Kid2023 Δημοσ. 6 Αυγούστου Δημοσ. 6 Αυγούστου Στο facelift 1.8 πόσα λτ είναι το πορτπαγκαζ τελικα; Έχει χώρο για ρεζέρβα; Τέλος υπάρχει κάπου η πανοραμα οροφη για να τη δω γιατι στο site δεν έχει φωτο;
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 6 Αυγούστου Δημοσ. 6 Αυγούστου 2 λεπτά πριν, Kid2023 είπε Στο facelift 1.8 πόσα λτ είναι το πορτπαγκαζ τελικα; Έχει χώρο για ρεζέρβα; Απο τι εχω δει δεν αναφερει καποιος διαφορες στο πορτ παγκαζ. 2 λεπτά πριν, Kid2023 είπε Τέλος υπάρχει κάπου η πανοραμα οροφη για να τη δω γιατι στο site δεν έχει φωτο; Παλιοτερα που ειχα δει κατα την διαμορφωση αν προσθετες την οροφη σαν εξτρα εξοπλισμο και εμπαινες στο εσωτερικο του αυτοκινητου την εβλεπες. Αλλιως παιρνεις κανα τηλ αντιπροσωπειες και ρωτας αν εχουν για TD με οροφη. Στον Φλαμιάτο που ειχα παει εγω καλοκαιρι του 2024 το ειχα δει ας πουμε το προ facelift. 1
GGal Δημοσ. 6 Αυγούστου Δημοσ. 6 Αυγούστου (επεξεργασμένο) 11 ώρες πριν, argate7 είπε Καλησπέρα, πήγα και το είδα από κοντά το καινούργιο σε μια από τις εκθέσεις. Είχαν την active plus έκδοση και πραγματικά απογοητεύθηκα από το πόσο κακό ήταν το πλαστικό παντού. Οι χώροι ήταν από πολύ καλοί μέχρι εξαιρετικοί, αλλά το πλαστικό με χάλασε απίστευτα. Εγώ λογικά αν το κλείσω θα το κλείσω σε style έκδοση και απλά ελπίζω να είναι όπως τα λέει το site που αναφέρει για χρώμιο σε πόρτες και ταμπλω και τουλάχιστον το αφρώδες υλικό σε αυτά τα σημεία. Αναμένω να κάνω και το TD να δω πως θα είναι η οδηγική του συμπεριφορά. Κανε ενα test drive το προηγουμενο που ειναι διαθεσιμο και σε ενα πολυ μεγαλο βαθμο εχεις ολη την εικονα στον δρομο. Αποτι λενε εχουν απλα σεταρει λιγακι διαφορετικα την αναρτηση στο καινουργιο (λιγο πιο σφιχτη) Oσο για το αφρωδες υλικο, δεν νομιζω οτι η style εχει εξτρα σημεια. 36 λεπτά πριν, Kid2023 είπε Στο facelift 1.8 πόσα λτ είναι το πορτπαγκαζ τελικα; Έχει χώρο για ρεζέρβα; Τέλος υπάρχει κάπου η πανοραμα οροφη για να τη δω γιατι στο site δεν έχει φωτο; Για πανοραμα, αν εισαι Αθηνα, κλεισε ενα test drive στην Toyota Polis Χαλανδρι. Εχουν ενα με πανοραμα 1.8 (ζητα το test drive με panorama) . Το οδηγησα πριν λιγες μερες. Επεξ/σία 6 Αυγούστου από GGal 1
argate7 Δημοσ. 7 Αυγούστου Δημοσ. 7 Αυγούστου Στις 6/8/2025 στις 10:48 ΠΜ, GGal είπε Κανε ενα test drive το προηγουμενο που ειναι διαθεσιμο και σε ενα πολυ μεγαλο βαθμο εχεις ολη την εικονα στον δρομο. Αποτι λενε εχουν απλα σεταρει λιγακι διαφορετικα την αναρτηση στο καινουργιο (λιγο πιο σφιχτη) Oσο για το αφρωδες υλικο, δεν νομιζω οτι η style εχει εξτρα σημεια. Για πανοραμα, αν εισαι Αθηνα, κλεισε ενα test drive στην Toyota Polis Χαλανδρι. Εχουν ενα με πανοραμα 1.8 (ζητα το test drive με panorama) . Το οδηγησα πριν λιγες μερες. Λοιπόν, πήγα σήμερα για test drive! Και ήμουν και τυχερός γιατί ο πωλητής είχε ένα style ολοκαίνουργιο που το είχε για πελάτη του. Οπότε μπόρεσα και το είδα. Εχει τεράστια διαφορά με το active plus. Πραγματικά τεράστια διαφορά. Τώρα στα της οδήγησης.. κατεβήκαμε και ανεβήκαμε τη συγγρου.. νομίζω ότι είναι κάπως υποτονικό το γκάζι του. Ενδεχομένως λόγω hybrid τεχνολογίας ή λόγω αυτόματου..;; Δεν είχα εμπειρία σε καμία από τις δύο περιπτώσεις. Μου έδωσε την αίσθηση ότι στην εθνική θα με κουράσει. Ισχύει αυτό ή οι υπόλοιποι που το έχετε είστε ικανοποιημένοι; Στις 6/8/2025 στις 10:14 ΠΜ, Kid2023 είπε Στο facelift 1.8 πόσα λτ είναι το πορτπαγκαζ τελικα; Έχει χώρο για ρεζέρβα; Τέλος υπάρχει κάπου η πανοραμα οροφη για να τη δω γιατι στο site δεν έχει φωτο; Εχει αν θέλεις να το δεις, στη συγγρου. Το πορτμπαγκάζ είναι στα 483 λίτρα, αν δεν κάνω λάθος. Επίσης έχει χώρο για ρεζέρβα. Αυτή τη στιγμή έχει πάνω του ένα φελιζόλ που βάζουν το κιτ επισκευής ελαστικού. Αλλά νομίζω πως μπορείς να βάλεις εκεί ρεζέρβα. 1
QuantumWanderer Δημοσ. 12 Αυγούστου Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου Οδήγησε κανείς το facelift; Νομίζω έχει φτάσει στις εκθέσεις.
argate7 Δημοσ. 13 Αυγούστου Δημοσ. 13 Αυγούστου Εχει φτάσει όντως, σε δύο που πήγα εγώ. αλλά για test drive ακόμα το παλιό έχουν.
ilias78 Δημοσ. 14 Αυγούστου Δημοσ. 14 Αυγούστου Αυτό το cloud σύστημα πλοήγησης που λέει τι είναι? Θες δεδομένα για να βλέπεις χάρτες κ πλοήγηση?
zanskou Δημοσ. 14 Αυγούστου Δημοσ. 14 Αυγούστου 14 λεπτά πριν, ilias78 είπε Αυτό το cloud σύστημα πλοήγησης που λέει τι είναι? Θες δεδομένα για να βλέπεις χάρτες κ πλοήγηση? Εχει δική του ΣΙΜ για 4 χρόνια (αν δεν κανω λάθος) δωρεάν και σου εμφανιζει δεδομένα κυκλοφοριας στον εργοστασιακό χάρτη όπως το google maps
ilias78 Δημοσ. 14 Αυγούστου Δημοσ. 14 Αυγούστου 2 λεπτά πριν, zanskou είπε Εχει δική του ΣΙΜ για 4 χρόνια (αν δεν κανω λάθος) δωρεάν και σου εμφανιζει δεδομένα κυκλοφοριας στον εργοστασιακό χάρτη όπως το google maps Κ όταν λήξουν τα 4 χρόνια μπορείς να ανανεώσεις φαντάζομαι με το ανάλογο κόστος? Αν δεν ανανεώσεις, η πλοήγηση σαν πλοήγηση απλά, λειτουργεί?
zanskou Δημοσ. 14 Αυγούστου Δημοσ. 14 Αυγούστου σωστά. θα υπάρχει καποια συνδρομη αλλιώς απλά σταματάει να δουλεύει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα