Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις 31/5/2025 στις 1:01 ΜΜ, ekrepali είπε

Άραγε θα πάρει η μπάλα και όσους έχουν κάνει διασύνδεση με απλή ΦΗΜ; Εγώ προς το παρών δεν έχω λάβει τέτοιο email.

Α βλέπω το είχες δει, και τελικά σου ήρθε και εσένα το mail 

• Απαντ. 2,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Να αναφέρω ότι έχει βγει voucher που καλύπτει έξοδα διασύνδεσης πος και είναι η κατηγορία 7. Μας έχει στείλει μηνύματα η epay να το αξιοποιήσουμε για να πληρώσουμε το νέο της καπέλο! Τώρα πόσοι θα επιλεγούν και αν....άγνωστο!

Δημοσ.
6 hours ago, pavloa said:

Μάλιστα κατάλαβα.. στην Πειραιώς μήπως ξέρεις τι τιμές παίζουν τα pos?

Δε ξέρω... πάρε τη πειραιώς και ρώτα και τη wordline (η οποία έχει διαθέσιμο ακόμα το Α80).

Η Εθνική για παράδειγμα έχει το Α80 με 170+ΦΠΑ  (με πάροχο ΕDPS) και η Mellon με την οποία επίσης συνεργάζεται η Εθνική, έχει το DX4000 με 230 + ΦΠΑ. Για ενσύρματα εγώ ψάχνω πάντα, δε γουστάρω wifi.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, 1comment είπε

Να αναφέρω ότι έχει βγει voucher που καλύπτει έξοδα διασύνδεσης πος και είναι η κατηγορία 7. Μας έχει στείλει μηνύματα η epay να το αξιοποιήσουμε για να πληρώσουμε το νέο της καπέλο! Τώρα πόσοι θα επιλεγούν και αν....άγνωστο!

Αυτο ειναι? Μηπως δεν εχει ανοιξει ακομα και το εμφανιζει ετσι?

image.png.9de3414ad0441d63b989d4b32c232409.png

Α ακυρο, αφου καναμε το voucher για νεο pos (κατηγορια 1), δεν μπορουμε να παρουμε και το μηνιαιο παγιο 🤡🤡🤡

image.png.444fc28ca0af6d24d3aa6f040fc25402.png

image.png.193d512fe16223d03757f5508bc3c1b9.png

Δημοσ.
5 minutes ago, SabotazNic said:

Α ακυρο, αφου καναμε το voucher για νεο pos (κατηγορια 1), δεν μπορουμε να παρουμε και το μηνιαιο παγιο 🤡🤡🤡

Εεε ναι, μη μπει μέσα το κράτος... να βάλουμε και κάτι απ'τη τσέπη μας.

Ούτε για καινούργια ταμειακή μπορούμε να πάρουμε voucher (κατηγορία 5) καθώς εξαιρείται η αντικατάσταση ταμειακών που έχουν αναβαθμιστεί ή που μπορούν να αναβαθμιστούν. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...