QuantumWanderer Δημοσ. 25 Ιουλίου Μέλος Δημοσ. 25 Ιουλίου https://www.caranddriver.gr/byuing_guide/arthro/nea_toyota_corolla_cross_anakoinothikan_oi_times_gia_oles_tis_ekdoseis_stin_ellada-7844764/
lelos Δημοσ. 28 Ιουλίου Δημοσ. 28 Ιουλίου Εγώ παρήγγειλα το 1.8cc τον Μάιο και το περιμένω Σεπτέμβρη.
GGal Δημοσ. 28 Ιουλίου Δημοσ. 28 Ιουλίου Και εγω εβαλα για το ιδιο την παραγγελια στις 20 Ιουνιου. Στην εφαρμογη ειναι ακομα Order in process. Οποτε φανταζομαι απο Οκτωβρη/Νοεμβρη δυστυχως.
lelos Δημοσ. 29 Ιουλίου Δημοσ. 29 Ιουλίου 23 ώρες πριν, GGal είπε Και εγω εβαλα για το ιδιο την παραγγελια στις 20 Ιουνιου. Στην εφαρμογη ειναι ακομα Order in process. Οποτε φανταζομαι απο Οκτωβρη/Νοεμβρη δυστυχως. Που βλέπεις το status της παραγγελίας;
GGal Δημοσ. 30 Ιουλίου Δημοσ. 30 Ιουλίου Οπως ειπε και ο φιλος απο πανω, απο την εφαρμογη της Toyota. Εν τω μεταξυ, παραγγελια στις 20 Ιουνιου, και χθες μου ηρθε email οτι περασε στην φαση της επεξεργασιας της παραγγελιας....ενα μηνα + μετα....Δεν ξερω αν ειχε γινει καποιο λαθος στην καταχωρηση απο την αντιπροσωπεια που εγινε η παραγγελια αλλα μου φαινεται μεγαλο το χρονικο διαστημα.
lelos Δημοσ. 30 Ιουλίου Δημοσ. 30 Ιουλίου 21 ώρες πριν, JeSter_D είπε Στην εφαρμογή της Toyota Έκανε κάποια ενέργεια η αντιπροσωπεία; Γιατί εγώ δεν έχω κάτι να βάλω στο app
JeSter_D Δημοσ. 31 Ιουλίου Δημοσ. 31 Ιουλίου 19 ώρες πριν, lelos είπε Έκανε κάποια ενέργεια η αντιπροσωπεία; Γιατί εγώ δεν έχω κάτι να βάλω στο app Μου είχε έρθει στο WhatsApp μήνυμα από Toyota Ελλάς και μετά έκανα account με τα email + mobile που είχα δώσει κατα την παραγγελία. 'Ετσι αυτόματα έβλεπα την εξέλιξη χωρίς κάτι άλλο έξτρα.
argate7 Δημοσ. 2 Αυγούστου Δημοσ. 2 Αυγούστου Εσείς που έχετε κάνει την παραγγελία, για ποιο μοντέλο πάτε;; Του 2022 ή του 2025 που είναι με το facelift?? Αν πάτε για το νέο, πως είναι δυνατόν να το παίρνετε χωρίς να κάνετε κάποιο test drive?? για να μην παρεξηγηθώ, είμαστε πολύ κοντά στην απόφαση να το πάρουμε, αλλά περιμένω να έρθει το καινούργιο και να το δοκιμάσω. Αν με αφήσει ικανοποιημένο, το κλειδώνω..
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 2 Αυγούστου Δημοσ. 2 Αυγούστου 56 λεπτά πριν, argate7 είπε Εσείς που έχετε κάνει την παραγγελία, για ποιο μοντέλο πάτε;; Του 2022 ή του 2025 που είναι με το facelift?? Αν πάτε για το νέο, πως είναι δυνατόν να το παίρνετε χωρίς να κάνετε κάποιο test drive?? για να μην παρεξηγηθώ, είμαστε πολύ κοντά στην απόφαση να το πάρουμε, αλλά περιμένω να έρθει το καινούργιο και να το δοκιμάσω. Αν με αφήσει ικανοποιημένο, το κλειδώνω.. Μα δεν αλλαζει τιποτα, μονο εξωτερικα αν εχω διαβασει καλα. Ειτε κανεις το παλιο TD ειτε το νεο το ιδιο αμαξι θα παρεις οδηγικα με ιδιο κινητηρα, επιδοσεις κτλπ. Ωστοσο υπαρχουν αρκετοι ανθρωποι που κανουν προπαραγγελια ακομα και ολοκαινουρια μοντελα (οχι Facelift που ειναι του CC) καθως ειναι fanboys ή εχουν πιστη/ελπιδα οτι δεν θα απογοητευτουν. Ασε που μεχρι να ερθουν τα αμαξια θα εχει φτασει και το TD και το μονο που μπορει να χασουν ειναι μια προκαταβολη της ταξεως των 500€ και αν την χασουν και αυτη. 1
lelos Δημοσ. 4 Αυγούστου Δημοσ. 4 Αυγούστου Καλά τα λες Αλέξανδρε. Εγώ πήγαινα για το παλιό αλλά μου λέει σε 2 μήνες θα βγει το facelift. Διαφορά χρημάτων ήταν 300€, δεν ήταν θέμα. Θα πάρω το ίδιο αυτοκίνητο με περισσότερα έξτρα και πιο ωραία μάσκα και κεντρική κονσόλα! Αν δεν μου αρέσει, την προκαταβολή την δίνουν πίσω για πλάκα!
JeSter_D Δημοσ. 4 Αυγούστου Δημοσ. 4 Αυγούστου εγώ θα το άλλαζα με το νέο μόνο για την κονσόλα που είναι αντικειμενικά καλύτερη και λογικά θα δουλεύει και πιο καλά η ασύρματη φόρτιση, κατά τ άλλα η μάσκα δε με χαλάει
GGal Δημοσ. 5 Αυγούστου Δημοσ. 5 Αυγούστου 17 ώρες πριν, JeSter_D είπε εγώ θα το άλλαζα με το νέο μόνο για την κονσόλα που είναι αντικειμενικά καλύτερη και λογικά θα δουλεύει και πιο καλά η ασύρματη φόρτιση, κατά τ άλλα η μάσκα δε με χαλάει Εγω εχω βαλει παραγγελια το καινουργιο (style). Το "παλιο" μπροστα δεν με χαλαει καθολου, για την ακριβεια μου αρεσει πολυ. Μονο πισω θεωρω οτι οπτικα εχει ομορφυνει πολυ το νεο λογω των νεων φωτιστικων led. Αλλα υπαρχουν διαφορες, απο την κεντρικη κονσολα (εννοωντας στην περιοχη του λεβιε), τον τεμπελη που ρυθμιζεται σε εκταση, αλλα και τις θεωρητικες βελτιωσεις που εχουν γινει στην ηχομονωση, που για μενα ειναι βασικος λογος προτιμησης του facelift. 1
argate7 Δημοσ. 5 Αυγούστου Δημοσ. 5 Αυγούστου Καλησπέρα, πήγα και το είδα από κοντά το καινούργιο σε μια από τις εκθέσεις. Είχαν την active plus έκδοση και πραγματικά απογοητεύθηκα από το πόσο κακό ήταν το πλαστικό παντού. Οι χώροι ήταν από πολύ καλοί μέχρι εξαιρετικοί, αλλά το πλαστικό με χάλασε απίστευτα. Εγώ λογικά αν το κλείσω θα το κλείσω σε style έκδοση και απλά ελπίζω να είναι όπως τα λέει το site που αναφέρει για χρώμιο σε πόρτες και ταμπλω και τουλάχιστον το αφρώδες υλικό σε αυτά τα σημεία. Αναμένω να κάνω και το TD να δω πως θα είναι η οδηγική του συμπεριφορά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα