Manos Kour Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2023 Καλησπέρα σας, είμαι παντελώς άσχετος με επενδύσεις και θα ήθελα κάποια βοήθεια. Σκέφτομαι κάτι πολύ μακροπρόθεσμο και κάθε μήνα να βάζω από λίγα χρήματα δηλαδή αρχικό κεφάλαιο γύρω στα 5000€ και κάθε μήνα 700-1000€. Οι βλέψεις μου είναι για 20-30 χρόνια. Απλώς η ερώτηση μου είναι ότι οι εφαρμογές συνεχώς αλλάζουν και δεν ξέρω αν θα μπορεί μια εφαρμογή όπως η Degiro να έχει τέτοια διάρκεια ζωής. Για αυτό σκέφτομαι και την άλλη λύση της τράπεζας η οποία απότι έχω καταλάβει θα με κλέβει συνεχώς, αλλά ποιες οι εναλλακτικές μου;
Estevan Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2023 26 λεπτά πριν, Manos Kour είπε Καλησπέρα σας, είμαι παντελώς άσχετος με επενδύσεις και θα ήθελα κάποια βοήθεια. Σκέφτομαι κάτι πολύ μακροπρόθεσμο και κάθε μήνα να βάζω από λίγα χρήματα δηλαδή αρχικό κεφάλαιο γύρω στα 5000€ και κάθε μήνα 700-1000€. Οι βλέψεις μου είναι για 20-30 χρόνια. Απλώς η ερώτηση μου είναι ότι οι εφαρμογές συνεχώς αλλάζουν και δεν ξέρω αν θα μπορεί μια εφαρμογή όπως η Degiro να έχει τέτοια διάρκεια ζωής. Για αυτό σκέφτομαι και την άλλη λύση της τράπεζας η οποία απότι έχω καταλάβει θα με κλέβει συνεχώς, αλλά ποιες οι εναλλακτικές μου;
takislz Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2023 31 λεπτά πριν, Manos Kour είπε Καλησπέρα σας, είμαι παντελώς άσχετος με επενδύσεις και θα ήθελα κάποια βοήθεια. Σκέφτομαι κάτι πολύ μακροπρόθεσμο και κάθε μήνα να βάζω από λίγα χρήματα δηλαδή αρχικό κεφάλαιο γύρω στα 5000€ και κάθε μήνα 700-1000€. Οι βλέψεις μου είναι για 20-30 χρόνια. Απλώς η ερώτηση μου είναι ότι οι εφαρμογές συνεχώς αλλάζουν και δεν ξέρω αν θα μπορεί μια εφαρμογή όπως η Degiro να έχει τέτοια διάρκεια ζωής. Για αυτό σκέφτομαι και την άλλη λύση της τράπεζας η οποία απότι έχω καταλάβει θα με κλέβει συνεχώς, αλλά ποιες οι εναλλακτικές μου; και μόνο που άνοιξες παρόμοιο θέμα, ενώ είχες συμμετοχή στο προηγούμενο και είδες πως κλειδώθηκε (δεν αναρωτήθηκες γιατί;) δείχνει πόσο ορθά έπραξαν οι διαχειριστές του site. Όσο λάθος είναι να προτείνονται από κάποιους ''προϊόντα'' και μοτίβα που ο περισσότερος κόσμος δεν κατανοεί, άλλο τόσο λάθος είναι και οι ερωτήσεις σαν την δική σου. Από το ''βάθος'' της επένδυσης και μόνο, την τακτική ''κουμπαρά'' αλλά και την ''παντρειά'' με την χ ντε γύρο (δεν είναι εφαρμογή, μπες να δείς τι είναι, διάβασε και κανένα νομικό έγγραφο), είναι πασιφανείς οι ''κίνδυνοι'' σχετικά με την ύπαρξη παρόμοιων θεμάτων. Ήθελα να έχω προλάβει να το συμπληρώσω στο προηγούμενο θέμα που έκλεισε, αλλά μου δόθηκε η ευκαιρία να το κάνω τώρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα