Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
36 λεπτά πριν, leonidas_fs είπε

Ρε παιδιά εντάξει να τα πάρει ο άνθρωπος αλλά τι δουλειές λέτε να κάνει μερικοί;; 😂😂

Ο άνθρωπος είναι τραπεζικός 20 χρόνια όποτε θα είναι σε αρκετά καλή θέση, τι του λέτε να πάει να γίνει σερβιτόρος, να γίνει πακετας κτλ…

με 1200€ τον μηνα ειναι ο τελευταιος στην τραπεζα. Οχι απλα δεν ειναι σε καλη θέση.

• Απαντ. 210
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, andreaspA είπε

με 1200€ τον μηνα ειναι ο τελευταιος στην τραπεζα. Οχι απλα δεν ειναι σε καλη θέση.

Μπα μην νομίζεις φίλος μου είναι σε τράπεζα στο τμήμα επενδύσεων και παίρνει ~1500€.  Απλά το καλό είναι ότι τους δίνουν πολλά έξτρα όπως ιδιωτική ασφάλεια υγείας, μηδανικες χρεώσεις σε τραπεζικες συναλλαγές, πολύ χαμηλό επιτόκιο σε δάνεια κτλ

• Like 4
Δημοσ.

Συγγενής μου με 37 χρόνια , πτυχίο ΤΕΙ και ξένη γλώσσα, θέση Υποδιευθυντή σε μεγάλο κατάστημα, έφυγε με τελευταίο μισθό 1.800 ευρώ. Δεν τα λες και πολλά. 

• Like 3
Δημοσ.
5 ώρες πριν, HALF EVIL είπε

Ρε φίλε σοβαρά τώρα; Καθόταν είκοσι χρόνια δε ένα γραφείο με κουστούμι και γραβάτα και στα 45 θα πάει να μαζέψει ελιές ή στην οικοδομή; 

Εγώ θα πω γιατί όχι; 

Αν έχεις όρεξη για δουλειά μέχρι και σκ.... τζης γίνεσαι. Γι αυτό κάποιοι άνθρωποι πάνε μπροστά γιατί δεν βαζουνε περιορισμούς και διαβάζεις εδώ μέσα έχει βγει εθελουσία εδώ και 10 χρόνια και από τότε δεν έχει βρει δουλειά. Ε ναι αν θες να είσαι πάλι υπάλληλος γραφείου και μόνο αυτό λογικό μου φαίνεται. 

Επίσης λες στα 45 γιατί 45 θεωρείσαι πλέον μεγάλος; μήπως γερνατε πριν την ώρα σας μερικοί; 

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Bakxos είπε

Εγώ θα πω γιατί όχι; 

Αν έχεις όρεξη για δουλειά μέχρι και σκ.... τζης γίνεσαι. Γι αυτό κάποιοι άνθρωποι πάνε μπροστά γιατί δεν βαζουνε περιορισμούς και διαβάζεις εδώ μέσα έχει βγει εθελουσία εδώ και 10 χρόνια και από τότε δεν έχει βρει δουλειά. Ε ναι αν θες να είσαι πάλι υπάλληλος γραφείου και μόνο αυτό λογικό μου φαίνεται. 

Επίσης λες στα 45 γιατί 45 θεωρείσαι πλέον μεγάλος; μήπως γερνατε πριν την ώρα σας μερικοί; 

Συμφωνώ σε όλα όσα είπες , απλά μην ξεχνάς και τον συνολικό χρόνο εργασίας του εργαζόμενου στη συγκεκριμένη επιχείρηση...δεν είναι και λίγος...δουλεύει σε τράπεζα 27_28 χρόνια

Επεξ/σία από seeker4all
  • Like 1
Δημοσ.

Απορώ που νομίζετε ότι κάποιος στα 45 δεν μπορεί να βρει δουλειά, ειδικά όταν εχει συνηθίσει να δουλεύει 27 χρόνια. 

Παρόλα αυτά με 150.00-180.00 και σωστές κινήσεις μπορεις εύκολα να κάνεις κάτι που να μη χρειαστεί να ξαναδουλέψεις.
Επίσης δεν υπάρχει περίπτωση κάποιος που δουλεύει τόσα χρόνια σε τράπεζα να μην έχει ήδη κάποιες αποταμιεύσεις. Είναι το πρώτο που μαθαίνεις οτι πρέπει να κάνεις όταν είσαι στο χώρο.

Και εκτός απο όλα αυτά, είναι αξιοπερίεργο που μερικοί νομίζουν οτι αν δεν έχεις μια 8ωρη δουλειά και ένα αφεντικό πάνω απο το κεφάλι σου για άλλα 20 χρόνια, θα βαρεθείς και θα πάθεις κατάθλιψη γιατί δεν θα έχεις τίποτα να κάνεις. 🤦🏻‍♂️

• Like 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, HALF EVIL είπε

Συγγενής μου με 37 χρόνια , πτυχίο ΤΕΙ και ξένη γλώσσα, θέση Υποδιευθυντή σε μεγάλο κατάστημα, έφυγε με τελευταίο μισθό 1.800 ευρώ. Δεν τα λες και πολλά. 

Συμφωνω. Υποδιευθυντης καταστηματος δεν ειναι θεση. 1800 παιρνει, και 1200 η teller. Τωρα 180κ εθελουσια απο καταστημα... παλι κουφο μου φαινεται. Με 60-70-80 εφυγε πολυς κοσμος απο καταστηματα που ξέρω.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, andreaspA είπε

Συμφωνω. Υποδιευθυντης καταστηματος δεν ειναι θεση. 1800 παιρνει, και 1200 η teller. Τωρα 180κ εθελουσια απο καταστημα... παλι κουφο μου φαινεται. Με 60-70-80 εφυγε πολυς κοσμος απο καταστηματα που ξέρω.

Αρα ειναι τυχερος που του δινουν τοσα.....

Δημοσ.
Μόλις τώρα, ALXIOA είπε

Αρα ειναι τυχερος που του δινουν τοσα.....

πολυ!

εγω θα τα επαιρνα αερα. Παιζει ρολο τι ανθρωπος ειναι βεβαια. Αν ειναι ενας νωχελικος ανθρωπος που το μονο που ξερει ειναι να πηγαινει δουλεια 8 με 4, να κατσει στην θεση του. Θα τα φαει τα λεφτα και θα πεινασει.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, andreaspA είπε

πολυ!

εγω θα τα επαιρνα αερα. Παιζει ρολο τι ανθρωπος ειναι βεβαια. Αν ειναι ενας νωχελικος ανθρωπος που το μονο που ξερει ειναι να πηγαινει δουλεια 8 με 4, να κατσει στην θεση του. Θα τα φαει τα λεφτα και θα πεινασει.

Οχι καμια σχεση .. πολυ δραστηριος..Ανεφερα  και στην αρχη οτι υπαρχει και δουλεια απο πισω ετοιμη , αλλα οχι με τις απολαβες που επαιρνε εννοειται.. λιγο πιο πανω απο τον βασικο

• Like 1
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, GoMaR είπε

Απορω γιατι δε το ειπε κανενας.
Να τα επενδυσει σε cryptos :P

χαχχαααα.. Να τα χασει μια και καλη....

• Like 2
Δημοσ.
17 ώρες πριν, NikosKallithea είπε

Έχω άνθρωπο διευθυντικό στελεχος που τα πηρε, εφυγε και απο τοτε ειναι άνεργος και τώρα εμεινε και χωρίς συνταξη, τελικά ζεί απο τα έσοδα της γυναίκας του.

Κατάντια 

Με απολυτηριο λυκειου και βυσμα ειχε μπει επι πασοκ?

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, Ntinaras είπε

Με απολυτηριο λυκειου και βυσμα ειχε μπει επι πασοκ?

υπηρχαν και αυτοι.. οπως τα λες.. μην νομιζετε οτι και σημερα δεν γινεται αυτο.. αν ο μπαμπας σου εχει πολλες καταθεσεις σε μια τραπεζα και εχεις τα τυπικα προσοντα μπαινεις με την μια...

Δημοσ.
38 λεπτά πριν, ALXIOA είπε

Οχι καμια σχεση .. πολυ δραστηριος..Ανεφερα  και στην αρχη οτι υπαρχει και δουλεια απο πισω ετοιμη , αλλα οχι με τις απολαβες που επαιρνε εννοειται.. λιγο πιο πανω απο τον βασικο

To οτι υπάρχει άλλη δουλειά απο πίσω έτοιμη δεν το είδα.Τότε δεν ξέρω γιατί υπάρχει ακόμα δίλημμα. Ξεκινάει με αυτή και κοιτάει για καλύτερη.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...