SabotazNic Δημοσ. 10 Ιουλίου Δημοσ. 10 Ιουλίου Στις 31/5/2025 στις 1:01 ΜΜ, ekrepali είπε Άραγε θα πάρει η μπάλα και όσους έχουν κάνει διασύνδεση με απλή ΦΗΜ; Εγώ προς το παρών δεν έχω λάβει τέτοιο email. Α βλέπω το είχες δει, και τελικά σου ήρθε και εσένα το mail
1comment Δημοσ. 10 Ιουλίου Δημοσ. 10 Ιουλίου Να αναφέρω ότι έχει βγει voucher που καλύπτει έξοδα διασύνδεσης πος και είναι η κατηγορία 7. Μας έχει στείλει μηνύματα η epay να το αξιοποιήσουμε για να πληρώσουμε το νέο της καπέλο! Τώρα πόσοι θα επιλεγούν και αν....άγνωστο!
ekrepali Δημοσ. 10 Ιουλίου Μέλος Δημοσ. 10 Ιουλίου 6 hours ago, pavloa said: Μάλιστα κατάλαβα.. στην Πειραιώς μήπως ξέρεις τι τιμές παίζουν τα pos? Δε ξέρω... πάρε τη πειραιώς και ρώτα και τη wordline (η οποία έχει διαθέσιμο ακόμα το Α80). Η Εθνική για παράδειγμα έχει το Α80 με 170+ΦΠΑ (με πάροχο ΕDPS) και η Mellon με την οποία επίσης συνεργάζεται η Εθνική, έχει το DX4000 με 230 + ΦΠΑ. Για ενσύρματα εγώ ψάχνω πάντα, δε γουστάρω wifi.
SabotazNic Δημοσ. 10 Ιουλίου Δημοσ. 10 Ιουλίου 1 ώρα πριν, 1comment είπε Να αναφέρω ότι έχει βγει voucher που καλύπτει έξοδα διασύνδεσης πος και είναι η κατηγορία 7. Μας έχει στείλει μηνύματα η epay να το αξιοποιήσουμε για να πληρώσουμε το νέο της καπέλο! Τώρα πόσοι θα επιλεγούν και αν....άγνωστο! Αυτο ειναι? Μηπως δεν εχει ανοιξει ακομα και το εμφανιζει ετσι? Α ακυρο, αφου καναμε το voucher για νεο pos (κατηγορια 1), δεν μπορουμε να παρουμε και το μηνιαιο παγιο 🤡🤡🤡
ekrepali Δημοσ. 10 Ιουλίου Μέλος Δημοσ. 10 Ιουλίου 5 minutes ago, SabotazNic said: Α ακυρο, αφου καναμε το voucher για νεο pos (κατηγορια 1), δεν μπορουμε να παρουμε και το μηνιαιο παγιο 🤡🤡🤡 Εεε ναι, μη μπει μέσα το κράτος... να βάλουμε και κάτι απ'τη τσέπη μας. Ούτε για καινούργια ταμειακή μπορούμε να πάρουμε voucher (κατηγορία 5) καθώς εξαιρείται η αντικατάσταση ταμειακών που έχουν αναβαθμιστεί ή που μπορούν να αναβαθμιστούν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα