθεί να χρεώσει 11 ευρώ κάθε 5 μέρες.. 

Screenshot_2025-10-12-14-47-03-198_com.brave.browser.jpg

• Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Bill4gr είπε

Δεν έχω συνδρομή ενεργή.. Απλά προσπαθεί να χρεώσει 11 ευρώ κάθε 5 μέρες.. 

Screenshot_2025-10-12-14-47-03-198_com.brave.browser.jpg

Η συνδρομή είναι ενεργή αφού δεν την ακύρωσες. Επικοινώνησε μαζί τους να στην ακυρώσουν.

• Thanks 1
Δημοσ.
46 minutes ago, Bill4gr said:

Δεν υπάρχει συνδρομή μέσα στην Πολωνία. Τι να ακυρώσω? 

Προσπαθεί να σου εξηγήσει ότι μπορεί η συνδρομή να έληξε αλλά συνεχώς το amazon θα προσπαθεί να την ανανεώσει.

Για να μην το κάνει θα πρέπει να μπεις στο λογαριασμό σου και να του πεις να ακυρώσει τη συνδρομή ακόμα και αν αυτή έχει λήξη.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, gbouros είπε

Προσπαθεί να σου εξηγήσει ότι μπορεί η συνδρομή να έληξε αλλά συνεχώς το amazon θα προσπαθεί να την ανανεώσει.

Για να μην το κάνει θα πρέπει να μπεις στο λογαριασμό σου και να του πεις να ακυρώσει τη συνδρομή ακόμα και αν αυτή έχει λήξη.

Το κατάλαβα τι προσπαθεί να μου πει.. Αλλά αν δεις στην φώτο που ανέβασα στο από πάνω ποστ θα δεις ότι γράφει συνδρομές 0.. Τι να ακυρώσω αφού δεν έχω? 🙄

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, Bill4gr είπε

Το κατάλαβα τι προσπαθεί να μου πει.. Αλλά αν δεις στην φώτο που ανέβασα στο από πάνω ποστ θα δεις ότι γράφει συνδρομές 0.. Τι να ακυρώσω αφού δεν έχω? 🙄

Στο λινκ που έδωσα πριν υπάρχει επιλογή για προηγούμενες συνδρομές, τουλάχιστον στο γερμανικό. 

Δημοσ.
10 ώρες πριν, Bill4gr είπε

Να ακυρωσεις την εντολη της συνδρομης.
Συνδρομη δεν εχεις, γιατι δεν εχεις πληρωσει, ειχες δωσει ομως καποτε εντολη συνδρομης και ειχες πληρωσει και ειχες συνδρομη. Αυτη η εντολη παραμενει. Σωστα προσπαθει να σε χρεωσει.

• Like 1
Δημοσ.
6 ώρες πριν, fagoura είπε

Να ακυρωσεις την εντολη της συνδρομης.
Συνδρομη δεν εχεις, γιατι δεν εχεις πληρωσει, ειχες δωσει ομως καποτε εντολη συνδρομης και ειχες πληρωσει και ειχες συνδρομη. Αυτη η εντολη παραμενει. Σωστα προσπαθει να σε χρεωσει.

Σωστά τα λέει. Δες μήπως έχει κρατήσει ενεργή συνδρομή το google play αν το έχεις κάνει μέσω κινητού (συνήθως εκεί γίνεται το λάθος ). Αλλιώς πρέπει να συνδεθείς μάλλον με το amazon.com και όχι με τα παραρτήματα  . 

Δημοσ.

εγώ πάντως την έχω ξεχασμένη την συνδρομή :D 11 ευρώ τον χρόνο είναι κ δίνω κ το sub στο twitch αλλά νομίζω πλέον είναι άχρηστο το prime

• Like 1
Δημοσ.
8 ώρες πριν, leo066 είπε

Μόνο άχρηστο δεν είναι. Εκτός από σειρές και ταινίες πλέον έχει και αγώνες του ΝΒΑ

Όντως;; Που τους βρίσκεις;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, PanosK212 είπε

Όντως;; Που τους βρίσκεις;

Στην αναζήτησή γράψε NBA

IMG_0584.jpeg

Επεξ/σία από leo066
  • Like 2
Δημοσ.
10 ώρες πριν, leo066 είπε

Μόνο άχρηστο δεν είναι. Εκτός από σειρές και ταινίες πλέον έχει και αγώνες του ΝΒΑ

χμμ όντως απλά πέρσι που είχα μπει μου έβγαλε την ψυχη για υπότιτλους τώρα που μπήκα έβγαζε κανονικά τα πάντα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...