Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα στο forum εχω ένα toshiba b554/l ....Πέρυσι κατα λάθος μου έπεσε στο πληκτρολόγιο λίγη κοκα κολα  με αποτέλεσμα η δυο δεξιά θύρες που είναι usb 2 να εχουν πάψει να λειτουργούν ....Το πήγα το μηχάνημα στον τεχνικο μου και το καθάρισε με ενα ειδικο σπρέι που βάζουμε για της επαφές, τέλος μου εκανε και φορματ όπως του ζήτησα γιατί έβαλα ssd αλλα δυστυχώς η θυρες η συγκεκριμένες δεν λειτουργούν...Μπορείτε να μου πείτε που μπορεί να οφείλεται το πρόβλημα ...και τελος αξίζει να της επισκευάσω ? 

Επεξ/σία από life is music
Δημοσ.

καλησπερα

180 ευρω απο μαγαζι οποτε μεταχειρισμενο ουτε 120 δεν θα κανει λινκ

οποτε καλυτερα αστο για κατεβαστηρι και παρε ενα αλλο πριν προλαβει και προχωρησει η οξειδωση και μια μερα δεν ανοιγει....

Δημοσ.
1 ώρα πριν, KaRLoSSaLoNiKa είπε

καλησπερα

οποτε καλυτερα αστο για κατεβαστηρι και παρε ενα αλλο πριν προλαβει και προχωρησει η οξειδωση και μια μερα δεν ανοιγει....

ως τωρα μου δουλευει μια χαρα ...εχω σε μια απο της αλλες δυο θυρες ενα hub και ειμαι οκ 

1 ώρα πριν, KaRLoSSaLoNiKa είπε

καλησπερα

υπαρχουν τεχνικοι που ασχολούνται με τετοια θεματα και αν ναι ...που μπορω να βρω ενα τεχνικο στην αθηνα που να κανει καλη δουλεια ?

Δημοσ.

Καλημέρα!

Συνήθως οι θύρες που είναι δεξιά δεν είναι πάνω στη motherboard. Συνδέονται με τη motherboard με ένα καλώδιο και έχουν μια μικρή πλακέτα. Οπότε αν σου έπεσε η κοκα κόλα από τη δεξιά πλευρά, μπορεί να χάλασε η πλακέτα ή το καλώδιο. Μπορεί όμως να χάλασε και η υποδοχή της motherboard.

Aν όντως οι θύρες δεν είναι πάνω στην motherboard, τότε ίσως αν βρεις το σωστό ανταλλακτικό (πλακέτα με θύρες+καλώδιο) με χαμηλό κόστος σε ebay/aliexpress αξίζει να το αλλάξεις, ή να το δώσεις να στο αλλάξουν. 

Η πιο εύκολη λύση είναι να πάρεις ένα hub, ειδικά αν οι θύρες της άλλης πλευράς είναι usb 3.

Δημοσ.

Δοκιμασε να δεις αν οι θυρες δινουν ρευμα δηλαδη βαλε ενα κινητο να φορτισει με αναμμενο το φορητο, αν φορτιζει τοτε πιθανοτατα φτιαχνουν αν και πιστευω δεν αξιζει τα λεφτα που θα δωσεις παρε ενα usb hub

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 ώρες πριν, LLLEFTERIS είπε

Δοκιμασε να δεις αν οι θυρες δινουν ρευμα δηλαδη βαλε ενα κινητο να φορτισει με αναμμενο το φορητο, αν φορτιζει τοτε πιθανοτατα φτιαχνουν αν και πιστευω δεν αξιζει τα λεφτα που θα δωσεις παρε ενα usb hub

αυτο εχω κανει 

Ομως υπαρχει καποιο  μελος εδω μεσα που μενει αθηνα και  μπορει να ριξει μια ματια στο συγκεκριμενο λαπτοπ χωρις χρέωση ...

Δημοσ.
30 λεπτά πριν, life is music είπε

Ομως υπαρχει καποιο  μελος εδω μεσα που μενει αθηνα και  μπορει να ριξει μια ματια στο συγκεκριμενο λαπτοπ χωρις χρέωση ...

Ο τζαμπας πεθανε.

• Like 2
Δημοσ.
29 λεπτά πριν, life is music είπε

Σε έχουμε βοηθήσει τόσες φορές (κακώς), αλλά τώρα ξεπέρασες κάθε όριο. Τις συσκευές που φτιάχνεις με τη βοήθειά μας, αλήθεια τι τις κάνεις, τις χαρίζεις;

Για θύματα ψάχνεις να σου βγάνουν τζάμπα μεροκάματα...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, PC_Science_Lefkada είπε

Σε έχουμε βοηθήσει τόσες φορές (κακώς), αλλά τώρα ξεπέρασες κάθε όριο. Τις συσκευές που φτιάχνεις με τη βοήθειά μας, αλήθεια τι τις κάνεις, τις χαρίζεις;

Για θύματα ψάχνεις να σου βγάνουν τζάμπα μεροκάματα...

συγνώμη αν εξέλαβες έτσι το μήνυμα μου ... απλα επειδή είμαι άνεργος  και δυσκολεύομαι αυτον τον  καιρο έλεγα μήπως μπορεί  κάποιος να το δει και να μου πει την γνώμη του ...και αν επισκευάζεται να μου πει το κόστος της επισκευής ... έτσι ώστε όταν εχω και γω τα λεφτά, να του παω το λαπτοπ και να το  φτιαξει απλα και ομορφα  ...δεν χρειάζεται να δημιουργούνται παρεξηγήσεις !!!!!!!

Δημοσ.
13 ώρες πριν, life is music είπε

αυτο εχω κανει 

Δεν κάνεις την δουλειά σου με το hub?

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Ukforthemoment είπε

Δεν κάνεις την δουλειά σου με το hub?

Κάνω απλά επειδή το λάπτοπ μας το έδωσαν έτσι από μια κατάρτηση ...το συγκεκριμένο λάπτοπ δεν είχε μέσα κάρτα για να ψάχνει δίκτυα wifi και αναγκάζομαι να έχω στικάκι wifi ...το οποίο το έχω τώρα πάνω στο hub έτσι ώστε να έχω wifi 

Δημοσ.

Καλησπέρα ο σκληρός φεύγει κάθε φοράω που κουνάω το λαπτοπ υπάρχει καμία πατέντα για να λυθεί το πρόβλημα πατροπαραδοτα ή θέλει τεχνικό;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...