Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μάλλον έβγαλαν και το Supernatural απο το Αιγυπτιακό. Υπάρχει κανείς με Πολωνικό να επιβεβαίωση ότι παίζει ακόμη σε Πολωνία; Αν είναι να ξανά γυρίσουμε εκεί όταν λήξει το Αιγυπτιακό.

• Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
17 minutes ago, Artman13 said:

Μάλλον έβγαλαν και το Supernatural απο το Αιγυπτιακό. Υπάρχει κανείς με Πολωνικό να επιβεβαίωση ότι παίζει ακόμη σε Πολωνία; Αν είναι να ξανά γυρίσουμε εκεί όταν λήξει το Αιγυπτιακό.

πριν κάνα μηνα που το έβλεπα έλεγε πως θα βγει σύντομα, τώρα που βλέπω  το έχει κανονικά χωρίς λήξη, όλες τις σεζόν.

Αν έχεις cu το έχει και στο vodafone tv

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, sdikr είπε

πριν κάνα μηνα που το έβλεπα έλεγε πως θα βγει σύντομα, τώρα που βλέπω  το έχει κανονικά χωρίς λήξη, όλες τις σεζόν.

Αν έχεις cu το έχει και στο vodafone tv

καλά αυτοί αντί να βάζουν καμιά σειρά βγάζουν, ευχαριστώ δεν έχω v tv αλλά το έχω σε back up hdd απλά στο Prime βόλευε καλύτερα.

Δημοσ.
36 minutes ago, Artman13 said:

καλά αυτοί αντί να βάζουν καμιά σειρά βγάζουν, ευχαριστώ δεν έχω v tv αλλά το έχω σε back up hdd απλά στο Prime βόλευε καλύτερα.

Μπορείς πάντα να βάλεις κάποιο vpn σε άλλη χώρα και να έχεις πρόσβαση σε εκείνη την βιβλιοθήκη, λογικά πιάνει και στο Αιγυπτιακό, είχα βάλει Αμερική για να έχω πρόσβαση στο stargate ενώ κανονικά δεν έχει πρόσβαση το δικό μου

• Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, sdikr είπε

Μπορείς πάντα να βάλεις κάποιο vpn σε άλλη χώρα και να έχεις πρόσβαση σε εκείνη την βιβλιοθήκη, λογικά πιάνει και στο Αιγυπτιακό, είχα βάλει Αμερική για να έχω πρόσβαση στο stargate ενώ κανονικά δεν έχει πρόσβαση το δικό μου

ωραίος το πέτυχα στο UK και με ελληνικούς υπότιτλους. 

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εσάς το prime παιζει με vpn; Εμένα μού βγάζει μυνημα οτι εχω  κανει σύνδεση με vpn και δεν προχωραει. Σε tv το βγάζει  δεν το έχω δοκιμάσει σε pc ή κινητο

Επεξ/σία από teodgeor
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

1 hour ago, teodgeor said:

Εσάς το prime παιζει με vpn; Εμένα μού βγάζει μυνημα οτι εχω  κανει σύνδεση με vpn και δεν προχωραει. Σε tv το βγάζει  δεν το έχω δοκιμάσει σε pc ή κινητο

Και σε μένα το βγάζει καμιά φορά, με refresh φεύγει. Ελπίζω απόψε που θα δείξει 2 αγώνες CL στο αμερικανικό να μην υπάρχει πρόβλημα.

Επεξ/σία από blackpixie
Δημοσ.
3 hours ago, teodgeor said:

Αλλαζεις σερβερ, μεχρι καποιον που παιζει.
Αν δεν σου παιξει κανενας, στην χωρα που θελεις, αλλαζεις vpn.

Δημοσ.
5 hours ago, teodgeor said:

Με surf και nord δουλεύει στο 90%  κάποιες φορές θα βγάλει μήνυμα, απλά πας σε άλλον server,  κάτι δωρεαν  με την καμία 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...