Προς το περιεχόμενο

SERIE A 2023


Επισκέπτης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Πως βλέπετε φέτος το Ιταλικό Πρωτάθλημα?

Η Νάπολι έχει καταφέρει να ξεφύγει βαθμολογικά και δείχνει σταθερή και είναι το μεγάλο φαβορί για τον τίτλο. Η Ίντερ έχω την αίσθηση ότι με Ιντζάγκι προπονητή και 3-4 παίκτες που έφυγαν[Έρικσεν, Πέρισιτς, Χακίμι κτλ] έχει αποδυναμωθεί αλλά είναι καλύτερη από την [αγαπημένη μου] Μίλαν που έφαγε προχθές 5 γκόλ στο Σάν Σίρο από Σασουόλο και δείχνει να μην μπορεί να ακολουθήσει. Η Γιούβε με -15 βαθμούς δείχνει εκτός από αγωνιστικά και ψυχολογικά να έχει πρόβλημα, από'κει και πέρα η Λάτσιο είναι εξαιρετική φέτος, όπως και η Αταλάντα, αυτές οι δύο ομάδες αθόρυβα μπήκαν στην 4αδα. Η Ρόμα του Μουρίνιο, παρά τις ακριβές μεταγραφές, είναι κάπως ασταθής, θα συμφωνούσα με τον Γιώργο Γεωργίου που έχει πεί πως ''τον Μουρίνιο τον ξέβρασε το κύμα'' αν και πέρυσι αλλάζοντας το 4-2-3-1 με 3-4-2-1 πήρε το Κονφεντερέισιονς Κάπ. Δεν παύει να είναι ένας τίτλος.

Τι άποψη έχετε; Πως σας φαίνεται το φετινό Καμπιονάτο?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

H Ναπολι, εκτος συγκλονιστικου απροοπτου, θα το σηκωσει και δικαια μαλιστα γτ εχει μακραν την καλυτερη ομαδα. Η Ιντερ οντως εχει αποδυναμωθει αλλα θα ειναι εντος τετραδας θεωρω. Οι υπολοιπες μεχρι και την 6 η θεση θα δωσουν μαχη γτ ειναι ολες σε διαφορα 3 βαθμων και ολες γκελαρουν. Η Γιουβε αποχαιρετησε τις θεσεις Ευρωπης και της μενει μονο μεσω κυπελλου να παει στο γιουροπα αν δεν κανω λαθος.

Γενικα αρκετα ενδιαφερον το φετινο πρωταθλημα.

Επεξ/σία από Menelaos83
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 2 μήνες μετά...

image.png.33207bf7d7f4a30205b518856d8d85e5.png

Σε 29 αγώνες, η Νάπολι είναι στο +16 από την 2η Λάτσιο[έκπληξη θα έλεγα], 3η η Ρόμα που γενικά είναι μία ασταθής ομάδα, 4η η Μίλαν[δεν έκανε και ιδιαίτερες μεταγραφές φέτος] και 5η η Ίντερ φυσικό επακόλουθο αφού έχει αποδυναμωθεί.,

Η Γιούβε είναι στους 44 βαθμούς[έχει -15 απο τιμωρία, αν τους πάρει πίσω πάει 59 και είναι δεύτερη].

Όντως μεγάλη μάχη. Και φαίνεται ότι θα έχουμε μετά από χρόνια μία Ιταλική ομάδα στον τελικό του Τσάμπιονς Λίγκ

Μπενφίκα-Ίντερ 0-2 και ρεβάνς στο Μιλάνο εκτός απροόπτου στους ''4'' η Ίντερ και Μίλαν-Νάπολι 1-0 ρεβάνς στο ''Ντιέγκο Μαραντόνα'' οπότε ημιτελικά Ιντερ με Μίλαν ή Νάπολι άρα μία Ιταλική στον τελικό, είτε με Μάντσεστερ Σίτι είτε με Ρεάλ[η Ρεάλ φαντάζει το φαβορί].

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...