Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

shoemania21.com εχει πολλα παπουτσια σε σχεδον μιση τιμη. 

Εχει αγορασει καποιος εδω μεσα απο εκει να πας πει αν ειναι μαιμουδες η οχι?

Στις φωτογραφιες που τα εχουν εξω απο το κουτι μοιαζουν αυθεντικα αλλα δυσκολο να πεις απο μια φωτογραφια μονο.

https://shoemania21.com/product-category/γυναικεια/nike/page/2/?filter_brand=nike&query_type_brand=or

Επισης εχει μονο μια διευθυνση στον Πειραια και δεν βλεπω τηλεφωνο..

Δε θελω να δωσω 50-100 ευρω και να μου βγουνε μαιμουδες οποτε πριν αγορασω ρωταω 😀

Ευχαριστω εκ των προτερων!

Επεξ/σία από mossi
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, mossi είπε

Στις φωτογραφιες που τα εχουν εξω απο το κουτι μοιαζουν αυθεντικα αλλα δυσκολο να πεις απο μια φωτογραφια μονο.

https://shoemania21.com/product-category/γυναικεια/nike/page/2/?filter_brand=nike&query_type_brand=or

Δε θελω να δωσω 50-100 ευρω και να μου βγουνε μαιμουδες οποτε πριν αγορασω ρωταω 😀

Με τις τιμες που βλέπω θα είσαι τυχερός αν θα παραλάβεις έστω και μαιμούδες.Οχι δεν έχω αγοράσει.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Προχωρας αφοβα 😄

Μου θυμιζετε αυτους που στα διοδια δεν εχουν epass,αλλα επειδη βλεπουν ελευθερη τη διοδο ,πανε εκει, πιστευοντας οτι οι υπολοιποι που σχηματιζουν σειρα για να πληρωσουν ειναι ηλιθιοι.

Επεξ/σία από cumulus
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, mossi είπε

2 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε

Με τις τιμες που βλέπω θα είσαι τυχερός αν θα παραλάβεις έστω και μαιμούδες.Οχι δεν έχω αγοράσει.

χλωμο και αν θα παραλαβει και κάτι :P:rolleyes::) προς αποφυγη η σελιδα.....χαλια εμφανιση/πλοήγηση και θελουν και για επιστροφή χρήματα.... 

Αναφορά σε κείμενο

Η διαδικασία αλλαγής παίρνει μέχρι και 8 ημέρες. Μετά απο τη παραλαβή του σχετικού email κάνουμε τη διευκρίνιση και μετά στέλουμε την αλλαγή σε εσάς. Με τη παραλαβή της, εκείνη την ώρα δίνεται τα προϊόντα που δεν επιθυμείτε. Το προϊόν πρέπει να είναι στην αρχική του κατάσταση.

Η διαδικασία της αλλαγής έχει χρέωση €10 στον παραλήπτη. Δεν μπορούμε να πληρώσουμε αυτα τα έξοδα λόγο πολύ χαμηλών τιμών στα προϊόντα μας.

Είναι έξοδα του κουριερ όχι δικά μας.

Επεξ/σία από aces
  • 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Επαγγελματιες Απατεωνες Μακρια

Shoemania 21 apati den exoun tnlefono kai oute apantoun sto e mail.makriaaaaaa

2 λεπτά πριν, Fonpap80 είπε

Επαγγελματιες Απατεωνες Μακρια

Shoemania 21 apati den exoun tnlefono kai oute apantoun sto e mail.makriaaaaaa

Proionta maimou

Agorase gnostos mou

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Μαιμουδες εννοειται.Οσο αναφορα την επκοινωνια μαζι τους αφου πληρωσεις την μαιμου,αν χρειαστεις κατι ,ειναι φαντασματα δεν σου απαντουν ποτε

• 2 μήνες μετά...
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Έλαβα μόλις τα παπούτσια που παρήγγειλα. Έμεινα ενθουσιασμένος από την ποιότητα της μαιμούς! Χωρίς απόδειξη αγοράς, με εντολή αποστολέα η πληρωμή να γίνει μόνο με μετρητά, χωρίς καν συσκευασία , μέσα σ'ένα σακούλι σαν μπακαλιάρος! Ντροπή! Έστειλα μήνυμα για επιστροφή χρημάτων . Για να δούμε! Προσοχή, να αγοράζετε μόνο από διαπιστευμένα καταστήματα!

Δημοσ.
Στις 12/10/2023 στις 7:04 ΠΜ, vasilistsur είπε

Έλαβα μόλις τα παπούτσια που παρήγγειλα. Έμεινα ενθουσιασμένος από την ποιότητα της μαιμούς! Χωρίς απόδειξη αγοράς, με εντολή αποστολέα η πληρωμή να γίνει μόνο με μετρητά, χωρίς καν συσκευασία , μέσα σ'ένα σακούλι σαν μπακαλιάρος! Ντροπή! Έστειλα μήνυμα για επιστροφή χρημάτων . Για να δούμε! Προσοχή, να αγοράζετε μόνο από διαπιστευμένα καταστήματα!

αφου τα είδες χύμα σε σακούλα γιατί πλήρωσες και παρέλαβες;

• 3 εβδομάδες αργότερα...
  • Το θέμα έχει κλειδωθεί
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...