jimaras13 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2004 παιδια εχω ενα προβληματακι με το NEC-2500A.Ενω το βλεπει κανονικα το BIOS δεν το βλεπουν τα windows XP. Εχω δοκιμασει τα παντα(primary master, slave, secondary master, slave) αλλα τιποτα. Καμια ιδεα κανεις? Εχω την ASUS P4PE motherboard αν αυτο βοηθαει!
daniel's_saving_grace Δημοσ. 6 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2004 Exeis valei kalwdio twn 80 pins? Emena mou ekane provlima etsi kai ithele to palio kalwdio twn 40 pins.
VasKag Δημοσ. 6 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2004 το καλωδιο των 80 και 40 πινς εχει καμια σχεση με το αν θα ειναι ενεργοποιημενο το dma η οχι?
Gabriel Δημοσ. 6 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2004 Έχεις τρέξει Intel Inf Update ?Drivers δηλ για Northbridge,SouthBridge,AGP,ΙDE, κτλ; Το καλώδιο δεν έχει σχέση με αυτό,το 40άρι υποστηρίζει διαμεταγωγή 33MB/Sec Max έναντι 133ΜΒ/S Max του 80αριού αλλά επειδή το NEC παίζει με ΑΤΑ33 και 40άρι να βάλεις δεν έχεις πρόβλημα,αρκεί να μην έχεις άλλη συσκευή που να παίζει με πιό γρήγορους ρυθμούς στο ίδιο κανάλι.
jimaras13 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2004 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2004 παιδια μετα απο repair των windows και τελικα format το εβλεπε κανονικα. Οταν εγκατεστησα το intel application accelerator τα windows δεν το εβλεπαν παλι. Οποτε εφταιγε αυτο. Δεν ξερω αν υπαρχει καινουρια version του intel application accelerator που λυνει το προβλημα. Ευχαριστω για τις προτασεις σας
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.