Nighthunter Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Τον Αύγουστο έκανα αίτηση στη wind για ftth όταν έγινε διαθέσιμη αφού έληγε και το συμβόλαιο μου οπότε είπα να αναβαθμίσω μιας και είχα και το voucher. Μέσα Σεπτέμβρη γίνεται η κάθετη εγκατάσταση και τις επόμενες μέρες κάποιες μετρήσεις όπου απ ότι μου λένε είναι όλα οκ και πλέον περιμένω τη wind. Αρχικά μου είπαν αρχές Οκτώβρη, μετά το αργότερο το πρώτο 10ημερο Νοέμβρη, μετά χωρίς καν να με ενημερώσουν κι αφού κάθε φορά παλεύω να επικοινωνήσω με κάποιον μου είπαν ότι ακυρώθηκε το χρονοδιάγραμμα που είχαν και δεν ξέρουν πότε αλλά λογικά μέσα στον Δεκέμβρη το αργότερο!! Για να μην πολυλογώ κάθε 10 μέρες περίπου έπαιρνα μόνιμα την ίδια απάντηση "δεν ξέρουμε..." Μέσα Γενάρη βρίσκω τυχαία τεχνικό στην είσοδο της πολυκατοικίας που μου λέει ότι τώρα δόθηκε το σήμα, έκανε μέτρηση και είναι οκ και πως είναι θέμα της nova (πλέον). Την ίδια μέρα παίρνω μήνυμα ότι θα αποσταλεί εξοπλισμός και θα με πάρει τεχνικός για ρεντεβου. Πριν 10 μέρες ξαναπαίρνω να δω τι γίνεται και δεν προχωράει και μου λένε δεν έχουν εξοπλισμό (!!!) και ότι θα μάθουν από την αποθήκη και θα με ενημερώσουν άμεσα. Όσο ενημέρωσαν εσάς ενημέρωσαν κι εμένα. Φτάσαμε 15 Φλεβάρη, τους παίρνω 3 μέρες τώρα, το δίνουν σαν "επείγον" και δεν επικοινωνεί κανένας... Πραγματικά έχω εξοργιστει, δεν ξέρω τι μπορώ να κάνω... Στο μεταξύ είναι συνδυαστικό με κινητό και δεν ενεργοποιουν ούτε τις παροχές του κινητού τόσους μήνες με αποτέλεσμα να είμαι εγκλωβισμενος στο παλιό πρόγραμμα Επεξ/σία 15 Φεβρουαρίου 2023 από Nighthunter
WaNk Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2023 Καλημέρα, Συνδέθηκες τελικά; Τα ίδια και σε εμένα από 2 Αυγούστου. Εδώ και 3 εβδομάδες που στέλνουν τον εξοπλισμό, και τελικά χθες τον πήρα. Υποτίθεται χθες απόγευμα θα με καλούσαν για ραντεβού ενεργοποίησης, και μάντεψε πόσες φορές με κάλεσαν; 😂
Nighthunter Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2023 Καλημέρα, όχι, από χθες έφερα κινητό και σταθερό στην cosmote. Παίζει να μην έχουν πάρει χαμπάρι... 🙃
gianniz_k Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2023 Στις 15/2/2023 στις 6:27 ΜΜ, Nighthunter είπε Τον Αύγουστο έκανα αίτηση στη wind για ftth όταν έγινε διαθέσιμη αφού έληγε και το συμβόλαιο μου οπότε είπα να αναβαθμίσω μιας και είχα και το voucher. Μέσα Σεπτέμβρη γίνεται η κάθετη εγκατάσταση και τις επόμενες μέρες κάποιες μετρήσεις όπου απ ότι μου λένε είναι όλα οκ και πλέον περιμένω τη wind. Αρχικά μου είπαν αρχές Οκτώβρη, μετά το αργότερο το πρώτο 10ημερο Νοέμβρη, μετά χωρίς καν να με ενημερώσουν κι αφού κάθε φορά παλεύω να επικοινωνήσω με κάποιον μου είπαν ότι ακυρώθηκε το χρονοδιάγραμμα που είχαν και δεν ξέρουν πότε αλλά λογικά μέσα στον Δεκέμβρη το αργότερο!! Για να μην πολυλογώ κάθε 10 μέρες περίπου έπαιρνα μόνιμα την ίδια απάντηση "δεν ξέρουμε..." Μέσα Γενάρη βρίσκω τυχαία τεχνικό στην είσοδο της πολυκατοικίας που μου λέει ότι τώρα δόθηκε το σήμα, έκανε μέτρηση και είναι οκ και πως είναι θέμα της nova (πλέον). Την ίδια μέρα παίρνω μήνυμα ότι θα αποσταλεί εξοπλισμός και θα με πάρει τεχνικός για ρεντεβου. Πριν 10 μέρες ξαναπαίρνω να δω τι γίνεται και δεν προχωράει και μου λένε δεν έχουν εξοπλισμό (!!!) και ότι θα μάθουν από την αποθήκη και θα με ενημερώσουν άμεσα. Όσο ενημέρωσαν εσάς ενημέρωσαν κι εμένα. Φτάσαμε 15 Φλεβάρη, τους παίρνω 3 μέρες τώρα, το δίνουν σαν "επείγον" και δεν επικοινωνεί κανένας... Πραγματικά έχω εξοργιστει, δεν ξέρω τι μπορώ να κάνω... Στο μεταξύ είναι συνδυαστικό με κινητό και δεν ενεργοποιουν ούτε τις παροχές του κινητού τόσους μήνες με αποτέλεσμα να είμαι εγκλωβισμενος στο παλιό πρόγραμμα Σαν να διαβάζω την δική μου εμπειρία, με την διαφορά ότι είμαι από Ιούνιο. Η wind είχε σκάψει στην περιοχή σου; Αν επιτρέπεται, τι πακέτο σου έδωσε η cosmote; Με τρώει να κάνω κι εγώ καμία τέτοια κίνηση αλλά θα πληρώσω penalty στην wind
Nighthunter Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Ναι είχε σκάψει η wind πάρα πολύ καιρό πριν. Τώρα είμαι σε 24αρα στην κοσμοτε για να γίνει η φορητοτητα και μετά θα πάω σε 300αρα (ελπίζω δλδ γιατί ένας τεχνικός του ΟΤΕ που με πήρε χθες μου είπε ότι υπάρχουν μεγάλα θέματα με τις οπτικές). Αλλά ήμουν τόσο εξοργισμενος με τη nova που θα έφευγα και χωρίς ίντερνετ. Ευτυχώς το προηγούμενο συμβόλαιο έληγε Σεπτέμβρη και το παρόν δεν ενεργοποιηθηκε ουσιαστικά ποτέ. Επεξ/σία 23 Φεβρουαρίου 2023 από Nighthunter 1
ma3stros Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2023 Καλησπερα και απο μενα.. και γω ακριβως τα ιδια με εσας.. απο Αυγουστο και.. τπτ!! @Nighthunter με το voucher τι εκανες;;
Nighthunter Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2023 Το είχα χρησιμοποιήσει όταν είχα κάνει την αίτηση στη wind
ma3stros Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, Nighthunter είπε Το είχα χρησιμοποιήσει όταν είχα κάνει την αίτηση στη wind αρα στην ουσια το εχασες? Εμενα παντως σε μια απο τις επικοινωνιες που καταφερα να κανω με τη Nova με ενημερωσαν οτι ακυρωσαν την αιτηση μ για το ftth μονομερος (πριν γινει λεει η ενοποιηση τους με τη wind, ακυρωσαν ολες τις εκκρεμοτητες π ειχαν) και μαζι φυσικα και το κουπονι.... Επεξ/σία 24 Φεβρουαρίου 2023 από ma3stros
Nighthunter Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2023 Λογικά ναι, έτσι κι αλλιώς η τιμή που πήρα από κοσμοτε ήταν καλύτερη από της wind και με κουπόνι
Nighthunter Δημοσ. 2 Μαρτίου 2023 Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2023 Βιάστηκα να χαρώ... Ενώ προχωρούσε κανονικά το αίτημα για οπτική σήμερα με πήραν από κοσμοτε ότι έχει δεσμεύσει η Nova την πόρτα γιατί εκκρεμεί το αίτημα σε αυτούς και δεν μπορούν να προχωρήσουν αν δεν το ακυρώσουν. Με τη nova δεν μπορώ να επικοινωνήσω αφού η μόνιμη απάντηση είναι ότι θα το προωθήσουν στο αρμόδιο τμήμα και θα με καλέσουν εντός 10-15 λεπτών (δεν καλούν ποτέ...)
ma3stros Δημοσ. 2 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2023 7 ώρες πριν, Nighthunter είπε Βιάστηκα να χαρώ... Ενώ προχωρούσε κανονικά το αίτημα για οπτική σήμερα με πήραν από κοσμοτε ότι έχει δεσμεύσει η Nova την πόρτα γιατί εκκρεμεί το αίτημα σε αυτούς και δεν μπορούν να προχωρήσουν αν δεν το ακυρώσουν. Με τη nova δεν μπορώ να επικοινωνήσω αφού η μόνιμη απάντηση είναι ότι θα το προωθήσουν στο αρμόδιο τμήμα και θα με καλέσουν εντός 10-15 λεπτών (δεν καλούν ποτέ...) Τέλεια... Με τρομάζεις γτ κ γω σκεφτόμουν την φορητοτητα σε Cosmote.. Εντωμεταξυ η επικοινωνια με τη Nova ειναι οτι χειροτερο εχω συναντησει! Παντως πριν την ενοποιηση με wind δεν ηταν τοσο πατος..
Πανος999 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2023 Πηρε το κουσουρι της wind..Που γενικα ειχε καλες παροχες κλπ αλλα αμα εκανες κ χρειαζοσουν τεχνικο,μετανιωνες την ωρα κ τη στιγμη... Ελεγα ν αλλαξω να παω σε nova ιντερνετ απο voda..Λετε να έχω τα ίδια??Καλα κ στη voda ειμαι 6 χρονια κ ακομα δεν μπορουν να βρουν να μου βαλουν vdsl έστω..Ολο βρισκουν εσωτερικό σφαλμα!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα