Mr_Terror Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2024 https://www.newsbeast.gr/financial/arthro/10572385/eea-gia-diasyndesi-tis-tameiakis-michanis-me-to-pos-peripou-to-15-ton-ypochreon-echei-oloklirosei-ti-diadikasia-na-dothei-paratasi
nikx Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2024 Σημερα απο πρωινη εκπομπη . Εχει και βιντεο το λινκ. Link
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2024 Η ταμειακή μου αναβαθμιστηκε απ' το 1821. Το POS εμφανίστηκε ως αναβαθμισμένο στην ΑΑΔΕν, πριν 2 μέρες. Απορία: 1)SMS-Email, δεν έλαβα. Άρα? Να μην καλέσω ακόμα τεχνικό? 2)Στο μενού του POS, θα πρέπει να εμφανιστεί η υποκατηγορία "ΑΑΔΕ"?
Mr_Terror Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2024 16 λεπτά πριν, nikx είπε Σημερα απο πρωινη εκπομπη . Εχει και βιντεο το λινκ. Link Ειναι μονοδρομος νεα παραταση.Δεν γινεται αλλιως. 1
ekrepali Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2024 Aπο αυτό το 15% που έκαναν τη διασύνδεση... 9 στους 10 έχουν πρόβλημα. Βαριά δηλαδή το 2% πανελλαδικώς να είναι συνδεδεμένοι επιτυχώς... 10000 στους 500000
k_w_t Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2024 13 ώρες πριν, 1comment είπε Πάλι καλά. Μπορείς να μας πεις τη διαδικασία στην ταμειακή; Πατάς το ποσό, κάρτα και μετά; Ποιό pos έχεις; Πατας ποσο πχ 5€ ,τμημα και μετα το κουμπι καρτα.. Μετα την αναβαθμιση δεν κλεινει η αποδειξη αλλα στελνει το ποσο στο POS. Εμφανιζεται το 5€ στην οθονη του POS και περναει ο πελατης την καρτα. Οταν εγκριθει βγαινει η αποδειξη στην ταμειακη μετα 1-2 δευτερα... Το ict220 ειναι το POS 1
nikx Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2024 Aν τυχον η καρτα δεν εχει λεφτα μεσα η ο πελατης το μετανειωσει κατι σου ειπανε πως γινεται ακυρωση επιτοπου;
1comment Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2024 22 λεπτά πριν, ekrepali είπε Aπο αυτό το 15% που έκαναν τη διασύνδεση... 9 στους 10 έχουν πρόβλημα. Βαριά δηλαδή το 2% πανελλαδικώς να είναι συνδεδεμένοι επιτυχώς... 10000 στους 500000 Λες να ξέρουν/ενδιαφέρονται αν έχουν πρόβλημα; Τα νούμερα βλέπουν. 15% είναι πολύ χαμηλά. Πες ότι γίνει 40% μέχρι 29-2 (χλωμό γιατί οι τεχνικοί δεν προλαβαίνουν τα ραντεβου). Το υπόλοιπο 60% θα φάμε πρόστιμο 10.000 στις 1 Μαρτίου; Αυτά είναι αστεία, εκτός αν θέλουν όντως να κλείσουν τις επιχειρήσεις. Δεν καταλαβαίνω με ποιά λογική έβγαλαν τα πρόστιμα ενώ οι πάροχοι δεν έχουν αναβαθμίσει πολλά πος και οι τεχνικοί δεν έχουν ραντεβού. Οι επιχειρήσεις τι φταίνε; Ρητορικά ερωτήματα. Μόλις τώρα, nikx είπε Aν τυχον η καρτα δεν εχει λεφτα μεσα η ο πελατης το μετανειωσει κατι σου ειπανε πως γινεται ακυρωση επιτοπου; Με τη διαδικασία που περιγράφει, φαντάζομαι δεν ολοκληρώνεται η απόδειξη ή βγαίνει ως ακυρωμένη; 1
k_w_t Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2024 3 λεπτά πριν, nikx είπε Aν τυχον η καρτα δεν εχει λεφτα μεσα η ο πελατης το μετανειωσει κατι σου ειπανε πως γινεται ακυρωση επιτοπου; Λογικα εαν δεν δωσει το POS εγκριση θα ακυρωνεται η αποδειξη αφου δεν εχει κλεισει.. Δεν εχει τυχει ακομα για να δω.. 1
1comment Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2024 (επεξεργασμένο) Η κατάσταση με την εξυπηρέτηση της Epay είναι τραγική. Αν δεν απαντάνε ποτέ στα τηλέφωνα ούτε και στα μεηλ, πώς στο καλό να επικοινωνήσεις μαζί τους; Να πας στα γραφεία τους; Πραγματικά δεν ξέρω τι να κάνω. Είπαν 2-3 εργάσιμες για το πος, είμαι στη δεύτερη αλλά δεν είμαι αισιόδοξος ότι θα έχω παραλάβει ως Δευτέρα. Δεν το έχω χρειαστεί αλλά νομικά θέλω να είμαι καλυμμένος. Αν σκάσει εφορία δεν έχω κανένα αποδεικτικό στα χέρια μου ότι το πος έχει βλάβη. Ο τεχνικός που ήρθε και το είδε, δεν μου έδωσε κάτι. Σήμερα πάλι το τηλ λέει ότι δεν χρησιμοποιείται λόγω προβλήματος! Αν δεν μπορούν να φτιάξουν το τηλ τους, φανταστείτε τι γίνεται με τα πος! Επεξ/σία 23 Φεβρουαρίου 2024 από 1comment
k_w_t Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2024 Παντως στην CARDLINK που πηρα το πρωι για το δευτερο POS εβγαλα με την τριτη γραμμη. Με εξυπηρετησαν γρηγορα και εκανα την αναβαθμιση με τις οδηγιες τους. ΥΓ. Το ειχε βγαλει στην ΑΑΔΕ ενημερωμενο αλλα δεν εμφανιζε το MENU ΑΑΔΕ
1comment Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2024 15 λεπτά πριν, k_w_t είπε Παντως στην CARDLINK που πηρα το πρωι για το δευτερο POS εβγαλα με την τριτη γραμμη. Είμαι σίγουρος ότι τα χάλια της epay δεν θα τα βρω αλλού.
babisgr Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2024 Εχτές πήραν αναβάθμιση τα POS της MyPOS και περιμένω το voucher για να έρθει ο τεχνικός να τα συνδέσει με την Inoctex777 που έχω....του έχω βρει τα ip Κλπ. απο όλα να μην ψάχνεται και ελπίζω να πάνε όλα καλα! Νομίζω για κάποιους που δεν έχουν συχνή χρήση pos η Mypos είναι μονόδρομος (30€ pos μηχάνημα χωρίς άλλες χρεώσεις) και έχει και φυσικό κατάστημα..θα δούμε πως θα πάει αυτό!
1comment Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2024 33 λεπτά πριν, babisgr είπε Νομίζω για κάποιους που δεν έχουν συχνή χρήση pos η Mypos είναι μονόδρομος (30€ pos μηχάνημα χωρίς άλλες χρεώσεις) και έχει και φυσικό κατάστημα..θα δούμε πως θα πάει αυτό! 1.69% + € 0.05 Ανά συναλλαγή 🙄
peragialos Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2024 5 minutes ago, 1comment said: 1.69% + € 0.05 Ανά συναλλαγή 🙄 μια χαρά είναι αν χρησιμοποιείς το pos πολύ λίγο αφού δεν έχει άλλες πάγιες χρεώσεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα