tzitzikas2 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2023 Καλησπέρα. έχω ένα xiaomi redmi note 8. Το χρησιμοποιεί η σύζυγος. Ξαφνικά σήμερα που προσπάθησε να συνδεθεί με δεδομένα δεν έχει ίντερνετ. Ψάχνοντας είδα ότι στον προτιμώμενο τύπο δικτύου έχει LTE. Το άλλαξα στο αμέσως πιο κάτω το 3G και δουλεύουν τα δεδομένα. Με LTE επιλεγμένο δεν δουλεύουν. Η 3η επιλογή είναι 2G. Το δίκτυο είναι της Vodafone. Μου κάνει εντύπωση που δεν έχει επιλογή 4G όπως στο δικό μου και γιατί μέχρι τώρα δούλευαν κανονικά, αν και δεν ξέρω αν ήταν επιλεγμένο το LTE. Καμιά ιδέα?
chios Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2023 LTE=4G αν δεν λειτουργεί το ίντερνετ σε LTE αλλού είναι το πρόβλημα, παλιά δλδ δούλευε και σταμάτησε ξαφνικά; 1
tzitzikas2 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 15 λεπτά πριν, chios είπε LTE=4G αν δεν λειτουργεί το ίντερνετ σε LTE αλλού είναι το πρόβλημα, παλιά δλδ δούλευε και σταμάτησε ξαφνικά; Δεν ξέρω αν παλιά ήταν ενεργοποιημένο το lte. Η sim έχει αρκετά χρόνια, πάνω από 5-6 χρόνια. Κάπου διάβασα οτι παλιά sum ίσως δεν παίζει 4g. Μέχρι τώρα δεν είχαμε πρόβλημα στα δεδομένα. Ξαφνικά σήμερα προέκυψε. Το σκ που είχε πάει σε μια φίλη της προκειμένου να βάλουν να δουλέψει ίντερνετ το σκάλιζε η φίλη της. Επειδή δεν έπιανε δεδομένα στο σπίτι αρχικά μου είπε ότι σκαναρε κάπως το ένα κινητό με το δικό της. Δεν ξέρω τι διαδικασία έκανε η φίλη της. Μετά της έδωσε ίντερνετ μέσω διαμοιρασμού (hot spot). Μήπως εκεί παιχτηκε κάποια κέντα. Πάντως σε 3g παίζει κανονικά, αλλά πρέπει να βρω την λύση. Υπάρχει περίπτωση να έχει πρόβλημα το.δικτυο της Vodafone? Επεξ/σία 7 Φεβρουαρίου 2023 από tzitzikas2
mphxths Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2023 16 λεπτά πριν, tzitzikas2 είπε το σκάλιζε η φίλη της 16 λεπτά πριν, tzitzikas2 είπε Υπάρχει περίπτωση να έχει πρόβλημα το.δικτυο της Vodafone? Nαι , το συμπερασμα ειναι οτι φταιει το δικτυο της Vodafone ...
tzitzikas2 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2023 Ήτο μπορεί να έγινε. Τι να κοιτάξω? Πάει το μυαλό σας κάπου? Ευχαριστώ
chios Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2023 Μπορεί να είναι προσωρινό πρόβλημα της Vodafone και εγώ όλο το απόγευμα στην περιοχή μου δεν είχα 4g με Vodafone τώρα είναι ok 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα