Προς το περιεχόμενο

προβλημα με NEC-2500A

jimaras13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια εχω ενα προβληματακι με το NEC-2500A.Ενω το βλεπει κανονικα το BIOS δεν το βλεπουν τα windows XP. Εχω δοκιμασει τα παντα(primary master, slave, secondary master, slave) αλλα τιποτα. Καμια ιδεα κανεις? Εχω την ASUS P4PE motherboard αν αυτο βοηθαει!

Δημοσ.

το καλωδιο των 80 και 40 πινς εχει καμια σχεση με το αν θα ειναι ενεργοποιημενο το dma η οχι?

Δημοσ.

Έχεις τρέξει Intel Inf Update ?Drivers δηλ για Northbridge,SouthBridge,AGP,ΙDE, κτλ;

Το καλώδιο δεν έχει σχέση με αυτό,το 40άρι υποστηρίζει διαμεταγωγή 33MB/Sec Max έναντι 133ΜΒ/S Max του 80αριού αλλά επειδή το NEC παίζει με ΑΤΑ33 και 40άρι να βάλεις δεν έχεις πρόβλημα,αρκεί να μην έχεις άλλη συσκευή που να παίζει με πιό γρήγορους ρυθμούς στο ίδιο κανάλι.

Δημοσ.

παιδια μετα απο repair των windows και τελικα format το εβλεπε κανονικα. Οταν εγκατεστησα το intel application accelerator τα windows δεν το εβλεπαν παλι. Οποτε εφταιγε αυτο. Δεν ξερω αν υπαρχει καινουρια version του intel application accelerator που λυνει το προβλημα. Ευχαριστω για τις προτασεις σας :D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...